- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
Canm ben 3 gün önceden öğrendm sen hala duruyomsunKızlar benim de bugün batım çok şükür hala adet görmedim..cok
sabirsizim acile mi gitsem acaba
Git tabi ya nasıl bekledin bu saate kadarKızlar benim de bugün batım çok şükür hala adet görmedim..cok
Maşallh cnm ne kadr geçti ikiz mi :)1.355 çıktı kızlaaaaaaarrrrr bu ne böyle çok yüksek değil mi
Hahahha inşallah canım şimdi dr da aradı 3-4 haftalık cumaya kontrole gel keseyi görürüz dediKiz 3 4 gün önceden yaptın bide. Çok yüksek değil mi yaa ikiz mi üçüz mü ne buu
Cnm adetn geçtkten snra mı öğrendnHahahha inşallah canım şimdi dr da aradı 3-4 haftalık cumaya kontrole gel keseyi görürüz dedi
Canimmm belirtin yoksa gitme olmayınca daha çok üzülüyor insan belirtin varsa git amaKızlar benim de bugün batım çok şükür hala adet görmedim..cok
Geçmedi daha günüme üç gün var canım bilmiyorum ki :)) cumaya gel dedi doktorMaşallh cnm ne kadr geçti ikiz mi :)
Yok canım adetime üç gün vardıCnm adetn geçtkten snra mı öğrendn
Canim 5 gün önce idrar testi yapmıştım negatifti kirkindan tekrar yapamadım walla kızlarCanm ben 3 gün önceden öğrendm sen hala duruyomsun
Bende 2 gün varken kan testi yaptm yani dün 146 cktı cnm hatta adetm yarn senn baya yüksek şaşrdm üçüz mü cnm yoksa sennki:))Geçmedi daha günüme üç gün var canım bilmiyorum ki :)) cumaya gel dedi doktor
Amin canım doktor aradı 3-4 haftalık sonucuna göre dedi cumaya çağırdıDemiştim baya yüksek çıkacak diyegözünaydın canim Allah hayirlisyla kucağına almayı nasip etsin ama ikiz olabilir bu değerle. Kaç haftalık acaba şuanda
Canm olmadysan vardr he bendn demesi sen yarn sabah yap cnm idrarda ayy hadi inş hamişlerimiz çoğalsn:)Canim 5 gün önce idrar testi yapmıştım negatifti kirkindan tekrar yapamadım walla kızlar
Canimmm belirtin yoksa gitme olmayınca daha çok üzülüyor insan belirtin varsa git ama
Ayyyy InşALLAH kızlar bu topik uğurumuz olsunCanm olmadysan vardr he bendn demesi sen yarn sabah yap cnm idrarda ayy hadi inş hamişlerimiz çoğalsn:)
6 aydir 28 günde gelen adetim geçen ay gecikti çok umutlandım ama adet oldum 30. Gün o yüzden ben bekle derim canim sen bilirsin tabikikızlar bel agrim ara sancim sizi gibi war başka bir belirtim yok ha bir de bugün batim olmadım hala
Aynı şeyi bende dedim üçüz mü beşiz mi kaç tane bunlar diye bilmiyorum ki canım doktor cumaya gel dediBende 2 gün varken kan testi yaptm yani dün 146 cktı cnm hatta adetm yarn senn baya yüksek şaşrdm üçüz mü cnm yoksa sennki:))
İnş cnm bende yeni hamilim yazarsn cnm dün kesin öğrenildi:) beklyrm haberleriniAyyyy InşALLAH kızlar bu topik uğurumuz olsun
Beşiz duymadmda ikiz olablr klomen felan yada başka birşey kullandysn olablr yada ailede ikiz varsa ikizde olablr hafi hayrlısı kızz :)Aynı şeyi bende dedim üçüz mü beşiz mi kaç tane bunlar diye bilmiyorum ki canım doktor cumaya gel dedi
6 aydir 28 günde gelen adetim geçen ay gecikti çok umutlandım ama adet oldum 30. Gün o yüzden ben bekle derim canim sen bilirsin tabiki[/QUOTE
Haklisin Canim
sadece yazmam Haykırırim heraldeİnş cnm bende yeni hamilim yazarsn cnm dün kesin öğrenildi:) beklyrm haberlerini