• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

benimde bat 6-7 aralık.dün 21inde yjumurtladın ilişki oldu dün olmadı bgn tekrar olucak inş:52: ahhhhh bi gelmeseeeeeeeee bi hamişşş olsam artık 8 aydır beklioruzzzzzz

benimde bat 1 aralık.asllında bu ay çok umutlu değilim çünkü yumurtlama döneminde idrar yollarınnda enfeksiyon başladı ve sadece 1 defa birliktelik oldu.hala da enfeksiyon devam ediyor.aynı zamanda 2 haftadır karın şişlliği ve ağrı var karnımda...ilaçta kullanamıyorum sadece booolll suu .... :43:

bir oğlum var 5,5 yaşında 2.bebeği istiyoruz 7 aydır bakalım naip senin nasıl gidiyor?

şekerim bende tmmzda ameliyat geçirdim 4 aydr uğraşıorum bi kere doktoruma yumurta takibi yaptırdım.. ilşkiyi beceremedik . şimdi yumurta takibini ben kendim yapıorum . ovulasyon testyle işte dün çift çizgi çıktı ilşkide bulunduk öle canım inşllah tutar . bu testle ilkkinden hamile kalan çok var .. benim açtığım konularda ovulasyon testi kullananlara bi ğöz at istersen

benimde bat 1 aralık.asllında bu ay çok umutlu değilim çünkü yumurtlama döneminde idrar yollarınnda enfeksiyon başladı ve sadece 1 defa birliktelik oldu.hala da enfeksiyon devam ediyor.aynı zamanda 2 haftadır karın şişlliği ve ağrı var karnımda...ilaçta kullanamıyorum sadece booolll suu .... :43:

senin batın yakınmş canım baya .. olsun tatlım batın bittikten sora .. enfeksiyonun tedavi olduktan sonra yaparsın sen bi iyilşte .. geçmş olsun canım .. inanımısın benmde dün gece bir gaz oldu anlatamam.. benmde kasuklarım da yara gibi bi acı var .. ama bağırsaklarımda olabilir ikiside orda bilmiorum korkuorum sen eneksiyon falan diyince sen nasıl oldun enfeksiyon nasıl meydana gelio

benimde bat 6-7 aralık.dün 21inde yjumurtladın ilişki oldu dün olmadı bgn tekrar olucak inş:52: ahhhhh bi gelmeseeeeeeeee bi hamişşş olsam artık 8 aydır beklioruzzzzzz
)
inşllaaaaahhhh :) benimde dün çift çizgi çıktı buğun çıkmadı ovulasyon testinde... anlamadım :):) 1 gün mü yumurtlamam ::=)

benmde 8 canım hadi bakalım inşallah :46: bişi deniomusun peki arkadaşım

özel bişey yok canım sadece ilişkiden sonra kalmıyorum sabaha kadar bide bunu denicem aslında bal tarçın çörekotu kürüne başlamıştım vazgeçtim kaş yapim derken göz çıkarmıyım diye belli mi olur ters teper belki akışına bıraktım anlıycan bide bu ay çok rahatım fazla düşünmüyorum en azından şartlamıyorum kendimi nediyelim hayırlısı bakalım :)

sebus09 kızzzz aramızda bir gün var seninlede batdaş sayılırız ,,çalışmaları bu ay sıkı tut bakalım :16: :46:

ahaaaa ay evet yaaaa battaşım benim :) valla ben başladım şekerim kaçarı yok olsa da olmasa da ben işime bakıyom nedemişler işleyen demir pas tutmazmış hamile kalamasamda spor yapmış oluyom fenamı :)

oyy tabloyu çözersem yapmak isterim benimde batım 20 aralık hadi hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
battaşız canım :3: beraber bekleyelim bende ovilasyon testi alcam hayıt tohumu alcam incir yiycem her sabah bakalım nolcak :52:
evet canım battaş olduk :34: bende ovülasyon testi siparşi verdim umarım adetim bitene kadar gelir :18: hayıt tohumunu adetine 1 hafta varken bırak canım eğer içersen :34:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]sıra[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]