• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

evet sanırım ondan canm. 4 ay oldu daha. ama ya öyle bi durum varsa. ya boşuna bekliyorsak

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... sonunda testi yaptım ............
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... :emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::52:
Cnmm gözün aydinnnnnnn cokkk sevndimmm süper haber darısı onumuzdeki aylara bize inşallah dua et bzlere artk taze gebe ;)))

inşlh canm ya .evleneli 1 buçk sene oldu. 24 yaşndaym . senin ne kadar oldu
Bnmde evleneli 15 ay oldu cnm ama bz 5 aydr denemedeyiz yaşmda 28 ;) oyüzden merak ettm yasini yas küçük olunca tutmasi daha kolay oluyor diye duymustm önümüzdeki aya umutluyum inşallah :) sende haberlerini paylasmaya devam et cnm bzle

Bnmde evleneli 15 ay oldu cnm ama bz 5 aydr denemedeyiz yaşmda 28 ;) oyüzden merak ettm yasini yas küçük olunca tutmasi daha kolay oluyor diye duymustm önümüzdeki aya umutluyum inşallah :) sende haberlerini paylasmaya devam et cnm bzle

hmm inş herkes için hakkında hayırlısı olur . inş seninde hayırlı haberlerini alırz bi an önce :)

mrb arkadaslar..uzun zamandr bu siteyi takip edyrm we sayenizde cok.sey ogrendim diyebilirim :)
bu ay ovulasyn testlerndn kullandm 4 gn cift cizgiyi gordum :) ( 4 gn gormk normal mi acaba ?) bat 'im 14 aralik..ama pek bi belirtm.yok..bnidr listenize eklersenz cok sewinirm.ins en kisa zamnda rabbim meleklermizi gonderir :)
:D canm bende 1 ğüm çift çizgi gördüm ya seninki anormal yada benmki bilmiorum:52::32:

Cnnm benmde yas 28 banada doktor daha gencsin bekle bir yil dedi Bzde 5 aydr istiyorz Hayrlisiyla ...kan testlerm yapildi progesteron 21. Gun yapılan yumurtalik reservine bakildi ultrason muayeneside yapıldı cok şükür bsy cikmadi ama dediğn gibi rahim filmi cekilmedi tüplere bakilmadi yani bir yil bekleyin onun icib dendi bizede inşallah gerek kalmadan ona 2014 ugurlu gelir bebek sahibi oluruz cnm
ya sorma canm ya banada gençsin dio beni deli edio ya kocam büyük napayım yani

kızlar karar verdm 10 gün sonra eşimi teste yollucam ve adet olduğumda yumurta takibi yaptırcam çünkü eşimde bi problem yoksa eger . benm yumurtam çok büyüyo ilaçla ...çünkü normalde sağlıklıyım ..ama hemen olsun istiorum o yüzden yumurta takibine gidicem . ve bu sefer çatlatma iğnesini vurdurucam planlı yapalım die yoksa gününü geçen aydaki ğibi tutturamaz isem olmaz. 2ci yumurta takibi deneicem inşllh iii sonuç alırım .2 ay öncekinde yumurtan çatlar gerek yok iğneye dedi günleri kaçırdık sinir oldum :14:

kızlar karar verdm 10 gün sonra eşimi teste yollucam ve adet olduğumda yumurta takibi yaptırcam çünkü eşimde bi problem yoksa eger . benm yumurtam çok büyüyo ilaçla ...çünkü normalde sağlıklıyım ..ama hemen olsun istiorum o yüzden yumurta takibine gidicem . ve bu sefer çatlatma iğnesini vurdurucam planlı yapalım die yoksa gününü geçen aydaki ğibi tutturamaz isem olmaz. 2ci yumurta takibi deneicem inşllh iii sonuç alırım .2 ay öncekinde yumurtan çatlar gerek yok iğneye dedi günleri kaçırdık sinir oldum :14:

hadi hayırlısı olsun hakkında canııım hayırlı haberler verelim birbirimize:49:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... sonunda testi yaptım ............
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... :emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::52:

tebrik ederim hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşaAllah sağlıcakla kucağına al inşaAllah rab'bim biz isteyenlere anne olmayo nasib etsin amiiin :46:

normal neden beklemiyosn canm. bu yol daha ni kolay. ben de mi yapsam acaba :(

Back
X