Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok zarif ne giyse yakışıyor.Kıskanmış müjde hanımkaydirigubbakcemile3

Valla kim ne derse desin ben çok beğeniyorum bu kadını özellikle gözleri ve bakışları çok çekici. Aşk-ı Memnu'da saçları da süper tek kelimeyle ve ona çok yakışıyor. Çoğu ünlü bu kadını çekemiyor vesselam...

nıyeyse bende hiç seksi bulmuyorum aşkı memnundakı rolünden dolayı galiba hiçte sevmiyorum sevimli dahi gelmiyo bana çok itici.kendini fazlasıyla beğenmiş bir tip

Bence de çoğu insana canlandırdığı karakterden dolayı itici geliyor. Ama kadının güzelliğine diyecek yok.

kızlar size bişey danışsam yardmınz dokunurmu beren saatin sezon finalinde gydiği beyz elbiseyi arıyorum nette bulamadım diktrcem tabi bileniniz varmı çok güzel bi elbiseydiiopuyorumnanaktan

kızlar size bişey danışsam yardmınz dokunurmu beren saatin sezon finalinde gydiği beyz elbiseyi arıyorum nette bulamadım diktrcem tabi bileniniz varmı çok güzel bi elbiseydiiopuyorumnanaktan

kim ne derse desin çok güzel bi kız.........çok farklı bir tipi var masumluk,şirinlik ve seksi olabilmek herkese nasip olmaz...

mangonunmuş mango izmirde varmıkiakannehir

güzel kadın :) Hatırla sevgılıde çok beğenıyordum özellikle. saçları düzken de güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…