• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkı memnuda hiç beğenmiyorum feci yapmacık geliyor mimikleri falan. Diğer bi dizisi vardı orada çok tatlıydı ama.

yasayan-en-seksi-50-turk-kadin-aysun-kayaci-ayse-arman-beren-saat-ece-sukan-hadise-seksi-tuba-buyukus-1015710.jpg

Bakışına duruşuna gülüşüne taptığım kadın.
Harika bir çizgide yürüyor ona bayılıyorum !

Seksilik ve güzellikten öte şirinlik ifadesi var kadında.Onun bu kadar konuşulması oynadığı dizinin büyük sükse yapması.

aslında güzel değil hele seksi hiç değil...
sadece sempatik ve hoş...
dizide sadece makyaj ve tarzıyla seksi gösterilmeye çalışılıyor ama doğasında yok...
hele o yürüyüşü yok mu akıllara zarar.

bence çooookk güzel daha önce de söylemiştim... bayılıyorum...
ve çok merak ediyorum bu kızı güzel bulmayanların, güzel buldukları bayanları... ( aman, burda herhangi bir kinaye yok....gerçekten merak ediyorum....)

kesinlikle çok güzel. herkes tutturmuş makyaj olduğu için güzel. iiide bütün dizilerde bütün oyunculara makyaj yapılıyor. o zaman niye herkes güzel değil.örneğin o dizide cemileyede makyaj yapılıyor matmazele de niye bihter onalrdan güzel görünüyor. yanlş anlaşımasın ben cemileyede matmazelede çirkin demiyorum ama kalıpda varsa makyajla daha daha güzel olur bir insan

Müjde Ar geçenlerde Beren Saat ile ilgili yorumlar yapmış.Çok zayıf olduğundan bahsetmiş.Gitsin silikon taktırsın falan demiş.Neden öyle dedi,ben anlamadım doğrusu.Onun büyüğü olarak ,yapıcı eleştirilerde bulunsaydı keşke.:hulya: Ben Beren'i zayıf bulmuyorum,giydikleri de göğüsleri küçük de olsa yakışıyor.İlla koca koca olması gerekmiyor göğüslerin.kaydirigubbakcemile3

kusura bakmayında müjde ar halt etmiş.geçti öle onların dönemindeki banu alkan onun gibi yağları heryerden yağ fışkıran fil gibi kadınalrın modası

çok güzel bir kız.beğeniyorum.yarışmada da favorimdi.

Back
X