- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.841
son zamanlarda bi durdunuz.bi içiniz geçti sizin bacım.bi silkelenin la
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm üzülme, bu adamı ne sever nasıl olur en iyi sen biliyosun ona göre hareket etmekte fayda var...
Çok çok mutlu bir çiftiz çok şükür ama libido diplerde ve eşim çocuk sahibi olmayı çok istiyor ama buna rağmen çalışmamız yok
Hep benim sırnaşmalarımla zorlamalarımla oluyor o da bazen.e bu da beni çok üzüyor(((
Şu moral bozukluğumu bir atlatayım kesin fikrim değişir yine asılırım ama işte bu anlar çok yıpratıyor beni
günaydın canım kardeşlerim...nasılsınız...mujumum nerdesin sen ya özledik valla...
ben iyiyim datlım.sen nasılsın inşallah
iyiyim canım ...sen de son durumlar nasıl bacım ateşini ölçtün mü bakim..bak sen ilgi istedin kesin hamilesin
istiyorum bacım ya..
kocama da bisürü dertlendim.ağlamışım filan azcık.
ana akşam bi baktım elinde papatyalar.
çok mutlu oldum
durumlar aynı valla.ateş neyin ölçmedim.dün olmam lazımdı.
iyi bakalım inş gelmez adetin... eyvah sen şimdiden böyleysen hamileyken napcaz seni kocan napcak asıl
oda öyle diyo.
hayatım vazmı geçsek acaba.
ben dikdik bakınca.
ama ben hergün papatya alamam bi yerden sonra papatya gözünde hergün aldığım ekmek gibi olcak.
papatya iyi yine bi de aşerdiğini düşünemiyorum seni gecenin bi körü adamaı gönderirsin artık dışarı papatya ya bile razı gelir
yaparım tabi bak nasıl uğraşıom.
dün oturuyoruz kocamla bacım.
dedim ki peki ya hiç çocuğumuz olmazsa.
olmasın dedi.
dedim ama aile bile olamıcaz öyle olunca.
olsun.bizde çekirdek bile olamayan aile oluruz.çekirdekten az daha küçük aile.
dur bakalım kızım siz daha yolun başındasınız olur inş allahın izni ile...ama o yazdığın durum bizim için söz konusu kaliba
öyle şeyler söyleme.allah hepimize en hayırlı zamanda göndericek çocuklarımızı.
birbirimize destek olucaz.
konuşucaz.
dertleşicez.
gülücez eğlenicez.
bazen beraber ağlıcaz.
sonra çocuklarımızı kucağımıza alınca bunları hatırlıcaz ve eğlenicez.
öyle demek yok
inş canım o günleri görürüz...zaten burası bana baya iyi geliyor.geçen gün ban yediğimiz zaman moralim bozuktu daha sonra topiğimiz açılınca tekrardan masa başında gülmeye başladım falan filan fistan eşim,çok mu seviyorsun orda yazışmak ne kadar hoşuna gidiyor öyle falan dedi...iyi ki varsınız bacılarım
iyi ki varız lan.
özellikle ben, ben olmasam napardınız siz allah aşkına.