• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Canim adetine kacgun var ben adetime 4 gun kaa test yapmistim negatif cikmisti adetin bi kac gun ciksin oyle yap testini moralini bozma adetim geceli 3 gun oldugu halde degerim 15 cikti doktor yeni dollenmis dedi 3,4 gunluk falanmis adet gunu gecmeden sakin test yapipda moralini bozma

Normalde 10 gun once adetim gelmeliydi simdiye coktan bitmisti bile :( hala umidim var belki hamileyimdir diye ama degilsemde adetimin gelmesini istiyorum ikiside olmayinca piskolojim bozuluyo :(

yumurtlamaymış şuymuş buymuş hesapları kafana takma ne kadar hesaplasan geriye gider canım rahat takılmaya bak ne kadar rahatım desende kendini kandırırsın alkol alıyorsan güzel bi sarhoş ol gerisi gelir :17: inanıyorum yeni yıla süprizle giriceksin :34:

canım benim haklsısn galiba doğru düzgün hesaplamadım bile akışına bırakmak en iyisi ay yeni yıl hediyesi olsa keşke ne güzel olur :1:

bu akşam iş çıkışı test alıp yarın sabah yapıcam inşallah.br gün gecikme olsada ,varsa eğer çıkar sanırım

çıkar tatlım benm kuzenimin 1 gün geçti hatta sabah idraryla falanyapmadı akşam yaptı çıktı. ama onunkisi 1 hafta olmuş döllenmş oyuzden . yeni döllenmişse silik bişi çıkar 3 4 günlükse :):):) ayyy çok heyecan verici :)))))))):52:

çıkar tatlım benm kuzenimin 1 gün geçti hatta sabah idraryla falanyapmadı akşam yaptı çıktı. ama onunkisi 1 hafta olmuş döllenmş oyuzden . yeni döllenmişse silik bişi çıkar 3 4 günlükse :):):) ayyy çok heyecan verici :)))))))):52:

benim yakın arkadaşımın da 1 gün geçmişti adet günü. bize gelmişlerdi eşiyle. bizim evde yaptı idrar testini ve silik bir çizgi çıktı. 2 gün sonra da kan testi yaptırdı, hamileymiş... 1 gün geçse de çıkıyor yaniciğime.

Kizlarrrr ilk defa ovulasyon testi yapiyim dedim beceremedim galiba kac gundur yapiyorum hala cift cizgiyi goremedim kacrdimmi naptimm uffff yaaa 18 gun bugun hala yok... cift cizgiyi bekleyip calismadikta dogru düzgün :((( netten aldm testi adi sure lab bozukmudur nedir anlamadim eşimin idrariyla denedik ondada tek çizgi çıkıyor :))))))))))))

Merhaba, bu grubu yeni gördüm. Her ayın 16-17si adet olurdum, her ay düzenli yumurtam oluyor ve çatlıyordu ay sonuna doğru. Fakat bu ay tüm dengelerim alt üst oldu. Yumurta cok yavaş gelişti ve çatlatma iğnesi yapıldı. Dr'um 20-22 si gibi adet tarihin olmazsa kanda bakalım dedi. Ben 19uydu galiba test yaptım negatif.. Bugün 3. Gün kahverengi lekem var ama kanamam falan yok. Progestan günde 1tane içiyorum kanama olana kadar devam edecekmişim. Kan tahlili yaptırmak onun sonucunu öğrenip bir kez daha yıkılmak istemiyorum artık olacaksa olsun adetim:(
Arkadasim umarim hayirli haber alirsin catlatma ignesini yumurta tam gelisemezsemi yapiyor doktor bn bu catlatma ignesini merak ediyorum biseyler yapmak istiyorum artik :((

Âmin canım:) normalde 28 günde bir olurdum ama 3 aydır 30 günde bir olmaya başladım ve bugün 30.günümdü akşam test yaptım çıktı:)

arkadaşlar grip oldum nezle de var karışık :2: hapşuruk üstüne hapşuruk bu ay da mı boşa geçiçek çalışmalar sürüyor ama böyle hasta iken hamile kalınır mı ki
tam da zamanında hastalandım offffffffffffffff:2:

Back