• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim benim ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu bana sekercim

olmazmısın hiç hayatım yaa valla çok aradığım bi elbiseydi ama bulamadım tarif ediyom kimse anlamıyo mağazayıda öğrendiğime göre diktrmem para biriktirimm alırım valla alıcamda düğün var çünkü bu yazdelikafadulden

olmazmısın hiç hayatım yaa valla çok aradığım bi elbiseydi ama bulamadım tarif ediyom kimse anlamıyo mağazayıda öğrendiğime göre diktrmem para biriktirimm alırım valla alıcamda düğün var çünkü bu yazdelikafadulden

canim benim gercekten cok zarif guzel bi elbise
bizimde dugun var yazin kuzenimin bende boyle bisey alabilirimm cok guzel gercekten
yardimci olabilcem herkonuda yardim edebilirim daima canim benim bi elin nesi var iki elin sesi var demisler:)))opuyorumnanaktan

canim benim gercekten cok zarif guzel bi elbise
bizimde dugun var yazin kuzenimin bende boyle bisey alabilirimm cok guzel gercekten
yardimci olabilcem herkonuda yardim edebilirim daima canim benim bi elin nesi var iki elin sesi var demisler:)))opuyorumnanaktan

ayyy çok saol hayatım valla beni inan mutlu ettin bende bu elbisenn manyaklarından oldum senn sayendede öğrendim bende buna benzer 1 2 örnek var bakalım daha yaza var ama büyük ihtimalle bu olcak :dance:sende herzamn danışabilrisin canm seve seve sana yardım edebilirim :teytey:

ayyy çok saol hayatım valla beni inan mutlu ettin bende bu elbisenn manyaklarından oldum senn sayendede öğrendim bende buna benzer 1 2 örnek var bakalım daha yaza var ama büyük ihtimalle bu olcak :dance:sende herzamn danışabilrisin canm seve seve sana yardım edebilirim :teytey:

cokk tsk ederimmbitanemmmm simdidennn tabiki danisirimm saolasin eksik olma
bende bi 55 e duseyim oncede sonra secimlerimi yogunlastircam tatlim

beren-saat-a&

bide benim omuz dekolteli elbiseler hosuma gidio

çok güzel giyiniyor bu hatun ya gerçekten de .. tabi yakıştırmak uydurmakta marifet .. makyaja saça göre giyilen kıyafet şık duruyo bence.. gözleride gerçektende süper..biraz fazla zayıf sadeece..en az5 kiloya ihtiyacı var..o bacakların hali ne öyle..her tarafı erkek çocuğu gibi kemik..dizler çok aşırı kötü duruyo..bide düşününki tv 5 kilo fazla gösteriyomuş..sırtı açık bi kyafet giydiğindede sırtı çok kemikli duruyo..fazla da değil taabai ama en az 5 kilooo diyorummmm =)=) ama yüzüne vicuduna kesinlikle lafım yok zaten ..

KaŞ gÖz..gerısı laf sÖz =)=) sempatık....makyajıda sÜper oluyo bu arada .. Kım yapıyosa..

Back
X