BATIM bugün ama adete dair hiç bir belirti yok test yapsam çıkma ihitimali nedir acaba.bu akşam test yapmayı düşünüyorum inşallah hayırlı haberler veririm
negatif çıkarsa üzülme idrarda çabuk çıkmıyormuş ...Adetinin
geçmesi gerekiyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BATIM bugün ama adete dair hiç bir belirti yok test yapsam çıkma ihitimali nedir acaba.bu akşam test yapmayı düşünüyorum inşallah hayırlı haberler veririm
allah hayırlısını nasip etsin tatlım bkleyelim bakalımevet tek çizgi çıktı
allah hayırlısını nasip etsin tatlım bkleyelim bakalım
Canim adetine kacgun var ben adetime 4 gun kaa test yapmistim negatif cikmisti adetin bi kac gun ciksin oyle yap testini moralini bozma adetim geceli 3 gun oldugu halde degerim 15 cikti doktor yeni dollenmis dedi 3,4 gunluk falanmis adet gunu gecmeden sakin test yapipda moralini bozma
yumurtlamaymış şuymuş buymuş hesapları kafana takma ne kadar hesaplasan geriye gider canım rahat takılmaya bak ne kadar rahatım desende kendini kandırırsın alkol alıyorsan güzel bi sarhoş ol gerisi gelirinanıyorum yeni yıla süprizle giriceksin
![]()
bu akşam iş çıkışı test alıp yarın sabah yapıcam inşallah.br gün gecikme olsada ,varsa eğer çıkar sanırım
canım idrar testi yap en azından çocuk var yok bilirsinde için rahatlar :26:Normalde 10 gun once adetim gelmeliydi simdiye coktan bitmisti bilehala umidim var belki hamileyimdir diye ama degilsemde adetimin gelmesini istiyorum ikiside olmayinca piskolojim bozuluyo
![]()
çıkar tatlım benm kuzenimin 1 gün geçti hatta sabah idraryla falanyapmadı akşam yaptı çıktı. ama onunkisi 1 hafta olmuş döllenmş oyuzden . yeni döllenmişse silik bişi çıkar 3 4 günlükse :):):) ayyy çok heyecan verici :))))))))![]()
Arkadasim umarim hayirli haber alirsin catlatma ignesini yumurta tam gelisemezsemi yapiyor doktor bn bu catlatma ignesini merak ediyorum biseyler yapmak istiyorum artikMerhaba, bu grubu yeni gördüm. Her ayın 16-17si adet olurdum, her ay düzenli yumurtam oluyor ve çatlıyordu ay sonuna doğru. Fakat bu ay tüm dengelerim alt üst oldu. Yumurta cok yavaş gelişti ve çatlatma iğnesi yapıldı. Dr'um 20-22 si gibi adet tarihin olmazsa kanda bakalım dedi. Ben 19uydu galiba test yaptım negatif.. Bugün 3. Gün kahverengi lekem var ama kanamam falan yok. Progestan günde 1tane içiyorum kanama olana kadar devam edecekmişim. Kan tahlili yaptırmak onun sonucunu öğrenip bir kez daha yıkılmak istemiyorum artık olacaksa olsun adetim![]()
Kızlar sanırım hamileyim 2.çizgi çıktı biraz silik gibi resim paylaşacaktım ama beceremedim
Ya gözün aydinnn cnmm cokk sevndimm tebrklerr darisii bize artikk :))
Kızlar sanırım hamileyim 2.çizgi çıktı biraz silik gibi resim paylaşacaktım ama beceremedim