Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
iiyim cnm dün dr a gittim cuma günü hsg çekilecek bakalım :18::18::18:

hmm korkma sakın canım rahat şeyler giy,yanına ped al...yapışkan bi ilaç ayağa kalkınca ayaklarım hep yapışak olmuştu ilacı verirlerken karnında yoğun bi sıvı basıncı hissedeceksin canım anlık bi şey bu kadar geçti gitti ohh

Son düzenleme:

Valla biz neredeyse evlendiğimizden beri böyleyiz.ama işte bebek istemiyorken iyiydi sorun yoktu canımız isterse diyorduk.ama şimdi bebek isterken günü bırak saati bile önemliyken olmuyor öyle el ense))

Sonra her kırmızı kartta kocama çaktırmadan tuvalette ağlayan ben oluyorum(

Amaaaan hayat güzel boşveeeeer
Olmasada napalım birbirimize yetcez gari))
Zaten benim bey ''senin içindeki çocuğu bi büyütemedik. Umudumda yok''diyor))))
İçimdeki çocukla idare etcez gari))))

n'aber kuzum ? görüşemiyoruz.nasıl gidiyo ?

İyiyim canım şükür, işler yoğunlaştı aralık ve ocak felaket olacak benim için ama akşam ları takılcam artık

Bizdede ben varya ben benim yüzümden neler oluyodu :) adam iyi sabretti bana, şimdi şükür yani herşey yolunda.
Umarım sende de düzelir, çözüm ara bence... onuda dürtmek lazım

günaydın canım kardeşlerim...nasılsınız...mujumum nerdesin sen ya özledik valla...

Canımmm çok özlüyorum valla, işlerim yoğun

olur bacım olur.benim arkadaşımda öyle.çocuk istedi hadi korunmayalım dediler.ilk ay tek ilişki hooop.
çocuğuda görsen allahım özenmişte yaratmış.
zamanını beklicez el mecbur.

allah kolaylık versin o zaman bacım.

olur bacım olur.benim arkadaşımda öyle.çocuk istedi hadi korunmayalım dediler.ilk ay tek ilişki hooop.
çocuğuda görsen allahım özenmişte yaratmış.
zamanını beklicez el mecbur.

Bizdede ben varya ben benim yüzümden neler oluyodu :) adam iyi sabretti bana, şimdi şükür yani herşey yolunda.
Umarım sende de düzelir, çözüm ara bence... onuda dürtmek

Ya bu ay şu aldığım testleri kullancam tuttu tuttu,tutmazsa başlarım deyip salcam olayı.o beni dürtsün gari)))
Ben onu dürtünce bebek olmuyor baksana)))))((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…