Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

güya totem yaptım bu ay : gecen ay yazdım olmadı , yazmıyacam bu ay,inş. mutlu haberlerımı yazcam, diye geçirdim içimden ama malesef kırmızı kartı yiyip ,yine saha dışına atıldım bizimde göbüşlerimize Rabbim bir emanet bırakırmı ki kızlar

Son düzenleme:

inşallah olacak canım bnm yaa umudunu yitirme.. Allah büyük...

Cnm senin ilaclami 26 mm oldu ? Doktor bana hic ilac falan da vermedi 17 mm çatlaması icin küçük diilmi sencede?

merhaba sultan bende bakıyorum bakıyorum böyle bir yazı ne zaman yazdım diyorum:))meğersem isimdaşımmışsın:)batın kaç peki bakalım oda tutuyormu?:)isimdaş battaş:))

günayyyyydddddddddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
kızlar ya son 2 gün var batıma.aslında çok umudum yok ama umud ediyorum olacak mı acaba diyeeeeeeeeeee...
belirti sorarsanız hiçbi belirtim yoksadece başım ağrıyor oda gece 2 de yattım diyeee..
sizden haberler nasıl.batı bugün olanlr bakalım hamile olanlar varmı hadi hayırlısı hakkınızda.haberlerinizi bekliyoruz ...yapın testleri gelin pozitif souçlarrlaaaaaaaa inşallah 9:9

Off kizlar ya ben hala adet olmadim.hayatimda ilk defa boyle 3 gunluk bir gecikme yasiyorum ama sevinemiyorum çünkü testler 3gundur negatif cikiyoradet gecikmesi de ne fena birseymis.gecikecegine erken gelse daha iyi olurdu.hem bos yere umitlenmemis olurdum hem de biran once yeni batimi beklemeye baslardim...ya arkadaşlar eger gebelik olsaydi teste kesin çıkardı degill mi 3 günlük gecikmede??????

Kızlar merhaba, ben 1,5 yıllık evliyim ve son 5-6 aydır korunmuyorduk, çocuk için çalışmalara başlamıştık. sanki ilk ay hamile kalacakmışım gibi her adet sonrası bir moral bozukluğu bir ağlama krizi bütün psikolojimi kendim bozdum. Oysa 2 kere doktora gittim gayet sağlıklı olduğumu bir yıl dolmadan üzülmemem gerektiğini ve hiç birşey yapamayacaklarını söylediği halde kendimi çok yıprattım bu süreçte. Şimdi de normalde 27-28 günde bir olduğum ve bu yaşa kadar hiç gecikmeyen reglim bugün 35. gün hala yok, üç gün önce test yaptım negatif çok moralim bozuk, her ay regli oluyorum yine olmadı derken bu sefer de geciken regli için dert ediyorum. sizce ne yapmalıyım?

canım benim seni çok iyi anlıyorum geçen ay bende 1 hafta gecikmeli adet oldum baya insan hevesleniyor hamile olabilirim diye 2 kere test yapmıştım negatif çıkmıştı yinede heyecanlanıyor insan ama sinir bozucuda bişey hayırlısı ise inşallah hamilesindir..3 kere test yaptıysan ve negatif se hamile olmayabilirsin bence

Tesekku ederimm canim..evet galiba hamile degilim.cunku kizima hamileyken tam adet gunumde cikmisti idrar testinde.3gun öncesine kadar adet olmiyim die beklerken simdi de biran once adet olayim derdine dustum:)

galiba biraz tevekkül olmasını bilmemiz gerek.bende öyleyim üzüyoruz kendimizi yıpratıyoruz.1 tane mi test yaptın.bence 1 tane daha test yapabilirsin hem içinide rahatlatmış olursun.daha emin olursun bazen testlerde yanlış sonuç verebiliyor.inşallah hayırlısı ise pozitif sonuç alırsın..:)negatifsede üzülmemeye çalışmalıyız...

Canim ben de ilk defa adet gecikmesi yasiyorum ve bunu strese bagliyorum.kizima ilk denemede hamile kalmistim.simdi ikinciyi istiyoruz.bundada oyle olur sandim.gecen ay da kimyasal gebelik yasadim.su anda bir daha baska cocugum olmayacak psikolojisine soktum kendimi

canım zaten çatlayınca vücuttaki lh değeri yükseliyo ovulasyon testi o zaman pozitif çıkıyo
anladım kuzm Sağol. peki son bi soru . komik olck belki ama netten bakamadım vakit bulamadım. yumurta catlayinca mi sperm içine giriyor yoksa catlamadan hemen önce olgunlaşınca mi ???

anladım kuzm Sağol. peki son bi soru . komik olck belki ama netten bakamadım vakit bulamadım. yumurta catlayinca mi sperm içine giriyor yoksa catlamadan hemen önce olgunlaşınca mi ???
rica ederim canım sende sağolasın niye komik olsun tatlım insan bu konularla bekarken uzaktan yakından ilgilenmiyo ama iş başa düşünce yavaş yavaş öğreniyoruz yumurtan çatlayınca döllenmeye müsait oluyosun canım o günlerde de ilişki öneriyo doktorlar zaten bi hafta gibi bi süreç ama tabi yinede araştır sen açıklamalı olarak bulursun kafandaki soruların cevabını araştıra araştıra akıldan olmayalımda

merhaba sultan bende bakıyorum bakıyorum böyle bir yazı ne zaman yazdım diyorum:))meğersem isimdaşımmışsın:)batın kaç peki bakalım oda tutuyormu?:)isimdaş battaş:))

battaş çok komık olmuş adaşım :) tuttum bu kelimeyi . ben dün regl oldum malesef.sennkı ne zamandı.inş. regl kaderlerimiz aynı olmaz

Kizlar bnm adetim yarin.dun ve bgun dayanamyip test yptm dunku cook sikikti ama belliydi isikta tutup bakmaya gerek yoktu.bgnde yptim dune gore dha belirgin pempemsi bi czgi:)) yarin kan testi yptrcam..insallh hamileyimdr

günaydınn canımm inşaAllah 9 ay gelmez o BaT ınn..=))) (Amin) bnm daha 11 gün var of oofff...
kızlar birşey sorcam.. ben 5 gündür çok halsizimm.. iki gündür de canım hiçbişey yemek istemiyo.. zorla bir iki atıştırıyorum aç kalınca tansiyonum şekerim düşüyo migrenim tutuyo diye. bir de vajinamın dış kısmında hassaslık oluştu bu sabah. dokununca acıyo.. göğüslerimde hala dolgunluk yok. normalde her ay bu zamanlar çok hassaslaşırlardı.. bu durumu bebişe mi yorsam bilemedim. bata çok var. umutlanmak istemiyorum...

Kizlar bnm adetim yarin.dun ve bgun dayanamyip test yptm dunku cook sikikti ama belliydi isikta tutup bakmaya gerek yoktu.bgnde yptim dune gore dha belirgin pempemsi bi czgi:)) yarin kan testi yptrcam..insallh hamileyimdr

ayyyy hadi inşallahh canımm şimdiden çok sevindimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…