- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.781
uff yhaa olmadıı hastalandım umudum aralığaa...
beeeennyaşım 26, bat 19 Kasım, 8 ay geçti bebemis yokk
şartel inik olabilirkaldırmak lazım
Vallahi her gece dua ediyorum isteyen herkese ver Allah'ım diye canımm
anladım tatlım evet anlatmıştım ama eşin ilerde çok pişman olur arada şu varikosel topikçiğimizi okutsan..ben eşime hep güzel, olumlu örnekleri okudum kendi de yavaş yavaş ikna oldu bu duruma ,araştırmaya başladı,3 doktora gitti falan filan derken en sonunda benim hiç bir etkim olmadan kendi ameliyat olmak istedi..allah razı olsun bu topikçik sayesinde eşim biraz daha yüreklendi...
bacım sen zaten listedesin yavyuuuu, seni ekledim, özel mesajını aldım
Bacım şalteri kaldırıyoz, pişti sanıp indiriyoz, acaba sorun ordamı yahu, hep kalkık mı kalması lazım acep yavvvv
tatlım siz hiç doktora gittiniz mi, 1 yıl olmuş sizin??
üzülme canım lütfen, inşallah artık bekletmez bebiş seni,
batını yaz güncelleyeyim istersen canım
üzüntünün arkasından sevincine önümüzdeki ay kavuşursun inşallah canım
canım peki ameliyat nasıl, zor mu? çalışma hayatını ne kadar süre engeller?
ben okutsam hayır demez asla o. bende etkileyip sperm oranında daha da kötülemeye sebep olmak istemiyorum..
sağolasın tatlım, allah senin hamileliğini de sorunsuz yaşatsın, inş..sağ sağlim bebeğini eline alırsın..
evet canm gittim çatlatmaa iğnemi olmuştum bu ay çok umutluydum sinirim bozuldu..
Onca hamile kalmak isteyen canavar hatunun arasına düşmüş zavallı küçük taze hamileSeni burada yaşatmazlar güzel şey. Kaç kendini kurtar nihıhaha Şaka kıız yirim seniii
ooooyyy oyyy benim tazecik, napnarin, çıpçıtır annem gelmiş yahu, yer verin hele bebeme, hamile oooo, ayakta kalmasııın
üzülme tatlım inş bir gün bizde kavuşacağız bebeklerimize.. aşılama değil sadece çatlama iğnesi mi oldun canım?peki eşin hiç gitti mi doktora...
ewet ben aşılama değil çatlatma iğnesi oldum öncesinde de klomen kullandım.. 3 ay deneyin dedii doktor 3. ay eşini muayene edicez dedii.. inş bidahaki ay seninde benmde hepimizn mutlu hbrini alırız)
bu çatlama iğnesine ya da klomene başlamak için adetin 3.günü mü gitmek gerekiyor?
sağolasın tatlım, allah senin hamileliğini de sorunsuz yaşatsın, inş..sağ sağlim bebeğini eline alırsın..
şuan çok sperm sorunu yok. orta halli ama zamanla onu da kaybedebiliriz demek ki. tayinden önce olması mümkün değilcanım sen hiç merak etme sperm değerlerini etkilemezsin zaten varikosel etkiliyor..merak etme stresten düşmüyor bu spermcağızlar biz doktora sorduk stresten kaynaklanmaz sperm düşüşü dedi...varikoselde ki kirli kan akımı engelliyor,spermin şeklini bozuyor ve zaman geçtikçe damarlar büyüyor...ameliyat ı biz yazın olduk eşim öğretmen olduğu için yazı bekledik çalışma hayatını etkilemedi...ameliyattan 2 gün sonra dışarı çıkıp gezdi .hatta araba kullanmaya başladı... ama çok yavaş adımlarla yürüyordu...ameliyat beklediğimizden daha kolay geçti allaha şükür iyi geçti ameliyatımız şuan bekleme aşamasındayız...
bu çatlama iğnesine ya da klomene başlamak için adetin 3.günü mü gitmek gerekiyor?