Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda ikinci sabah yaptığım 4 saatlik idrarla Eki Görüntüle 2134732 t cizgisinin altında da çizdiği var daha önce olmadı hiç
Dış gebelik1 haftadır 2 gün arayla beta hcg baktırdım canım ilk sonuç 4, sonra 5 çıktı az yükselmişti açıkçası daha çok yükselir diye beklemiştim, sonra dün yeniden baktırdım değer 4 olmuştu yeniden. Dün moralim bozuldu baktırmıcam bidaha dedim kendi kendime. Perşembe doktora gitmeyi beklicem. Ama sanırım beta hcg asıl adet gününden sonra artıyormuş.
İkinci çizgi var ama dediğin tarihte yumurtladiysan bu kadar erken çıkmaz. Zaten dollendi kana karıştı idrara karıştı derken en az 1 hafta geçiyorBuda ikinci sabah yaptığım 4 saatlik idrarla Eki Görüntüle 2134732 t cizgisinin altında da çizdiği var daha önce olmadı hiç
Canım inşallah gebesindir.yeni yerleşiyordur yeni artıyordur 2 günde bi yap yada test yaptır kandaBuda ikinci sabah yaptığım 4 saatlik idrarla Eki Görüntüle 2134732 t cizgisinin altında da çizdiği var daha önce olmadı hiç
Dış gebelik
Canın doktor ultrason ile baktı gebelik yok dedi . Stres olabilir dedi tsh ve prolaktine bakalım dedi adet söktürücü verdi ama içmeyi düşünmüyorum . Kendi olana kadar bekliycem pco yoktu düzensizlikte yoktu bende bekliycem artıkNormal döngünüz nedir? Pco varmıydı? Inşallah hayırlı biseydir gecikme. Sebebini öğrendiğinde bize de şöyle neden gecikiyoruz bilelim.
Tebrikler canımmm hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi
Arkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi
ayyy hadi inşallah hayırlısıyla geliyor galiba erken gebelik testi mi normal testmiArkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Amin inşallah doğrudur inanamıyorum ki halaTebrikler canımmm hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Normal gebelik testi erkende değil şaka gibi testi yaptım arkamı bi döndüm çizgi çıkmışayyy hadi inşallah hayırlısıyla geliyor galiba erken gebelik testi mi normal testmi
Bilemedimki pcos var bide alkah allah şok oldumErken yumurtlama olmuşsa neden olmasın canım çok da net çıkmış maşallah :)
Senin yerinde ben olsam bende inanamazdımmm tekrar tebrik ederim darusı başıma inşallahAmin inşallah doğrudur inanamıyorum ki hala
ama şu da var aklında olsun ne kadar süre geçti hemense o da yanlış olabilir bazılarında da 20dk geçenler olmuyor canım ..heveslendik yerine de ama :)Normal gebelik testi erkende değil şaka gibi testi yaptım arkamı bi döndüm çizgi çıkmış
Umarım doğrudur da darısı başına olur canımSenin yerinde ben olsam bende inanamazdımmm tekrar tebrik ederim darusı başıma inşallah
Super ya tebrik ederim canim gercekten regle 3-4 gun varken boyle cikmasi ne guzel.hemen kan verArkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Valla mı ilk dakika da çıktı gibi bişey ben idrarı tekrar yapayım sonra olmadı hemen kana gideyim bariama şu da var aklında olsun ne kadar süre geçti hemense o da yanlış olabilir bazılarında da 20dk geçenler olmuyor canım ..heveslendik yerine de ama :)
Yanlış çıktı mı acaba ilk dakika da daha adetim geçmeden nasıl bu kadar çabuk çıkabilir ki anlamadımSuper ya tebrik ederim canim gercekten regle 3-4 gun varken boyle cikmasi ne guzel.hemen kan ver
ben öyle biliyorum ama yanıltmayım 2 türlü de .. sevinip kursakta kalmasını da istemem.Valla mı ilk dakika da çıktı gibi bişey ben idrarı tekrar yapayım sonra olmadı hemen kana gideyim bari