• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlarrrr ilk defa ovulasyon testi yapiyim dedim beceremedim galiba kac gundur yapiyorum hala cift cizgiyi goremedim kacrdimmi naptimm uffff yaaa 18 gun bugun hala yok... cift cizgiyi bekleyip calismadikta dogru düzgün :((( netten aldm testi adi sure lab bozukmudur nedir anlamadim eşimin idrariyla denedik ondada tek çizgi çıkıyor :))))))))))))
allah iyiliğini versin yaaa:):):) eşinin yumurtlama günü değil demekki :27: canım bende gün yaptım1 güncük pozitif çıktı 16.gün denedim hiç çizgi yok 17.günü denedim koyu 10 numara . 18. 19. 20 de hiç silikbileçıkmadı nasıl bişidr anlamadım elalemin 2 3defa kırmızı çıkıo anlamadım :):) hamile dekalamadım zaten . bu ay hiç bişiyapmadım ne ovulasyon ne başka bişi bakalım . adet olursam 2.yumurta takibine başlıcam eşimede test yaptrcam. sen bence büyük ihtimal gününü kaçırdın bitanem :(

Âmin canım:) normalde 28 günde bir olurdum ama 3 aydır 30 günde bir olmaya başladım ve bugün 30.günümdü akşam test yaptım çıktı:)
tebrikler cnm :) benm 1 gün kaldı kac kere test yaptım yok ama belirti cok :44::50::106:

kızlarrr sadece 1gün kaldı fakat hiiç bir belirti yok..sizce bekliyim mi günümün geçmesini yoksa yrn test yapim mii nedersinizzz

selam kızlar yeni hamişi tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:

selam canım pek yoğun sun bakıorum göremioruz seniii buralarda:51:
sorma canım yaa hem nöbetteyim bi yandanda ders çalışmaya çalışıyorum yarın sınav var uyku bastırdı dağılsındiye girdim yoksa şuracıkta sızıp kalacağım :9:

daha 2gün var adetine canım adet tarihi geçmeden belirti olmazki amaaaa aaaaa üzme kendini:20:

bu aykafama takmamaya calıştım ama su iki günü nsl gecircem bilmiyorm..ilk gebeliğimde ıstediğimz ay hamiş kalmıştım..kürtajdan sonra acaba bi sorun mu oldu diorum dr. hiç bir sorun yok dio ama işte evhamlanıyorum bu 4. denememiz oluckkk

sorma canım yaa hem nöbetteyim bi yandanda ders çalışmaya çalışıyorum yarın sınav var uyku bastırdı dağılsındiye girdim yoksa şuracıkta sızıp kalacağım :9:
kızzz uyumaaaa sakınnn :):):):52:bak gözlrini böle açççç :53: :52: naptın çalşmalarrı :):):)

bu aykafama takmamaya calıştım ama su iki günü nsl gecircem bilmiyorm..ilk gebeliğimde ıstediğimz ay hamiş kalmıştım..kürtajdan sonra acaba bi sorun mu oldu diorum dr. hiç bir sorun yok dio ama işte evhamlanıyorum bu 4. denememiz oluckkk

seninkide yeniymiş tatlım daha4ay mış benmde öle ama hiçç cocugum yoğ :(((((( sitresimi engelleyemeiz bence bende beceremedm allah bilio tatlım .. allh sabır versin bize zoooorrrrr çoookkk zooooor:19:

kızzz uyumaaaa sakınnn :):):):52:bak gözlrini böle açççç :53: :52: naptın çalşmalarrı :):):)
evde bulunmadığım ve bulunmayacağım günleri hesaplayarak hep bi fazla çalıştım hakkımızda hayırlısı bakalım neler olacak ama bu ay şimdilik çok daha rahatım :49:
gözlerimide açtım ahanda bakk :52::53:

seninkide yeniymiş tatlım daha4ay mış benmde öle ama hiçç cocugum yoğ :(((((( sitresimi engelleyemeiz bence bende beceremedm allah bilio tatlım .. allh sabır versin bize zoooorrrrr çoookkk zooooor:19:[/QU

bebegimi kaybetmem beni çooook etkiledii..cook evhamlıyım cooookkk.allahım yüzümüze güllll yarabbiimmmm

bebegimi kaybetmem beni çooook etkiledii..cook evhamlıyım cooookkk.allahım yüzümüze güllll yarabbiimmmm

Rabbim tekrardan yaşatmasın çok zordur eminim..
amiiiiiiiiinnnn diyorummm elbet gülecektir.. bu arada arkadaşım 3 hafta sonra 2.yi doğuracak.. ilki 1,5 yaşında ve öbürü de geliyo inş bizim de bi sürü olurlar da kafamızı şişirirlerr =)))

Rabbim tekrardan yaşatmasın çok zordur eminim..
amiiiiiiiiinnnn diyorummm elbet gülecektir.. bu arada arkadaşım 3 hafta sonra 2.yi doğuracak.. ilki 1,5 yaşında ve öbürü de geliyo inş bizim de bi sürü olurlar da kafamızı şişirirlerr =)))

AMİİNN canm gerçektn cook zoordu nerdeyse beni zehirliyomuş farketmedim.hala daha etkisindeim.güsel allahım bizede göstersin o günlerii iinş....

2 gün gecikmeli regl oldummmm :'( :'(
4 ay oldu neden olmuo :'( cok ümitlenmistim ama olmadi ... Buqün regl oldum ama cok afedersiniz 1 ped sadece lekeliydi ... Normalde 1. gün hemen sökülürdü az ve kirmizi renkte ... :( sonucta regl oldummm:(
Cok üzgünümmm biz ne zaman alicazzz HAMILESINIZ haberiniiii off Allahimmmm yardim et...!!

2 gün gecikmeli regl oldummmm :'( :'(
4 ay oldu neden olmuo :'( cok ümitlenmistim ama olmadi ... Buqün regl oldum ama cok afedersiniz 1 ped sadece lekeliydi ... Normalde 1. gün hemen sökülürdü az ve kirmizi renkte ... :( sonucta regl oldummm:(
Cok üzgünümmm biz ne zaman alicazzz HAMILESINIZ haberiniiii off Allahimmmm yardim et...!!
canım demekki hayırsızdı senin içinn...üzülme ... vücut sakat olma ihtinümali falan olunca atıyormus vücuttan bence şükretmeliyizz,,umudnu da yitirmee...

Back