canm 20 aralıkta olmadın mı daha
adet
Olmadım daha canim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm 20 aralıkta olmadın mı daha
adet
bu tarihlere göre 30 günde bir adet oluyosun canım sadece biray 27. gün gelmiş yani normalde dün olman geekiyordu bugün olmadıysan hala yeniden testi tekrarla yada stresten geçikmiş olabilir
ee ozman senin ovulasyon geç mi gerceklesiyor. ya da ben kaçırdım ozman günümüyok canım ben 24-25 günde bir oluyorum ama ovulasyon ve batlarımız aynı![]()
lekelenmeden hesapla canım bence .. erken gelebilir geç gelebilir önmli olan tekrarlamaması
canım adetinin 10 cu gününden başla gün aşırı yap takvime falan bakma . garantie al. ama bu ay olmadıysa bidahaki ay benm dediğim gibi yAP
yok canım benim adet döngüm kısa benim adetimin ilk günü 14 aralık ama bat 6 ocak yani şöyle ki adetin uzunluğu ne olursa olsun ister 25 gün ister 45 gün yumurtlama adet gününden ortalama 14 gün önce oluyor.ee ozman senin ovulasyon geç mi gerceklesiyor. ya da ben kaçırdım ozman günümü
canım bişi diyim miben bütün belirtilri yaşıodum psikolojik.. okadar erken olmaz halbuki belirtiler ama istek psikoloji tatlm malesefya kuzum bnm iştahım çok açıldı yaaa canavar gibi yiyorum bu aralar :):):) bugün 4. yemek yiyişimm :-D canım bişi çekti kalktım yaptım. daha adet olmadan iştahım açıldı. her zaman adetliyken çok yerdim. bebiş var mı yaa takmiyim diyorum gene aklıma geliyoo =)))))
yok canım benim adet döngüm kısa benim adetimin ilk günü 14 aralık ama bat 6 ocak yani şöyle ki adetin uzunluğu ne olursa olsun ister 25 gün ister 45 gün yumurtlama adet gününden ortalama 14 gün önce oluyor.![]()
bende 4 aydr deniorum canım gelen yok :):):):)
kizlar dayanamadim evde test yaptim hemide 2 adet cok silik cikti ikiside hemde cok az dogru hastaneye kostum az once ogrendim hamileyim :)
ümitsiz olma nedense içime iyi sonuç alacakmışsın gibi doğdu ...Merhaba, bu grubu yeni gördüm. Her ayın 16-17si adet olurdum, her ay düzenli yumurtam oluyor ve çatlıyordu ay sonuna doğru. Fakat bu ay tüm dengelerim alt üst oldu. Yumurta cok yavaş gelişti ve çatlatma iğnesi yapıldı. Dr'um 20-22 si gibi adet tarihin olmazsa kanda bakalım dedi. Ben 19uydu galiba test yaptım negatif.. Bugün 3. Gün kahverengi lekem var ama kanamam falan yok. Progestan günde 1tane içiyorum kanama olana kadar devam edecekmişim. Kan tahlili yaptırmak onun sonucunu öğrenip bir kez daha yıkılmak istemiyorum artık olacaksa olsun adetim![]()
sende benm gibisin meralzeren benmde bazen 28 günde bazende 30 gün..inş bu ay hiç kimsecikler regl olmazda hamiş oluruz![]()
ümitsiz olma nedense içime iyi sonuç alacakmışsın gibi doğdu ...