- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
İnşallah hamilesindir canım6 gün önce yaptım testi negatifti erken olduğu için çıkmamıştır diye bi umidim var inşallah
Canım inşallah yükselir değerlerin telaş yapma stres yapmaKızlar çok şükür bende hamileyim dün öğrendim biliyorsunuz yazmıştım burayada bat'a 6 gün kala kan vermiştim sonuç 2 çıkmıştı . Dün adetim 1 gün geçti idrar testinde çok silik bir çizgi çıktı varla yok arası inanamadim 2. Yıl tekrarladim oda öyle çıkınca kan vermeye gittim adetim 1 gün gecikmeyle kan sonucum 34 çıktı yani hamileyim ama değer biraz düşük olduğu için endişelendiriyor beni . Yarın tekrar kan vereceğim . Ha..bu arada soğan kürü gercekden mucizevi birşey bu ay soğan kürü yapmıştım 41 Meryem suresi okudum Meryem Ana eli otunu hem üstümde taşıdım hem suyunu içtim çok şükür rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir gebeliktir
İnşallah canım benim inşallahCanım inşallah yükselir değerlerin telaş yapma stres yapma
Canım hiç telaş yapma ben de senin durumundayım benim değerlerim yüksek ama hep kan testi yaptırasın var değerler iyi mi diye. Tedirgin olmamaya bak dua et her şey yolunda gitsin. Allaha emanet içimizdeki susamlarKızlar çok şükür bende hamileyim dün öğrendim biliyorsunuz yazmıştım burayada bat'a 6 gün kala kan vermiştim sonuç 2 çıkmıştı . Dün adetim 1 gün geçti idrar testinde çok silik bir çizgi çıktı varla yok arası inanamadim 2. Yıl tekrarladim oda öyle çıkınca kan vermeye gittim adetim 1 gün gecikmeyle kan sonucum 34 çıktı yani hamileyim ama değer biraz düşük olduğu için endişelendiriyor beni . Yarın tekrar kan vereceğim . Ha..bu arada soğan kürü gercekden mucizevi birşey bu ay soğan kürü yapmıştım 41 Meryem suresi okudum Meryem Ana eli otunu hem üstümde taşıdım hem suyunu içtim çok şükür rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Kızlar çok şükür bende hamileyim dün öğrendim biliyorsunuz yazmıştım burayada bat'a 6 gün kala kan vermiştim sonuç 2 çıkmıştı . Dün adetim 1 gün geçti idrar testinde çok silik bir çizgi çıktı varla yok arası inanamadim 2. Yıl tekrarladim oda öyle çıkınca kan vermeye gittim adetim 1 gün gecikmeyle kan sonucum 34 çıktı yani hamileyim ama değer biraz düşük olduğu için endişelendiriyor beni . Yarın tekrar kan vereceğim . Ha..bu arada soğan kürü gercekden mucizevi birşey bu ay soğan kürü yapmıştım 41 Meryem suresi okudum Meryem Ana eli otunu hem üstümde taşıdım hem suyunu içtim çok şükür rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Senin durumun nedir canım? Test yapmadin miCanım inşallah yükselir değerlerin telaş yapma stres yapma
Canım ben normalde Ankara'daydım ama eşimin işinden dolayı şark gorevindeyiz şuan batmandayız burdaki aktarlarda çok rahat bir şekilde bulabiliyor herkes . Birde internettede satılıyor galiba son zamanlarda evet hacdan geliyor dediğin gibi benim Eşimde sperm hareketsizliği var doktorlar imkansız demesine rağmen doğal yolla oldu çok şükür . İlk gebeligimdede Meryem Ana eli otu kullandığım ay hamile kaldım bundada öyle oldu cok şükürGözün aydın canım. Inşallah sağlıkla ilerler. Endişelenmeyi kafandan çıkar. Meryem.ana eli otu nerden bulunuyor. Bir kere daha duydum bunu. Hacdan getiriyorlar diyorlar genelde. Buralarda var mi
