• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Arkadaslar benim bat dundu. Bu sabah test yaptim cook cok silik bi çizgi gordum gibi.ama emin olamadim.yarim saat sonra baktigimda net bi sekilde görünüyordu. 10dk dan sonraki sonuclar gecersiz yaziyodu ama:((bir de sabah cok acik kahverengi akintim oldu.gecen ay kimyasal gebelik gecirdim.yine aynısı olacak diye cok korkuyorum:((bugun adet olmazsam yarin sabah tekrar test yapicam.eger gebelik varsa net bi sekilde cikmasi gerekmez mi artik???

bilmiyrm ki canm napsam. bu yöntemi yeni öğrendim burda :)) 4. denemede olmadı. erken diye beklesem mi 1 ay daha diyrm. yoksa kontrollumu gitsem bilemedim.

canım yeni evlendinse yani yaşın 30un altında ve henüz 1 yıl olmadıysa doğal yolla olmasını bekle 1 yıl baktın 1 yıl olmadı o zaman git bence doktora ben 31 yaşımda olunca doktor bekletmedi umarım güzel haberler alırız hep beraber eşim gece 4üz dogurduğumu görmüş rüyasında :9: bide dalga geçti benle pis :33:

canım doktorla ya da bi bilenle konuştunmu bu sogan kürünü ben 1 hafta yaptım sadece ekimde aynı ay 21. gün hormon testi yapıldı progesteron hormonu 0-6 arasıyken bende 60 çıktı bu ay kesin hamile kalırsın dedi yine olmadı şimdide evde test yaptım negatif 7 gün geçti adette olmadım ve sogan kürünü kullandıgım ay yani ekimde günüm 16 gün geçti sendede böyle durumlar oldumu ben biraz korktum kullanmak istemedim açıkçası

selam canım benimde 2 ay önce 3 hafta gecikmem oldu o ay 10 gün soğan suyu içmiştim(içmez olaydım) resmen patlıycaktım hamileyim sandım doktora gittim tarlusal(adet söktürücü) verdi ve hap bitti 6 gün sonra adet oldum bir daha asla içmem o soğan suyunu rezil ettii beni içtiğim ay herkese yaramıyor yani:50:

selamm kızlar listeciniz geldi ben şimdi burada okurken gün içinde yazılanları sinirden çatladım hele ki bir arkdaş gelmiş batım 12 gün geçti acaba hamilemiyim diye bize sormuş arkadaşım biz munnecim değiliz ki canım bir test yapsana hala daha neyi bekliyorsun yoksa 9 ay sonra nasılsa doğacak fikrindemisin :9::9:
hayatt064 arkadaşım seninde iki gün geçmiş hala bekliyorsun biliyorsundur belki bir çok kişi adet günü gelmeden öğreniyor bunu yada adet gününde bence bak eğer varsa çıkar bir laborant olarak tavsiyem budur. haa birde bir an önce bak eğer varsa doktora git belkim ilaç vb. birşey kullanman gerekebilir :34:

Test yapmama gerek kalmadi zatenn dun aksam geldi kirmizilarr Allahim bidahaki aya nasip eder insallahh :-)

ikimiz icinde hayirlisi olsun ilk bebis icinmi calismalar :D

hayır canım 31 yaşındayım çok şükür sağlıklı çocuğum var.ama 1 sene evvel ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım.o gebeliğimdede belirti yaşamadım hamile kalana kadar.hamile kaldıktan sonra çooook yorgunluk ve bitkinlik vardı.Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah.senin yaş kaç ilk bebişmi...

kızlar bakalım 2014 e kimler kalacak.benim halim nice olacak.Allah bilir.ama ben taaa önceki aylardan gele gele 2014 dayandım bakalım 2014 e hamilemi gireceğim..aaaah aaah:)hayırlısı...

Arkadaslar benim bat dundu. Bu sabah test yaptim cook cok silik bi çizgi gordum gibi.ama emin olamadim.yarim saat sonra baktigimda net bi sekilde görünüyordu. 10dk dan sonraki sonuclar gecersiz yaziyodu ama:((bir de sabah cok acik kahverengi akintim oldu.gecen ay kimyasal gebelik gecirdim.yine aynısı olacak diye cok korkuyorum:((bugun adet olmazsam yarin sabah tekrar test yapicam.eger gebelik varsa net bi sekilde cikmasi gerekmez mi artik???

