Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
şuan çok sperm sorunu yok. orta halli ama zamanla onu da kaybedebiliriz demek ki. tayinden önce olması mümkün değil :KK43: önümüzdeki yaza kadar bekleyecek mecbur. ama bu bir hastalık neticede ameliyat olması kaçınılmaz. bebek için iki tarafta fedakarlıkta bulunuyor bi şekilde

adetin üçüncü gidip kan veriyosun canım. hormonlarına bakmadan doktor klomen ya da iğne veremez.

bugün adetimin 3.günü tüh kaçırdım ...evet tatlım, olan güzelim spermler bile nasıl düşüyor mesela bak tatlım bizim sperm değerlerimiz nasıl düşmüş

ilk testimiz: total sperm= 40 milyon, sperm konsantrasyonu=13.5,hareketlilik=51.1, morfoloji=24.1(WHO)
2.testimiz: total sperm=15.9, sperm konsantrasyonu=5.3, hareketlilik=%34,morfoloji =0
3.testimiz: total sperm=33 milyon, sprem konsantrasyonu=16.5, hareketlilik=11.5, morfoloji=0
4.testimiz: total sperm=35.1 milyon, sperm konsantrasyonu=11.7, hareketlilik=17.9,morfoloji%16

Son düzenleme:
sen erken yumurtluyorsun o zaman. kullandığın folik asitin adı ne?
Evet ben erken yimirtlayanlardanim.....
dr bana folic acid spéciales diye vermisti 04 mg icinde 28 adet vardi cogu zaman unutarak ictim....
regl olunca onceki foliki bulamayinca eczaneye kostum oda direk sadece folic asid 0,4 mg verdi icinde 30 adet var baktim ki farkli ikinci aldigim eski kullandigimdanmis.... Dr genelde spéciales folic acide yi veriyorlar nedende.....
turkiyedeki folicler nasil hic bilmiyorum.....

Vallahi her gece dua ediyorum isteyen herkese ver Allah'ım diye canımm

hee.
erkenden uykum geldi.hamileim ya ondan herhal. :KK31:

anağğğğmmmm manyağam gelmiş hannııııımmmmmm, kııızzzzz sen hamileysen de söylemiyosan varya, seni ayaklarından tutup duvarlara vurarım hağğğğğğğğğ (lan ne güzel oluyo yağğğğğğ)

X