Nasıl kullandınız Meryem ana eli otunuCanım ben normalde Ankara'daydım ama eşimin işinden dolayı şark gorevindeyiz şuan batmandayız burdaki aktarlarda çok rahat bir şekilde bulabiliyor herkes . Birde internettede satılıyor galiba son zamanlarda evet hacdan geliyor dediğin gibi benim Eşimde sperm hareketsizliği var doktorlar imkansız demesine rağmen doğal yolla oldu çok şükür . İlk gebeligimdede Meryem Ana eli otu kullandığım ay hamile kaldım bundada öyle oldu cok şükür
Peki sizde pko mu var ne zamandan beri deniyorsunuz soğan kürünü nasıl yaptınız anlatır misinizCanım ben normalde Ankara'daydım ama eşimin işinden dolayı şark gorevindeyiz şuan batmandayız burdaki aktarlarda çok rahat bir şekilde bulabiliyor herkes . Birde internettede satılıyor galiba son zamanlarda evet hacdan geliyor dediğin gibi benim Eşimde sperm hareketsizliği var doktorlar imkansız demesine rağmen doğal yolla oldu çok şükür . İlk gebeligimdede Meryem Ana eli otu kullandığım ay hamile kaldım bundada öyle oldu cok şükür
Cok sevindim canım heMen hemen aynı galiba batlArımz benimde çıkmadı 6 gün önce hala adet olmadım acaba cikarmi bilemiyorum canım belirtilerin nelerdi akıntı göğüs ağrısı Vs varmıydi paylaşırsan sevinirim Son adet tarihin neydi birde bende meryem Suresi 1 nisanda bitirdim inşallah senin gibi pozitif görürümKızlar çok şükür bende hamileyim dün öğrendim biliyorsunuz yazmıştım burayada bat'a 6 gün kala kan vermiştim sonuç 2 çıkmıştı . Dün adetim 1 gün geçti idrar testinde çok silik bir çizgi çıktı varla yok arası inanamadim 2. Yıl tekrarladim oda öyle çıkınca kan vermeye gittim adetim 1 gün gecikmeyle kan sonucum 34 çıktı yani hamileyim ama değer biraz düşük olduğu için endişelendiriyor beni . Yarın tekrar kan vereceğim . Ha..bu arada soğan kürü gercekden mucizevi birşey bu ay soğan kürü yapmıştım 41 Meryem suresi okudum Meryem Ana eli otunu hem üstümde taşıdım hem suyunu içtim çok şükür rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Canım 1 parçasını bir beze sarıp sağ göğsümde taşıdım ilişkiye girerken de uzerimdeydi yada avucunun içinde sadece banyoya girerken çıkartıyorsun . Suyunu da adetin bittikten sonra yumurtlama gününden 2-3 gün önce başlıyorsun içmeye ben önce eşimle beraber 2 rekat niyet namazı kıldım sonra sürahiye 1 litre su sonrada Meryem Ana eli otunu koydum ama bu esnada naz Felak Ayetel Kürsi ihlas okudum en son Meryem suresini okuyup ufledim . 1 gece bekledi sonra her gün 1 er fincan yada çay bardağı eşimle beraber tükettim . Yumurtlama gününden 2-3 gün önce başlayıp yumurtladıkdan sonra 2-3 gün daha içtik .Nasıl kullandınız Meryem ana eli otunu
Canım bende 2 Nisan'da bitirdim Meryem suresini . Bende belirti olarak sadece akıntı vardı bat dan 2-3 gün önce başlamıştı canım . Öyle göğüs hassasiyeti filan yoktu birde bende genellikle btdan 1 gün önce yüzümde sivilce çıkardı oda çıkmadı . Rabbim sanada nasip eder inşallah kuzumCok sevindim canım heMen hemen aynı galiba batlArımz benimde çıkmadı 6 gün önce hala adet olmadım acaba cikarmi bilemiyorum canım belirtilerin nelerdi akıntı göğüs ağrısı Vs varmıydi paylaşırsan sevinirim Son adet tarihin neydi birde bende meryem Suresi 1 nisanda bitirdim inşallah senin gibi pozitif görürüm
