Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar en gec bat bugünüdu 5 gün önce negatifti acaba hala umut varmi hiç bir brlirtim yok sadece göğüs uçlarım soguga karşı duyarlı acı oluyor gogus ağrısı yok fakat

Kızlar en gec bat bugünüdu 5 gün önce negatifti acaba hala umut varmi hiç bir brlirtim yok sadece göğüs uçlarım soguga karşı duyarlı acı oluyor gogus ağrısı yok fakat
Bence adet olmadığın sürece vardır... Benim bir arkadaşım yaşadı düşüktü hcg değeri keseyide göremediler doktor boş gebelik dedi adet olması için söktürücüler verdi başka doktora git dedik o da kanaman olmadığı sürece bekle zararı yok geç döllenme olabilir demiş ve öyle oldu şuan kalp atışını bile duydu kanamanız olmadığı sürece bekleyin dikkat edin kızlar mesela bende kimyasal yaşadım değerim 6 civarı çıktı ve adet zamanı civarında tutmadı adet oldum

Ara ara Sol ama sürekli olarak sağ tarafta ağrı var vel ağrısı oluyor akıntı yok sayılır çok az oluyor ida iyice silneyine peçetem kuru hep meme ucu arada sızlıyor 32 gün oldu bugün geçen ay 30.gunde adet gördüm hsğ den gecikme olmamıştır insallah çünkü yumrtladim 15 gün olmam gerektirdı aradan 17 gün geçti

Test yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…