Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
canım varikosel topiğinde konuşmuştuk seninle...evet bizimde varikoselimiz vardı ameliyat olduk 4.ayımızın içindeyiz...bizim varikosel 3.5 yıldır varmış...

ilk konulara yazdığımda nickler bende flu görünüyo canım hafızam kötü inşallah ameliyatın faydasını görürsünüz. biz çok kararsızız

benim yımırtamı görüp de, doktor bugün yarın çatlar çalışmaya başlayın dediği halde olmadı canım. daha ne yapmam lazım bilemiyorum yani
Daplım benim de geçen ay aynen öyle oldu, gittim 20 mm olmuş dedi, gün verdi, şu şu günlerde ilişki olsun diye ama nanayyyyy
bende bilmiyorum bacım ne yapacağımı şaştım ...varsa çözümü olan söylesin gariii 3.çocuğuna hamile kalnlar ya da kalmak için uğraşan bacılar yardım edin

Bacım kelin ilacı olsa başına sürermiş gııı, o kadar biliyoruz da noluyo, tın tın işte
arkamdan konuştuklarınızı okudum.hiç iplemedim.
İpin yok anam senin ipsizsin sen ondan, sapın var allahtan
Hay maşallahh bilgi ırmağı hatunn
Irmak oldukta noldu bacım olmuyo bebe işte
Nasıl oluyur yaa teyet mi geçiyo bu yımıtayla sperm birbirlerini öf
Bu yımırtayla sperm tahminimce bizden habersiz buluşup kaçıyolar bacım, manyak bunlar
test yapsana tatlım
Ahaaaa, benim söylemem gerekeni söylemiş hatun, laaan şirket ortağıııı
Emzirmekten göğüs uçların acır inşallah bacııııımmmmm

Bizde de öyle derler hacım, ama bilmiyorum ne kadar doğru, gerçi korunmayı bırakınca bi bozuluyo zaten, hormon dengesi değiştiği için ammmaaaaaa:44::44:

Yak bitane dostum

Çıkırttt, yaktım ohhh
canım bi ara gelince bu sirkelenmeyi anlat valla merak ettim. denerim yani kaçınmam ondan soruyorum

işe yarıyorsa yaparık

Ya ben işe yaradığını sanmıyorum. Malum durum sonrası eşin seni bacaklarından kaldırıp bir iki sirkelicek. Ben şakadan kocama yap dedim hiç sorgulamadan kalktı yaptı.

ilk konulara yazdığımda nickler bende flu görünüyo canım hafızam kötü inşallah ameliyatın faydasını görürsünüz. biz çok kararsızız

inş. canım ...valla ben sana orda yazmıştım ama yine tekrar yazmak isterim...canım varikosel ameliyatı olmak için 3 şart var,eğer bu 3 şart sizde varsa benim size tavsiyem mutlaka ameliyat olun!! ilk olarak en az 3 kere test yaptırır 3 test sonucunda değerleriniz inişli çıkışlı ise ,2.olarak doktor "el ile muayene" de varikosel saptadıysa ve 3.olarak uzun süredir çocuğunuz olmuyorsa ameliyat şart tatlım...

Bebelerim, cicilerim, datlı gaymaklılarım, üzülmeyin, kızmayın, kırılmayın, çünkü elimde olmayan nedenlerden ötürü listemiz silindi ve listeyi tekrar yaptım, malum konumuz epey kabarık, hepsini okumak çok yorucu, o yüzden yazın benden alıntıyla bilgilerinizi tekrar ekleyeyim sizi. Öperim bak hepinizi

hatırladım canım evet. elle muayenede saptanmış yıllar önce. çocuk olmama meselesi uzamaya başladı. sadece tek test yaptık,o da ankarada. şu an bulunduğumuz şehirde eşim kessen gene yaptırmaz. imkanlar kötü. eşimde ameliyattan sonra daha kötü olursa diye korkuyo.
beeeenn yaşım 26, bat 19 Kasım, 8 ay geçti bebemis yokk
La var var hepsi varda bizim fırın bozuk anam, pişirmiyo heral
şartel inik olabilir kaldırmak lazım

anladım tatlım evet anlatmıştım ama eşin ilerde çok pişman olur arada şu varikosel topikçiğimizi okutsan..ben eşime hep güzel, olumlu örnekleri okudum kendi de yavaş yavaş ikna oldu bu duruma ,araştırmaya başladı,3 doktora gitti falan filan derken en sonunda benim hiç bir etkim olmadan kendi ameliyat olmak istedi..allah razı olsun bu topikçik sayesinde eşim biraz daha yüreklendi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…