Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalan arkadaslar lütfen belirtilerinizi yazın özellikle akintiniz oldu mu olduysa hangi renk vs bilelim ki ona göre bizde umutlanalim

bende adete 7-8 gün varken bi gece kasıgımda agri oldu hic rahat uyuyamadim o gunden sonra yaptigim ovulasyon testlerinde silik cizgi cikiyodu adete 2gun kala idrar testinde cift cizgi cikti

Biraz uzun olacak ama şöyle biz Eylül'de istedik eylül ekim denedik ekimde ara kanamam oldu ve kontrole gittiğimde pko olduğumu ve tsh 7.6 olduğunu öğrendim. Birde ayrıca kistlerim vardı o zaman o kadar moralim düştüki anlatamam hepsi üst üste çocuk sahibi olamıcam sandım. Kistlerim için bir ay bir ilaç kullandım o süredede korunmadık çünkü doktor yumurtlaman yok dedi olmaz dedi. Sonraki kontrolde yine hormonlardaki dengesizlikte ve tsh dan ötürü 3 ay kontrol hapı kullandım bu sıradada endokrine gittim hep TSH için. 3 ay sonra doktor 6 ay deneyin yumurtlamaya denk gelebilir olmazsa tedavi uygularız dedi. Bu 2. Ayımız çok şükür canım ama bu sürede hep moralimi yüksek tutmaya çalıştım hormonlarım alt üst olmasın diye stresten hep uzak durdum falan. İnşallah sen bende daha az beklersin

Iste stress yaaa herseyde etkili ne kadar guzel 2. Ayda mucizene kavusmussun darisi bizlere Allah saglikla buyutsun

Benimde bakalim 2.ay bu ay ve dedigin gibi stress yapmiyorum Allah ne zaman kismet ederse o zaman en dogru zamandir diyorum ) beklerkende burda takiliyoruz

Evet stresten uzak durun hiç birşeye kafanızı yormamaya çalışın. Kendinize çok vakit ayırın
dün konuşmuştuk ok benziyor hastalıklarımız falan diye :) ama benim ztn progesteron düşük 11,6 dedi yumurtlama var ama kaliteli deil dedi umudum yok yani bu ay 14 nisan tarihim hayırllısı olsun dua edelim nolur

Kızlar tüp bebek tedavisi görüyorum. cumartesi günü 1 adet 5AA embriyo transferi oldum. Doktorum 19 nisanda test yaptır dedi ama o kadar bekeleyemeceğim sanırım. Bu haftasonu yaptırayım diyorum:) İnşallah bu ay hepimiz gebe kalırız.

dün konuşmuştuk ok benziyor hastalıklarımız falan diye :) ama benim ztn progesteron düşük 11,6 dedi yumurtlama var ama kaliteli deil dedi umudum yok yani bu ay 14 nisan tarihim hayırllısı olsun dua edelim nolur
Evet hep hayırlısıyla bir an önce diye dura edin. Çok beklemezsiniz inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…