Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Selam tatlı şeyler Cuma günü ilk defa kadın doğum doktoruna gideceğim heyecanlanıyorum. iki aydır adetlerim düzensiz geliyor. ilk ay 32. gün geçen ay 25. gün oldum herkes adet düzensizleşince hamilelik yakındır diyorlar ne alakası var bilmiyorum ama iyi motive ediyor. bu ay ya olacak ya olacak ( İnşallah tabii)

Ben de sirkelettim kendimi hatta bu ay soldan yumurtluyom sola doğru silkele dedim haha
Kismet canim pes etmek yok neyse ben cikiyorum oglum telefonu istiyor oyun oynucakmis....
off turk kalaninda bugun atv cekmiyor kara Dayi basladi....
esimde saolsun tv nin internetinden acti saolsun kacirmayayim gari.....
neyse hepinize iyi aksamlar.....

sen erken yumurtluyorsun o zaman. kullandığın folik asitin adı ne?

nasip hayırlısı inşallah.bende doktora gitmeye utanırdım ama alıştık artık her gittiğinde ayır ayır gel

Kesinlikle sana katılıyorum datlım, öyle oluyo sanki içerden bi basınç gibi, sanki meme ucundan bişey fışkırmaya çalışıyo gibi bi his. Ama belki biz daha önce emzirdik diye öyle oluyodur, bilmiyorum ki ilk hamileliğimde nasıldı hatırlamıyorum

canım bi ara gelince bu sirkelenmeyi anlat valla merak ettim. denerim yani kaçınmam ondan soruyorum

işe yarıyorsa yaparık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…