-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.861
selam kızlar nasılsınız bugün anca fırsat buldum yazmaya
evet canım topikçiğimizin tuzu olurdu ama tadı olmazdı
selam kızlar nasılsınız bugün anca fırsat buldum yazmaya
iyiyiz batdaşım benim sen nasılsın??
ben iyiyim.sen nasılsn inşallah
iyim kız senin iyi haberlerini alırsam daha iyi olcambende cuma günü hsg çekilecem bakalım :18::18:
iiyim cnm dün dr a gittim cuma günü hsg çekilecek bakalım :18::18::18:
canlarım sağolun zaten aneztezili olcak benimki bişe duymam herhalde
bu zor bi durummuş.yani kadın olarak neler düşündüğünü hissettiğini tahmin ediyorum.benim kocamda dış gebelikten sonraki dönem oldukça etkilenip böyle durumlar yaşamıştı.ben anında telefonunu karıştırmaya, takip etmeye başlamıştım her hareketini.sonra çok şükür kısa zamanda düzeldi.
n'aber kuzum ? görüşemiyoruz.nasıl gidiyo ?
Çok çok mutlu bir çiftiz çok şükür ama libido diplerde ve eşim çocuk sahibi olmayı çok istiyor ama buna rağmen çalışmamız yok
Hep benim sırnaşmalarımla zorlamalarımla oluyor o da bazen.e bu da beni çok üzüyor(((
Şu moral bozukluğumu bir atlatayım kesin fikrim değişir yine asılırım ama işte bu anlar çok yıpratıyor beni
günaydın canım kardeşlerim...nasılsınız...mujumum nerdesin sen ya özledik valla...
Valla biz neredeyse evlendiğimizden beri böyleyiz.ama işte bebek istemiyorken iyiydi sorun yoktu canımız isterse diyorduk.ama şimdi bebek isterken günü bırak saati bile önemliyken olmuyor öyle el ense))
Sonra her kırmızı kartta kocama çaktırmadan tuvalette ağlayan ben oluyorum(
Amaaaan hayat güzel boşveeeeer
Olmasada napalım birbirimize yetcez gari))
Zaten benim bey ''senin içindeki çocuğu bi büyütemedik. Umudumda yok''diyor))))
İçimdeki çocukla idare etcez gari))))
İyiyim canım şükür, işler yoğunlaştı aralık ve ocak felaket olacak benim için ama akşam ları takılcam artık
Bizdede ben varya ben benim yüzümden neler oluyodu :) adam iyi sabretti bana, şimdi şükür yani herşey yolunda.
Umarım sende de düzelir, çözüm ara bence... onuda dürtmek lazım
Canımmm çok özlüyorum valla, işlerim yoğun
e ne demeye tırnak yiyon o zaman manyak karı.get lan
belkim bayılmaya korkuyom len
allah kolaylık versin o zaman bacım.
he anlıom.senin durum vahim o zaman.napsak ki. :18::18:
yanımda gel bana arkadaş olursun
olur bacım olur.benim arkadaşımda öyle.çocuk istedi hadi korunmayalım dediler.ilk ay tek ilişki hooop.
çocuğuda görsen allahım özenmişte yaratmış.
zamanını beklicez el mecbur.
Bizdede ben varya ben benim yüzümden neler oluyodu :) adam iyi sabretti bana, şimdi şükür yani herşey yolunda.
Umarım sende de düzelir, çözüm ara bence... onuda dürtmek