• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Benimde reglime 6 gün var günler geçmek bilmiyo ama sanırım hamile değilim Sadece göğüslerimde şişkinlik var oda her adet öncesi olan bişey bende:ssz:

Bende dun test yaptim negatif cikti :( her defasinda umitlenmek ve uzulmek cok gicikyaaaa

Canim adetine kacgun var ben adetime 4 gun kaa test yapmistim negatif cikmisti adetin bi kac gun ciksin oyle yap testini moralini bozma adetim geceli 3 gun oldugu halde degerim 15 cikti doktor yeni dollenmis dedi 3,4 gunluk falanmis adet gunu gecmeden sakin test yapipda moralini bozma

Canim adetine kacgun var ben adetime 4 gun kaa test yapmistim negatif cikmisti adetin bi kac gun ciksin oyle yap testini moralini bozma adetim geceli 3 gun oldugu halde degerim 15 cikti doktor yeni dollenmis dedi 3,4 gunluk falanmis adet gunu gecmeden sakin test yapipda moralini bozma

canımm çojk sevindimmm yaaa...
mercimeğinn artık göbeğinde...
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşşş:46::46::46:

kaçıncı denemende tuttu kuzumm:44::44:

kizlar dayanamadim evde test yaptim hemide 2 adet cok silik cikti ikiside hemde cok az dogru hastaneye kostum az once ogrendim hamileyim :)

Çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin.benim de bugün 2. Gün kırmızılar gelmedi.adetim hiç şaşmaz.adet günü hassas test yaptım negatifti.elimde 2 test daha vardı markası bebetime.dün ve bugün yaptım test bozuk çıktı.bu markayı almayın arkadaşlar.bugün adet olmazsam yarın başka test alıcım.

Arkadaşlar merhaba.Nasılsınız?Benim 5.ayımı doldurmama rağmen tık yok.Dün eşimle gittik hastaneye spermiogram testi de yapıldı.Çok şükür onda da bi problem yok.İçim rahatladı.Sanırım tek sorun çok fazla düşünüp stres yapmam.Artık elimden geldiğince düşünmemeye çalışacağım.Bu arada bebişi olan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah bizlere de nasip eder inşallah :)))):3:

tusemtusem çok tebrik ediyorum canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :49:

nasıl bir bel ve karın ağrısı kesin hastalancam zaten bu ay yumurtlama günlerimde çalışamamıştık aramız açıkdı diğer güzler çalıştık ama bu ay pek ümitli değilim

yumurtlamaymış şuymuş buymuş hesapları kafana takma ne kadar hesaplasan geriye gider canım rahat takılmaya bak ne kadar rahatım desende kendini kandırırsın alkol alıyorsan güzel bi sarhoş ol gerisi gelir :17: inanıyorum yeni yıla süprizle giriceksin :34:

Merhaba, bu grubu yeni gördüm. Her ayın 16-17si adet olurdum, her ay düzenli yumurtam oluyor ve çatlıyordu ay sonuna doğru. Fakat bu ay tüm dengelerim alt üst oldu. Yumurta cok yavaş gelişti ve çatlatma iğnesi yapıldı. Dr'um 20-22 si gibi adet tarihin olmazsa kanda bakalım dedi. Ben 19uydu galiba test yaptım negatif.. Bugün 3. Gün kahverengi lekem var ama kanamam falan yok. Progestan günde 1tane içiyorum kanama olana kadar devam edecekmişim. Kan tahlili yaptırmak onun sonucunu öğrenip bir kez daha yıkılmak istemiyorum artık olacaksa olsun adetim:(
bu kadar hesapla canım bat tarihinibekle ve test yap yoksada yok tatlım yaaa :29:

kızlar ben bugün de regl olmadım. Dün akşamdan beri sol kasık ve sol bacağımda ağrı var .. az önce de koyu kıvamlı sarı akıntı oldu.. Hayırdır inşallah .. Umutlanmak istemiyorum ama içimde tuhaf bir his var .. idrar tahlilinde negatif çıkıyor .. Olmuşsa da sanırım hesapladığım tarihlerden daha geç yumurtlamış olmam gerekiyor.. Yarında olmasa 27 sinde kanda baktıracağım..

BATIM bugün ama adete dair hiç bir belirti yok test yapsam çıkma ihitimali nedir acaba.bu akşam test yapmayı düşünüyorum inşallah hayırlı haberler veririm

Back