Pko yok çok şükür canim ama yinede faydalarını okuyunca zararı olmaz bende bi deneyim dedim . Birde burda forumlarda kullanipta olumlu sonuç alanlarında okudukça ümitlendim . Canım biz 2015 den beri evliyiz hiç korunmadik Eşimde sperm hareketsizliği var doktor ilaç verdi hiç bir şekilde olmadı tam 1 senenin üstüne Meryem Ana eli otunu kullandım ve 2016 Eylül'de hamile olduğumu öğrendim Mayıs 2017 de bebeğimi dünyaya getirdim ama anneligim çok kısa sürdü 3 ay önce toprağa verdim meleğimi . Çok zor günlerden geçtim halada öyle devam ediyor evlat acısı çok zor . Yarama bu büyük acıma en iyi gelecek şey tekrar anne olmaktı tekrar denemelere başladık eşim sperm testi verdi hareketli sperm sayısı sadece %2 di ve ben yine bu ay Meryem Ana eli otu kullandım ve hamile olduğumu dün öğrendim yani canım benim hikayem çok uzun çok zor çok ağır günler geçiriyorum .Peki sizde pko mu var ne zamandan beri deniyorsunuz soğan kürünü nasıl yaptınız anlatır misinizbu arada hayırlı olsun bebeğiniz
çok üzüldüm Allah cennette birleştirsin sizi ama inş bu kez Allah tamamına erdirir bol bol dua edelim inş bizlere de edin hamilelerin duası kabul olurPko yok çok şükür canim ama yinede faydalarını okuyunca zararı olmaz bende bi deneyim dedim . Birde burda forumlarda kullanipta olumlu sonuç alanlarında okudukça ümitlendim . Canım biz 2015 den beri evliyiz hiç korunmadik Eşimde sperm hareketsizliği var doktor ilaç verdi hiç bir şekilde olmadı tam 1 senenin üstüne Meryem Ana eli otunu kullandım ve 2016 Eylül'de hamile olduğumu öğrendim Mayıs 2017 de bebeğimi dünyaya getirdim ama anneligim çok kısa sürdü 3 ay önce toprağa verdim meleğimi . Çok zor günlerden geçtim halada öyle devam ediyor evlat acısı çok zor . Yarama bu büyük acıma en iyi gelecek şey tekrar anne olmaktı tekrar denemelere başladık eşim sperm testi verdi hareketli sperm sayısı sadece %2 di ve ben yine bu ay Meryem Ana eli otu kullandım ve hamile olduğumu dün öğrendim yani canım benim hikayem çok uzun çok zor çok ağır günler geçiriyorum .
Pko yok çok şükür canim ama yinede faydalarını okuyunca zararı olmaz bende bi deneyim dedim . Birde burda forumlarda kullanipta olumlu sonuç alanlarında okudukça ümitlendim . Canım biz 2015 den beri evliyiz hiç korunmadik Eşimde sperm hareketsizliği var doktor ilaç verdi hiç bir şekilde olmadı tam 1 senenin üstüne Meryem Ana eli otunu kullandım ve 2016 Eylül'de hamile olduğumu öğrendim Mayıs 2017 de bebeğimi dünyaya getirdim ama anneligim çok kısa sürdü 3 ay önce toprağa verdim meleğimi . Çok zor günlerden geçtim halada öyle devam ediyor evlat acısı çok zor . Yarama bu büyük acıma en iyi gelecek şey tekrar anne olmaktı tekrar denemelere başladık eşim sperm testi verdi hareketli sperm sayısı sadece %2 di ve ben yine bu ay Meryem Ana eli otu kullandım ve hamile olduğumu dün öğrendim yani canım benim hikayem çok uzun çok zor çok ağır günler geçiriyorum .
Meryem Suresi 41 gün boyunca her gün 1 tane olmak üzere okunuyor afet olunca senin yerine biri okuyor atlmadan hiç bir günü birde tilavet secdeleri var onu bilmiyorsan gogleden arat var canımMeryem suresini kaç gün okudunuz peki ??? Ben araştırdım ama tam bulamadım link atabilir misiniz????
Yapmadım canım doktora gideceğim pazartesi. Geçen ay test yapmıştım gecikti diye negatif çıkınca üzüldüm çok. Pko olduğu için gecikme olabiliyor. Tabiki çok dua ediyorum inşallah bu sefer bebiştendir diyeSenin durumun nedir canım? Test yapmadin mi