Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tek tek baktım tüm sayfalara kafamçokkarıştı

ben seviyorum bu kadını opuyorumnanaktan

aşkı memnu'da kokoşluğu hoşuma gidiyor...bayanssulusmilebayanssulusmile

yapmayın kızlar kesınlıkle kendı gozlerı belkı numaralı seffaf lens olabılır lensle normal goz rengı barız ayırt edılır en ıyısı bıle Allahın yarattıgıyla kul yapımı asla bır olamaz ayırt edılebılır gerçek saç peruk lens orgınal goz dolgu dudak dogal dudak dıkkatlı olan herkes ayrımını yapabılır

buı arda bende cok begenıyorum hem masum hem sexsı

tumay gözleri çakır ela sayılmaz çakır göz eladan yeşile donuk goz rengıdır ela zaman zaman kahverengı gıbı gorunebılır mesela tugba buyukustun un gozlerı ela nurgul yeşilçayın çakır ,,, gibi örnekleyebılırım

bence bu kizcagizi kiskaniyorlar.. gecenlerde bir ankette istenmeyen bikilan dizi oyuncusu secilmis..bence sacma kiz yetenekli, güzel sevimli, seksi.. kisaca istedigi her role giriyor.. ve bence sinema filmlerindede oldukca basarili... hülya avsar bile resmen kiskaniyor yorumlarindan belli..

umarim beren saat bunun farkindadir ve bütün bu yorumlara kulak asmiyordur

sositososito
kesınlıkle eeee kıskanmaktada haklılar bende kıskanıyorum ama karalayarak degıl overek karalanacak yanı yokkı yahu goz var hızam var bazısıda cıldı cok bozuk okadarda guzel degıl dıyor hepımızın kusuru var mesela benım sıvılcem varsa bu benı cırkınmı kılar oda 4 dortluk degıl tabıkı:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…