Şuan tam hatırlamıyorum ama hipotroidi varmış onu farkettiğimizde çok dengesizdi hormonlar endokrin doktoruyla troidler yoluna girince diğerlerindede düzelme oldu o sırada doğum kontrolde kullandım. Kilo sorunum benimde yok aksine zeyıf katogorideyimHormonlarınız nasıl peki ?? Benimde öyle hormonlarım normal adetim oldukça duzenli kilo sorunum yok a
Anladım canım sağolasın2 günde bir ilişki varsa takibe gerek kalmazki canım ben yapmadım açıkçası
Tamam canım sağolasınBen de test kullanmadım ilk kez bu ay iki günde bir deniyorum bakalım bence iki günde bir garanti diyorlar
8 Aydır evliyim hiç korunmadık yaklaşık 5 aydır da düzenli ilişkiye dikkat ediyoruzNe kadar süredir deniyorsunuz?
İnşallah bebişlerimiz vardır canım :)) bebek istediğimizden beri adet olunca 3. Gün hormon testi yaptırdım geçen ay lh biraz yüksekti yanlış hatırlamıyosam oda birçok yumurta gelişmeye çalıştığını gösteriyor ve sonucunda bir yumurta olgunlaşamıyor ve çatlamıyor. Ama bu ay lh ve fsh düzeyleri daha birbirine yakındı bu aydan bende çok umutluyum. Çünkü adete tahmini bir hafta kala progesteron testi istedi doktorum ve bu ay yumurtlama olmuş dedi. Yumurtlama olduğunu progesterondan anlayabilirsin canım bu şekildeHer ay yumurtlama olmadığını nerden anlıyorsun canım?
Yumurtlama olmadan adet olduğunda normal zamanda mi oluyorsun, yoksa gecikme mi oluyor.
Seninle bat tarihimiz aynı ve ikimizde adet olmadık. :)
İlişkiden sonra minimum 1 saat sırt üstü mümkünde altınızda yastık olarak yatın ayaklarınızı hafif yukarı kaldırarak faydası olur inşallah8 Aydır evliyim hiç korunmadık yaklaşık 5 aydır da düzenli ilişkiye dikkat ediyoruz
Kist ve pko olanların her ay yunurtlamayabildiğini duymuştum. Takip açısından ovulasyon testi size yardımcı olur diye düşünüyorum. Ama tabi ki tercih. Düzenli ilişkiyle de yumurtlamayı yakalarsınız.8 Aydır evliyim hiç korunmadık yaklaşık 5 aydır da düzenli ilişkiye dikkat ediyoruz
Amin canım ya aynen öyle yapıyorum bendeİlişkiden sonra minimum 1 saat sırt üstü mümkünde altınızda yastık olarak yatın ayaklarınızı hafif yukarı kaldırarak faydası olur inşallah
Evet doktor bana yılda 2 en çok 3 kez doğal yolla yumurtlarsın demiştiKist ve pko olanların her ay yunurtlamayabildiğini duymuştum. Takip açısından ovulasyon testi size yardımcı olur diye düşünüyorum. Ama tabi ki tercih. Düzenli ilişkiyle de yumurtlamayı yakalarsınız.
İnşallah en yakın zamanda olurEvet doktor bana yılda 2 en çok 3 kez doğal yolla yumurtlarsın demişti
Canım benim bu ay yumurtladığımı progesteron gösterdiPeki kızlar yumurta çatladigi nasıl anlaşılıyor ? Progesteronla mi ?
Anladım peki yumurtladınız ama çatlama oldu mu bunu nerden anlıyoruz :) çok sordum bilmeyince insan öğrenmek istiyorCanım benim bu ay yumurtladığımı progesteron gösterdi
Amiiin inşallah bata 5 gün kaldı bakalım hayırlısıyla nasip olsunİnşallah en yakın zamanda olur
İşte çatlama oldu yani :) değerim 18.2 adete tahmini 1 hafta kalaDeğeriniz kaç çıktı peki ?
Çatlama yumurtlama ovulasyon aynı şeyler bunlarAnladım peki yumurtladınız ama çatlama oldu mu bunu nerden anlıyoruz :) çok sordum bilmeyince insan öğrenmek istiyor
Ayy çok sevindim sizin adınıza inş hamile de kalırsınız :))) çok saolun cevabınız icin bilmiyordum :))İşte çatlama oldu yani :) değerim 18.2 adete tahmini 1 hafta kala
Yumurta çatlaması nedir?Anladım peki yumurtladınız ama çatlama oldu mu bunu nerden anlıyoruz :) çok sordum bilmeyince insan öğrenmek istiyor