kızlar benimde adetime 4 gün var ama dün sivilcem çıktı galiba adet sivilceminş yanılıyorumdur
battaş çok komık olmuş adaşım :) tuttum bu kelimeyi . ben dün regl oldum malesef.sennkı ne zamandı.inş. regl kaderlerimiz aynı olmaz
aynen canm allah istemedikten sonra olmuyor ne kadar çabalasakta . ben allahtantan hayrlısını istiorum sadce hayrlı bi zaman değil demekki tatm ben öle düşünüorum artık .ben de 13 ay korundum işte ay başı bıraktık korunmayı. daha çalışmalar çok yeni anlayacağınama hemen olsun yaaa =)) ama tabi Allah ın dediği olur. sabretmemiz lazımm canımm.. hayrlısı bakalmm..
benm normalde büyüyo canm ama garanti olsun die takip yaptrdm ilaçla serophone mi ne kullandm 5 gün ...26 mm dedi çatlatma iğnesine gerek yok çatlar dedi çok büyümş çünkü dedi . ama ne kadar büyük olsada tutmadı döllenmedi sanırım... doktor bile kesin bakıodu . allah tarafından olmadı işte tatlm. 17 mm ye çatlatma iğnesi vururlar tatlm gayette büyük çk diil ama hamile kalman için gayette yeterli bence için rahat olsun canmCnm senin ilaclami 26 mm oldu ? Doktor bana hic ilac falan da vermedi 17 mm çatlaması icin küçük diilmi sencede?
canm bende 2 senelik ewliyim 4 aydr bizde uğraşıorz 1sene önce bıraktım tabi bu zamana 1 hameliyat geçirdm 4 ay önce. ilacı bıraktıktan sonra senin gibi geç adet oluodum ve hep kendmi hamile zannediodum maf oluodum testen sonra ... ben 3 ayda 1 oluodum adet allahım çok kötü bişidi inşallah iyileşirsin ben ameliyattan sonra düzeldim 30 günde 1 oluorum artık çok mtluyum 4 aydır .. adet olamamanın psikolojisi hiç bi yerde yokKızlar merhaba, ben 1,5 yıllık evliyim ve son 5-6 aydır korunmuyorduk, çocuk için çalışmalara başlamıştık. sanki ilk ay hamile kalacakmışım gibi her adet sonrası bir moral bozukluğu bir ağlama krizi bütün psikolojimi kendim bozdum. Oysa 2 kere doktora gittim gayet sağlıklı olduğumu bir yıl dolmadan üzülmemem gerektiğini ve hiç birşey yapamayacaklarını söylediği halde kendimi çok yıprattım bu süreçte. Şimdi de normalde 27-28 günde bir olduğum ve bu yaşa kadar hiç gecikmeyen reglim bugün 35. gün hala yok, üç gün önce test yaptım negatifçok moralim bozuk, her ay regli oluyorum yine olmadı derken bu sefer de geciken regli için dert ediyorum. sizce ne yapmalıyım?
benm kuzeniminde adet tarihinden 1 gün sonra çıkmş hemde sabah testiyle falan değil akşam yapmş. bende 2 gün erken geldi .. olabilio canını sıkma bşyereTesekku ederimm canim..evet galiba hamile degilim.cunku kizima hamileyken tam adet gunumde cikmisti idrar testinde.3gun öncesine kadar adet olmiyim die beklerken simdi de biran once adet olayim derdine dustum:)
çatlayınca spermin orda hazır vaziyette olması lazım canm diri şekildeanladım kuzm Sağol. peki son bi soru . komik olck belki ama netten bakamadım vakit bulamadım. yumurta catlayinca mi sperm içine giriyor yoksa catlamadan hemen önce olgunlaşınca mi ???
hamilesin ozamn tatlm yaşasınnnnnKizlar bnm adetim yarin.dun ve bgun dayanamyip test yptm dunku cook sikikti ama belliydi isikta tutup bakmaya gerek yoktu.bgnde yptim dune gore dha belirgin pempemsi bi czgi:)) yarin kan testi yptrcam..insallh hamileyimdr
rica ederim canım sende sağolasın niye komik olsun tatlım insan bu konularla bekarken uzaktan yakından ilgilenmiyo ama iş başa düşünce yavaş yavaş öğreniyoruzyumurtan çatlayınca döllenmeye müsait oluyosun canım o günlerde de ilişki öneriyo doktorlar zaten bi hafta gibi bi süreç ama tabi yinede araştır sen açıklamalı olarak bulursun kafandaki soruların cevabını araştıra araştıra akıldan olmayalımda
canm silikse hamilesindir ama daha değerlerin tavan yapmamş olabilir bencede pazartesi ğit ozamn net çıkarmrh arkadaşlar,salı günü akşam evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik pembeydi,ertesi gün sağlık ocağında kan tahlili yapıldı,dün dr la konuştum'hamilelik var görünüyo ama değer çok düşük yüzde yirmi gibi bişey söyledi,ya adet görürsün ya da görmezsin,p.tesi gel bidaha yapalım dedi'lütfen arkadaşlar bilen açıklasın ne oluyor şimdi bu durum??
Selam benim bugun catlama ignesinden sonra 15. Gunum. kasik agrim var regl gelecek gibi yarin sabah test yaparim diyordum ama bosa harcamasam mi
erken mi biraz daha bekleyeyim mi.
Ama test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum. Varmi bana bi destek
evet biliyrmçatlayınca spermin orda hazır vaziyette olması lazım canm diri şekilde
canm silikse hamilesindir ama daha değerlerin tavan yapmamş olabilir bencede pazartesi ğit ozamn net çıkar
canm bende 2 senelik ewliyim 4 aydr bizde uğraşıorz 1sene önce bıraktım tabi bu zamana 1 hameliyat geçirdm 4 ay önce. ilacı bıraktıktan sonra senin gibi geç adet oluodum ve hep kendmi hamile zannediodum maf oluodum testen sonra ... ben 3 ayda 1 oluodum adet allahım çok kötü bişidi inşallah iyileşirsin ben ameliyattan sonra düzeldim 30 günde 1 oluorum artık çok mtluyum 4 aydır .. adet olamamanın psikolojisi hiç bi yerde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?