Canım benimde bat günüm dündü ama senin kadar cesaretli değilim malesef test yapmadim henüz en azından bugünde geçsin dimi :-/

günaydın herkese
inşallah hamişsindir canım

hamilelik fikri uyutmuyor bile :52: internetten test aldım bugün gelicek inşallah ve hemen deniyeceğim aslında adetime 2 gün var ne kadar gerçek hesaplar bilmiyorum ama ben çift çizgi göreceğime çok inanıyorum rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın:16:

İnşallah canım isteyen herkes tez zamanda güzel haberler alır umarım (amin) şimdilik beklemedeyiz cesaret edemiyorum test yapmaya

kargocu gelmedi zira gelse ben tolete gittim biraz daha belkicem test için
dayanamadım sabahtan beri 2. toletim ayaklar üşüdü tabi bide ütü yaparken belim ağrıdı adet belirtisi bende bel ağrıması:14: ağrımaması lazım o adet gelmemeli:57::57::57::57::57:

Bugün Dr aytuğun programında bir psikiyatr beynin insana oyunlarından bahsediyordu.beynin vücudunun ağrıdığını düşünüyorsa gerçekten ağrırmış.bizde kendimizi hamile gibi hissettiğimizde adetimiz gecikenilir.benim geçen ay midem bile bulandı neredeyse doğuruyordum:)

Geçen ay bende aynen öyle hamile gibi belirtiler yaşadım ama bişey çıkmadı ,bu ayda hiç bişey hissetmiyorum adt. 6 gün var daha ,ne adt belirtisi var ortada nede hamilelik tuhaf vesselam:ssz: :26:

kızlar dün eşimin bir arkadaşına gittik ilk kez tanıştık. bayan 6 aylık hamileymiş sonra komşusu geldi kız benden 3hafta sonra evlenmiş ben de 4 aylık evliyim zaten. kız ikiz hamileymiş:) evlendikten 15gün sonra hamile kalmış. vay be maaşallah dedim:D çok da imrendim. bu ay ilk kez korunmadık biz. bata 4gün var ama hiç bişi hisseymiyorum. herkes göğüs hassasiyetinden kasık ağrısından falan bahsediyor ama bende tık yok. olmadı galiba hiç içime doğmuyor:(

kızlar dün eşimin bir arkadaşına gittik ilk kez tanıştık. bayan 6 aylık hamileymiş sonra komşusu geldi kız benden 3hafta sonra evlenmiş ben de 4 aylık evliyim zaten. kız ikiz hamileymiş:) evlendikten 15gün sonra hamile kalmış. vay be maaşallah dedim:D çok da imrendim. bu ay ilk kez korunmadık biz. bata 4gün var ama hiç bişi hisseymiyorum. herkes göğüs hassasiyetinden kasık ağrısından falan bahsediyor ama bende tık yok. olmadı galiba hiç içime doğmuyor:(

ne güzel rabbim bizlere de nasip etsin inş ya bizde tam anlamıyla uğraşmasakta 4 aydır ara sıradikkat edizyoruz yatıyorum falan yani hemen kalkmıyorum bu ay biraz daha özen gösterdm kalkmadım ama hüsrana uğradım çok umutluydum:50:

Valla benimde bat günüm dündü ama olmadım henüz ve benimde hiç belirti yok sadece kirpiklerim biraz karışık onun dışında herşey normal test yapmaya cekiniyorum inşallah hamileyizdir :-/

kızlar bakalım 2014 e kimler kalacak.benim halim nice olacak.Allah bilir.ama ben taaa önceki aylardan gele gele 2014 dayandım bakalım 2014 e hamilemi gireceğim..aaaah aaah:)hayırlısı...

inşAllah milenyumun ilk hamilelerinden olursunnn hehe::)(: tabiki inş ben dee ama bnm bat a daha çok var 13 gün :(

Back
X