- 7 Kasım 2013
- 43
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.761
bu ay kullandım canım. sadece dört gün, günde bir tane verdi doktor
inşallah düzelmiştir canım. evet varikosel var ve 10 yıldırda varmışameliyat istemiyoruz şimdilik. sizde de mi vardı?
Bende bugün başladım.Haftaya pazartesiye kadar içeceğim.Pazartesi kontrole gitcem.İnşallah hayırlısı olur canım..
canım varikosel topiğinde konuşmuştuk seninle...evet bizimde varikoselimiz vardı ameliyat olduk 4.ayımızın içindeyiz...bizim varikosel 3.5 yıldır varmış...
Daplım benim de geçen ay aynen öyle oldu, gittim 20 mm olmuş dedi, gün verdi, şu şu günlerde ilişki olsun diye ama nanayyyyybenim yımırtamı görüp de, doktor bugün yarın çatlar çalışmaya başlayın dediği halde olmadı canım. daha ne yapmam lazım bilemiyorum yani
bende bilmiyorum bacım ne yapacağımı şaştım ...varsa çözümü olan söylesin gariii3.çocuğuna hamile kalnlar ya da kalmak için uğraşan bacılar yardım edin
İpin yok anam senin ipsizsin sen ondan, sapın var allahtanarkamdan konuştuklarınızı okudum.hiç iplemedim.
Irmak oldukta noldu bacım olmuyo bebe işteHay maşallahh bilgi ırmağı hatunn
Bu yımırtayla sperm tahminimce bizden habersiz buluşup kaçıyolar bacım, manyak bunlarNasıl oluyur yaa teyet mi geçiyo bu yımıtayla sperm birbirlerini öf
Ahaaaa, benim söylemem gerekeni söylemiş hatun, laaan şirket ortağııııtest yapsana tatlım
Emzirmekten göğüs uçların acır inşallah bacııııımmmmmbiz emzirmedik
Selam tatlı şeylerCuma günü ilk defa kadın doğum doktoruna gideceğim heyecanlanıyorum. iki aydır adetlerim düzensiz geliyor. ilk ay 32. gün geçen ay 25. gün oldum herkes adet düzensizleşince hamilelik yakındır diyorlar ne alakası var bilmiyorum ama iyi motive ediyor. bu ay ya olacak ya olacak ( İnşallah tabii)
Yak bitane dostum
canım bi ara gelince bu sirkelenmeyi anlat valla merak ettim. denerim yani kaçınmam ondan soruyorum
işe yarıyorsa yaparık
nerde hata yapıyoruz anlamadımDaplım benim de geçen ay aynen öyle oldu, gittim 20 mm olmuş dedi, gün verdi, şu şu günlerde ilişki olsun diye ama nanayyyyy
ilk konulara yazdığımda nickler bende flu görünüyo canımhafızam kötü inşallah ameliyatın faydasını görürsünüz. biz çok kararsızız
Çıkırttt, yaktım ohhh
Ya ben işe yaradığını sanmıyorum. Malum durum sonrası eşin seni bacaklarından kaldırıp bir iki sirkelicek. Ben şakadan kocama yap dedim hiç sorgulamadan kalktı yaptı.
nerde hata yapıyoruz anlamadımşeker var, un var,yağ var.. helva yapamıyoruz
yazık bebene
Bebe yok napamm
ağzımdan çıkar kız ben zaten minyon bir kadınım
hatırladım canım evet. elle muayenede saptanmış yıllar önce. çocuk olmama meselesi uzamaya başladı. sadece tek test yaptık,o da ankarada. şu an bulunduğumuz şehirde eşim kessen gene yaptırmaz. imkanlar kötü. eşimde ameliyattan sonra daha kötü olursa diye korkuyo.inş. canım ...valla ben sana orda yazmıştım ama yine tekrar yazmak isterim...canım varikosel ameliyatı olmak için 3 şart var,eğer bu 3 şart sizde varsa benim size tavsiyem mutlaka ameliyat olun!! ilk olarak en az 3 kere test yaptırır 3 test sonucunda değerleriniz inişli çıkışlı ise ,2.olarak doktor "el ile muayene" de varikosel saptadıysa ve 3.olarak uzun süredir çocuğunuz olmuyorsa ameliyat şart tatlım...
beeeennBebelerim, cicilerim, datlı gaymaklılarım, üzülmeyin, kızmayın, kırılmayın, çünkü elimde olmayan nedenlerden ötürü listemiz silindi ve listeyi tekrar yaptım, malum konumuz epey kabarık, hepsini okumak çok yorucu, o yüzden yazın benden alıntıyla bilgilerinizi tekrar ekleyeyim sizi. Öperim bak hepinizi
şartel inik olabilirLa var var hepsi varda bizim fırın bozuk anam, pişirmiyo heral
uff yhaa olmadıı hastalandım umudum aralığaa...
uff yhaa olmadıı hastalandım umudum aralığaa...
Kapa ağzını kadın, ne açıyon her bir deliğini ağzını burnunu kapa çıkmicak o spermler
hatırladım canım evet. elle muayenede saptanmış yıllar önce. çocuk olmama meselesi uzamaya başladı. sadece tek test yaptık,o da ankarada. şu an bulunduğumuz şehirde eşim kessen gene yaptırmaz. imkanlar kötü. eşimde ameliyattan sonra daha kötü olursa diye korkuyo.
ohh ne güzel..hayat sana güzel ya ilk ayda tutturdu bebeği kafa rahat,biz niye tutturamıyoruz şu bebeği ya :))