- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hala test mi yapıyorsun :) kan testi çıkmadı hamilesin canım artık İnanArkadaşlar bu da 3. Test farklı marka aldım sanırım hata olsa birinden birinde çıkmazdı dimiiii hala heyecandan kalp atışlarım düzelmedi
Bat yarın gebelik testi yaptim evde malesef yine tek çizgi, umudum kalmadi artık...
Ben alışkınım zaten tek çizgilere, ne diyim Allah biliyor ne durumda olduğunu ne kadar çok istediğimizi. Kurban olduğum kokusuna kimseyi muhtaç etmesin...Canım geç dollenme olabilir. Kötü düşünme hemen adetin gecikcekmi bakalim onu bekle
Ben alışkınım zaten tek çizgilere, ne diyim Allah biliyor ne durumda olduğunu ne kadar çok istediğimizi. Kurban olduğum kokusuna kimseyi muhtaç etmesin...
Şok oldum canım yaaa :))) kan testim de hala çıkmadı arıza olmuş makinalarında 1 saat daha attılar ufffffffSen hala test mi yapıyorsun :) kan testi çıkmadı hamilesin canım artık İnan
2 sene oldu artik tam deneyeli, ne bileyim hic stressiz bi zamanimizda gecmedi ki hayırlısı insallahAmin canim kimseyi etmesin. Ne kadardir deniyosunuz
Tatlım rahat ol o kan testi negatif çıkarsa kimseninki pozitif çıkmaz:) heyecanını anlıyorum. Allah’ın izniyle bebiş gelecek. Sonucu bizimle de paylaşŞok oldum canım yaaa :))) kan testim de hala çıkmadı arıza olmuş makinalarında 1 saat daha attılar ufffffff
Maşallah ya Allah tamamına erdirsin1.355 çıktı kızlaaaaaaarrrrr bu ne böyle çok yüksek değil mi
Belirti var miydi ?1.355 çıktı kızlaaaaaaarrrrr bu ne böyle çok yüksek değil mi
Kaç gün gecikti canım çok güzel bir değer maşallah1.355 çıktı kızlaaaaaaarrrrr bu ne böyle çok yüksek değil mi
1.355 çıktı kızlaaaaaaarrrrr bu ne böyle çok yüksek değil mi
1.355 çıktı kızlaaaaaaarrrrr bu ne böyle çok yüksek değil mi
Canın doktor ultrason ile baktı gebelik yok dedi . Stres olabilir dedi tsh ve prolaktine bakalım dedi adet söktürücü verdi ama içmeyi düşünmüyorum . Kendi olana kadar bekliycem pco yoktu düzensizlikte yoktu bende bekliycem artık
Canim sende belirti var miydiKaç gün gecikti canım çok güzel bir değer maşallah
Ooo direkt keseyi goreceksin1.355 çıktı kızlaaaaaaarrrrr bu ne böyle çok yüksek değil mi