Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Kan testini nezaman yaptırdın canım

aferin arkadaşım kür vakası mı olucaksın sende yapmayın allah aşkına olacak olan bebeğide engelliceksinz ..yapmayın kesin ondan oldu kisin yoksa eger . bak adetini bozdu . aman arkadaşım yaw denemeyin böle şeyler bi kaç kişide olumlu oldu die her bünyeye ii olcak die bişi yok aksine çok fena ters tepebilir..

ben okadar yazı okudum silik olan herkes hamileydi hamile olmayana raslamadm hiçç yeni olduğu için silik çıkıomş çünkü canm
canım herşeyin hayırlısı,az da olsa kafamdaki karışıklık gitti,rahatladım çok teşekkür ederim :)))

Kizlar bnm adetim yarin.dun ve bgun dayanamyip test yptm dunku cook sikikti ama belliydi isikta tutup bakmaya gerek yoktu.bgnde yptim dune gore dha belirgin pempemsi bi czgi:)) yarin kan testi yptrcam..insallh hamileyimdr
hayırlı olsun canım silikte olsa çıkmış işte çoookkk mutlu oldum burdan bu haberleri alınca kendim yaşamışım gibi seviniyorum darısı benim gibi isteyenlerin başına olsun inşallaahhhh Allahım sanada sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin

Evet yani tam bir cahillik çok pişmanım yaptığıma, kendi haline bırakmak gerekiyor hatta biraz tevekkül etmek lazım. her ay regli oluyorum hamile değilim diye üzülmeyin arkadaşlar, inanın o bir sağlık belirtisi, insanın dengesi bir kere bozulunca anlıyor kıymetini..

canım doktorun bana dediği pozitifi gördüğün günden başla bir hafta boyunca bi gün dur bi gün devam et dedi bende pko olduğu için ben ovulasyon testini fazla fazla getirtmiştim regl biter bitmez başlıyodum ben bakmaya bat gelene kadar da yapıyodum çünkü belli olmuyo benim ovulasyon günlerim yarın dr kontrolum var bu ay gebelik şüphen var demişti ama benim hiç umudum yok nedense bazen içimden bi ses oldu bu ay diyo sonrada gerçeklere dönüyorum

canım adetim 2 gün geçiyordu 8 inde gece olmuştum geçen ay

Arkadaşım sen kesin hamilesin .dr lar hep ihtimaller üzerine konuşur.erken yapıldığı için düşük bulmuştur değerleri.o bile bilmiyordum nezaman döllenme olduğunu.korkma sen.ağır kaldırma ani hareket yapma bişeycik olmaz.ilk gebelik mi

Dr lar hastalara açıklama yaparken kitaptan öğrendiklerini söylüyorlar.o an karşıdaki ne psikolojiye giriyor bilmiyorlar.ilk gebeliğimde tarama testimde Dr un biri çocuğun sakat olma ihtimali var demişti.düşünün ne depresyona girdiğimi.başka Dr a gittim anlattım.bana dedi ki (tıp matematik gibi değildir,hep ihtimaller vardır.dr lar ihtimalleri söyler)dedi biraz rahatladım.bebem sağlıklı doğdu.bana tecrübe oldu.fazla konuşmayan,hatta ümit bile vermeyen sadece neticeye bakıp ilaç yazan konuşmayan Dr tercih ediyorum.kafam rahat tavsiye ederim.dr lar terimlerini kendilerine saklasınlar

kiyamam canm yaa üzülme bak hepimiz burada birlikte bekliyoruz. onunda alacağı nefes belli onu bekliyor. bu arada da biz sabır imtihani oluyorz. dua etcz ve beklicez. hayırlısı olsun dA diyorm ben fazla israr etmiyrm. Rabbim bilir diye. sen de üzülme

Iyi akşamlar kizlar adetime 1 hafta var ama her ay oldugu gibi dayanamayip test yaptım fakat testde ilk çizgi yatay ikinci çizgi dikey ne anlama geliyo anlamadım sürekli siddetli kasıklarıma kramp iğne batmaları girmiyo arasira da bulantı gibi durumum oluyo ve siddetli gazım var göbek ve cevresi ağrımda var

Testin kullanma talimatında bu şekildeyse hamilesindir.ben hiç böyle test ölçer duymamıştım.test bozuk olmasın.1 hafta idrar testi için erken bence.umarım hamilesindir.

çok teşekkür ederim canım saol,inşallah Allah ım isteyen herkese sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip etsin.Canım üçüncü oluyor ama 8 ay önce ikinci gebeliğimde bebeğimi kaybettim,şuan bir oğlum var 7 yaşında..

BEN BU ÇARŞAMBA REGL OLACAĞIM.ÇALIMALARA DEVAM ETMENİN ÇOCUK AÇISINDAN BİR FADYSAI OLABİLİ RMİ malum yumurtlama dönemimgeçmiş galiba:18::18:

Canm bnm insallh dedigin gibidir .kanda kesinlesmedikce icim rahat etmicek galiba
Allahim insallh isteyn herkese yasatir bu guzel duyguyu.bnde her gebelik haberi okudgmda kndimmis gbi sewinip duygulaniyrdum seninhaberinide en kisa zamnda aliriz insallhhhhhh

canm büyük ihtimal bozuk test çıkıo öle güvnme başka test al ama bn hamile olduğunu düşünüorum

bugün en yakın arkadasımın hamile oldugunu duydummmm coook mutlu oldum..ALLAHIIM BİZEDE NASİP ET YENİ YILA GÜSEL HABERLERLE GİRELİM...Kızlar çalışmalara devammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…