Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar rüyamda 3 tane gebelik testi yapıyorum üçüde pozitif çıkıyordu hadi bakalım benimkine daha çok var sizden 3 şanslı kişi olsun pozitif çıkan![]()
canım üzülmeeee batı bekle bakalım((((bnde biraz önce dayanamayıp test yaptım sonuç negatifff
canım üzülme gelmemiş battan ümit kesilmez ama hakkında hayırlısı olsun en geç bir daha ki ay olsun hayırlısı ile![]()
kızlar slm, ben de bugün alışverişe gittim, yolda eczaneler sıra sıra, neyse ben de alsam mı almasam mı derken daldım eczanenin birine gebelik testi aldım 5 liralıklardan, tabi sonuç negatif çıktı, reglime 2 gün var daha, bu arada kovboy üzülme hayırlısı belki önümüzdeki ay hamile olursun![]()
nie test yaptınki daha bat tarihin bile geçmemiş canm erkenden yapıp umudunu kırma adetini bekle ama :2:
çok ii yaparsın canm vala yoksa insan kendi anlamıo. ben 5 ğün yaptım 2.gün yumurtladım sadce garip :):):) intrnetten al 26 ovulasyon testi+ 2 tane hamilelik testi hediyeli 27 tl .. ben 5 tanesine 23 verdm hiç unutmucam vala . hem internetten alcağın sana 3 ay gider belki 4 ay ..
bende 5 tanesine 30 verdm yaaaaaa:)
bende çok acıkıyorum bulantım var gaz , şişkinlik ve sık idrara çıkma var bunlar belirtiler ama dogrulugunu 3 aralıktan sonra göriciğimyaaaa ben çok acıkıormmmmmm daha 1 hfta var batıma.zannetmiorum bu kdr belirti olmasını ama sürekli yiyorum ben:))gnde 6-7 öğün yemek yiyorum ki yemem ben öyle çok.sürekli bişiiler yemek istiorm az da olsa 2 saatte bir:)
hakkınzda hayırlısı canım en iyisi sıkmamakBugün eşim dr. gidip test yaptırdı, pazartesi sonucu alıcaz umarım sonuçlarda sıkıntı çıkmaz. Çalışma yapsakta bu ay da umudum yok kendimi de sıkmıyorum, hiçbirşey de hissetmiyorum :-/
ekledim canım hayırlı olsun bakalım inşallah şans getirir listemiz hepimizeBeni de listeye ekler misiniz .![]()
kızlar rüyamda 3 tane gebelik testi yapıyorum üçüde pozitif çıkıyordu hadi bakalım benimkine daha çok var sizden 3 şanslı kişi olsun pozitif çıkan![]()
ewet canm daha öncede vardın ama kayboldun :26: hoşgeldin listemizeaaa slmm bendenizzzz geldimmmm umarim hosgelirimmmm zaten daha oncede buraya yazmistimmm![]()
![]()