inşallah ya tüm isteyenlere nasip olsunMaşallah değerin çok güzel, gebelik olmuş olabilir. Hadi inşallah. :)))
5 gün varken canım.Adetine ne kadar varken bu değer çıktı canım
Inşallah canım. Aminİn
inşallah ya tüm isteyenlere nasip olsun
Sizde mi pkosunuzInşallah canım. Amin
Sizde mi pkosunuz
Evet canımSizde mi pkosunuz
Yumurtlama olmamış canım o zaman 6.5 olması lazımmış en az5 gün varken canım.
Haşimato vücudun troid bezlerini yabancı madde olarak algılayıp bağışıklılık sisteminin tabiri caizse troid bezlerine saldırması oluyor. Troid çalışamıyor bu yüzden uyarıcı olan TSH hormonu sürekli yükseliyor.Arkadaşlar çok geçmiş olsun bendede pco var ama haşimato nedir? Ne gibi belirtileri vardı
Bir belirtisi yok hormon tahlilinde öğrendimArkadaşlar çok geçmiş olsun bendede pco var ama haşimato nedir? Ne gibi belirtileri vardı
Anladım canım sağolasınHaşimato vücudun troid bezlerini yabancı madde olarak algılayıp bağışıklılık sisteminin tabiri caizse troid bezlerine saldırması oluyor. Troid çalışamıyor bu yüzden uyarıcı olan TSH hormonu sürekli yükseliyor.
Benim düzenlidir ama pko varDeğilim öyle bişey demedi bana doktor. Âdetlerim düzenlidir ama düzenli de olsa pko olabiliyormuş.
Diyemeyiz maalesef bende çok garipsemiştim yumurtlamıyosam nasıl adet oluyorum falan diye çok araştırdım oluyormuş yumurtlama olmasada adetPeki adetlerimiz düzenliyse yumurtluyoruz diyebilir miyiz
Yumurtlama olmamış canım o zaman 6.5 olması lazımmış en az
Onu bilemyeceğim herşey olabilir başta stres. Ben yatılıda kaldım resmen eve geldiğimde olurdum yatılıda olamazdım :/O zaman adetimin gecikmesi yumurtlama olmamasından mi?
Çok sevindim canım yumurtlamada olmuştur inşallah :)Şimdi doktorla görüştüm arkadaşlar :) adetin duzenli ve hormonlar normalse pko diyemeyiz dedi ancak yumurtalıkların yapısı öyledir dedi :)