Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkı memnuda hiç beğenmiyorum feci yapmacık geliyor mimikleri falan. Diğer bi dizisi vardı orada çok tatlıydı ama.

Bakışına duruşuna gülüşüne taptığım kadın.
Harika bir çizgide yürüyor ona bayılıyorum !

Seksilik ve güzellikten öte şirinlik ifadesi var kadında.Onun bu kadar konuşulması oynadığı dizinin büyük sükse yapması.

aslında güzel değil hele seksi hiç değil...
sadece sempatik ve hoş...
dizide sadece makyaj ve tarzıyla seksi gösterilmeye çalışılıyor ama doğasında yok...
hele o yürüyüşü yok mu akıllara zarar.

bence çooookk güzel daha önce de söylemiştim... bayılıyorum...
ve çok merak ediyorum bu kızı güzel bulmayanların, güzel buldukları bayanları... ( aman, burda herhangi bir kinaye yok....gerçekten merak ediyorum....)

kesinlikle çok güzel. herkes tutturmuş makyaj olduğu için güzel. iiide bütün dizilerde bütün oyunculara makyaj yapılıyor. o zaman niye herkes güzel değil.örneğin o dizide cemileyede makyaj yapılıyor matmazele de niye bihter onalrdan güzel görünüyor. yanlş anlaşımasın ben cemileyede matmazelede çirkin demiyorum ama kalıpda varsa makyajla daha daha güzel olur bir insan

kusura bakmayında müjde ar halt etmiş.geçti öle onların dönemindeki banu alkan onun gibi yağları heryerden yağ fışkıran fil gibi kadınalrın modası

çok güzel bir kız.beğeniyorum.yarışmada da favorimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…