Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bat 18 nisan 9 aydır deniyoruz, henüz sonuç alamadık.. Burayı okurken ben de yazayım istedim aynı duyguları paylaşmak güzel olacak diye düşünüyorum.

1 haftadır 2 gün arayla beta hcg baktırdım canım ilk sonuç 4, sonra 5 çıktı az yükselmişti açıkçası daha çok yükselir diye beklemiştim, sonra dün yeniden baktırdım değer 4 olmuştu yeniden. Dün moralim bozuldu baktırmıcam bidaha dedim kendi kendime. Perşembe doktora gitmeyi beklicem. Ama sanırım beta hcg asıl adet gününden sonra artıyormuş.
Dış gebelik
Buda ikinci sabah yaptığım 4 saatlik idrarla Eki Görüntüle 2134732 t cizgisinin altında da çizdiği var daha önce olmadı hiç
İkinci çizgi var ama dediğin tarihte yumurtladiysan bu kadar erken çıkmaz. Zaten dollendi kana karıştı idrara karıştı derken en az 1 hafta geçiyor

Normal döngünüz nedir? Pco varmıydı? Inşallah hayırlı biseydir gecikme. Sebebini öğrendiğinde bize de şöyle neden gecikiyoruz bilelim.
Canın doktor ultrason ile baktı gebelik yok dedi . Stres olabilir dedi tsh ve prolaktine bakalım dedi adet söktürücü verdi ama içmeyi düşünmüyorum . Kendi olana kadar bekliycem pco yoktu düzensizlikte yoktu bende bekliycem artık

Arkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi

Eklentiler

• AA28C5B8-8462-4090-8BB4-CE6F33033DF0.jpeg
    AA28C5B8-8462-4090-8BB4-CE6F33033DF0.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 54
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi
Tebrikler canımmm hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Erken yumurtlama olmuşsa neden olmasın canım çok da net çıkmış maşallah :)

ayyy hadi inşallah hayırlısıyla geliyor galiba erken gebelik testi mi normal testmi

Super ya tebrik ederim canim gercekten regle 3-4 gun varken boyle cikmasi ne guzel.hemen kan ver

ama şu da var aklında olsun ne kadar süre geçti hemense o da yanlış olabilir bazılarında da 20dk geçenler olmuyor canım ..heveslendik yerine de ama :)
Valla mı ilk dakika da çıktı gibi bişey ben idrarı tekrar yapayım sonra olmadı hemen kana gideyim bari

X