ben okadar yazı okudum silik olan herkes hamileydi hamile olmayana raslamadm hiçç yeni olduğu için silik çıkıomş çünkü canmyani hamile olmayabilirimde öyle mi??![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben okadar yazı okudum silik olan herkes hamileydi hamile olmayana raslamadm hiçç yeni olduğu için silik çıkıomş çünkü canmyani hamile olmayabilirimde öyle mi??![]()
mrh arkadaşlar,salı günü akşam evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik pembeydi,ertesi gün sağlık ocağında kan tahlili yapıldı,dün dr la konuştum'hamilelik var görünüyo ama değer çok düşük yüzde yirmi gibi bişey söyledi,ya adet görürsün ya da görmezsin,p.tesi gel bidaha yapalım dedi'lütfen arkadaşlar bilen açıklasın ne oluyor şimdi bu durum??
Kan testini nezaman yaptırdın canım
aferin arkadaşım kür vakası mı olucaksın sende yapmayın allah aşkına olacak olan bebeğide engelliceksinz ..yapmayın kesin ondan oldu kisin yoksa eger . bak adetini bozdu . aman arkadaşım yaw denemeyin böle şeyler bi kaç kişide olumlu oldu die her bünyeye ii olcak die bişi yok aksine çok fena ters tepebilir..Canım senin problemin neydi? bende kist falan yok daha 1 buçuk ay önce gittim doktora herşeyin tertemiz demişti hiç gecikme de yaşamamıştım şimdiye kadar ama bu ay ilk kez oluyor bu durum. Çok endişeleniyorum bir problem mi oldu diye. çörekotu bal tarçın kürü yapmıştım acaba o mu böyle bir gecikmeye yol açtı?
Adetten önce mi sonramı
canım herşeyin hayırlısı,az da olsa kafamdaki karışıklık gitti,rahatladım çok teşekkür ederim :)))ben okadar yazı okudum silik olan herkes hamileydi hamile olmayana raslamadm hiçç yeni olduğu için silik çıkıomş çünkü canm![]()
hayırlı olsun canım silikte olsa çıkmış işte çoookkk mutlu oldumKizlar bnm adetim yarin.dun ve bgun dayanamyip test yptm dunku cook sikikti ama belliydi isikta tutup bakmaya gerek yoktu.bgnde yptim dune gore dha belirgin pempemsi bi czgi:)) yarin kan testi yptrcam..insallh hamileyimdr
aferin arkadaşım kür vakası mı olucaksın sende yapmayın allah aşkına olacak olan bebeğide engelliceksinz ..yapmayın kesin ondan oldu kisin yoksa eger . bak adetini bozdu . aman arkadaşım yaw denemeyin böle şeyler bi kaç kişide olumlu oldu die her bünyeye ii olcak die bişi yok aksine çok fena ters tepebilir..
canım doktorun bana dediği pozitifi gördüğün günden başla bir hafta boyunca bi gün dur bi gün devam et dedi bende pko olduğu için ben ovulasyon testini fazla fazla getirtmiştim regl biter bitmez başlıyodum ben bakmaya bat gelene kadar da yapıyodum çünkü belli olmuyo benim ovulasyon günlerim yarın dr kontrolum var bu ay gebelik şüphen var demişti ama benim hiç umudum yok nedenseaynen inşallah olmayiz.herşeyi bilmek iyi değil zaten nasipse olcak ama sonradan kendimizi suclamayalim diye arastiryz galiba. ben de çok şey öğrendim buradan. bu ay işte ovulasyon testi ile ilk defa deneyeceğim. o yüzden sana da sordum. 12. gün teste başlayıp pozitif olduğu gün ilişki olacak degilmi. doğru anlamış miyim ??? :)
![]()
canım adetim 2 gün geçiyordu 8 inde gece olmuştum geçen ay
kiyamam canm yaa üzülmecanım doktorun bana dediği pozitifi gördüğün günden başla bir hafta boyunca bi gün dur bi gün devam et dedi bende pko olduğu için ben ovulasyon testini fazla fazla getirtmiştim regl biter bitmez başlıyodum ben bakmaya bat gelene kadar da yapıyodum çünkü belli olmuyo benim ovulasyon günlerim yarın dr kontrolum var bu ay gebelik şüphen var demişti ama benim hiç umudum yok nedensebazen içimden bi ses oldu bu ay diyo sonrada gerçeklere dönüyorum
![]()
Iyi akşamlar kizlar adetime 1 hafta var ama her ay oldugu gibi dayanamayip test yaptım fakat testde ilk çizgi yatay ikinci çizgi dikey ne anlama geliyo anlamadım sürekli siddetli kasıklarıma kramp iğne batmaları girmiyo arasira da bulantı gibi durumum oluyo ve siddetli gazım var göbek ve cevresi ağrımda var
Arkadaşım sen kesin hamilesin .dr lar hep ihtimaller üzerine konuşur.erken yapıldığı için düşük bulmuştur değerleri.o bile bilmiyordum nezaman döllenme olduğunu.korkma sen.ağır kaldırma ani hareket yapma bişeycik olmaz.ilk gebelik mi
Canm bnm insallh dedigin gibidir .kanda kesinlesmedikce icim rahat etmicek galibahayırlı olsun canım silikte olsa çıkmış işte çoookkk mutlu oldumburdan bu haberleri alınca kendim yaşamışım gibi seviniyorum darısı benim gibi isteyenlerin başına olsun inşallaahhhh Allahım sanada sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin
![]()
canm büyük ihtimal bozuk test çıkıo öle güvnme başka test al ama bn hamile olduğunu düşünüorumIyi akşamlar kizlar adetime 1 hafta var ama her ay oldugu gibi dayanamayip test yaptım fakat testde ilk çizgi yatay ikinci çizgi dikey ne anlama geliyo anlamadım sürekli siddetli kasıklarıma kramp iğne batmaları girmiyo arasira da bulantı gibi durumum oluyo ve siddetli gazım var göbek ve cevresi ağrımda var