- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
Rica ederim ne demek :) amin inşallah sizde hamiş kalırsınız. Sizde de mi pko varAyy çok sevindim sizin adınıza inş hamile de kalırsınız :))) çok saolun cevabınız icin bilmiyordum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ne demek :) amin inşallah sizde hamiş kalırsınız. Sizde de mi pko varAyy çok sevindim sizin adınıza inş hamile de kalırsınız :))) çok saolun cevabınız icin bilmiyordum :))
Canımmm ahh kader arkadaşım resmen bende evlendim beş ay sonra öğrendim pko ve haşimato aynı durumdayız resmen. Şuan 11 buçuk aylık evliyim. Tsh kaç çıktı canım hiç korkutmasınlar seni benim var tanıdığım çocuklular.Evet malesef pko ve hashimoto var yeni teşhis konuldu evleneli de 5 ay oluyor ilaç başlamadık tsh iyi su anda bende çok üzülüyorum çevremde hashimotolarin çok zor bebek sahibi olduğunu duydum çok çok üzülüyorum bu yüzden adetim duzenli şükür ki kilo insülin direnci de yok öyle iste inş Allah gonlumuzdekini versin
Sakın ağlama bak benim tsh 7.6 dı. Sonra bu değer düşene kadar korunduk gebelik tehlikeli olur diye bu ikinci ay bebek çalışmamızda ve adet olmadım hala düşün belkide hamileyim ve hem pko ve haşimatoyum :) sakın ağlama falan yapma öyle şey kendineTsh 1.2 canım söylemedim cevremdekilere beni bilmeden hashimoto da zor bebek sahibi olmak falan dediler o kadar çok ağladım ki
Ay canım benim inş haber ver olur mu inş olur bizlere de umut olursun Tsh sanki bi sekil düşüyor ama anti tpo gebeliğe engel olabiliyor o yüksek çıktı benimSakın ağlama bak benim tsh 7.6 dı. Sonra bu değer düşene kadar korunduk gebelik tehlikeli olur diye bu ikinci ay bebek çalışmamızda ve adet olmadım hala düşün belkide hamileyim ve hem pko ve haşimatoyum :) sakın ağlama falan yapma öyle şey kendine
Onu duymadım canım hiç nodül mü oluyor. Tabiki paylaşırım canımAy canım benim inş haber ver olur mu inş olur bizlere de umut olursun Tsh sanki bi sekil düşüyor ama anti tpo gebeliğe engel olabiliyor o yüksek çıktı benim
Yok canım haşimato var ulturasonda göründü ama hipotroidiye bağlı haşimatoSizin hashimoto deil o zmn sadece hipotiroidi şanslısınız benim anti tpo bakıldı o yüksek çıkıyor
Kilo sorunum yok şükür. Levatiron kullanıyorum 5 aydır falan. Sizinki biraz daha ciddi baktım internetten iltihaplı olabiliyormuş sanırım. Neyseki başındasın tedavisi vardır muhakkakAnladım benim başlangıç aşamasında olduğu icin tsh normal, glutensiz beslenmeyi tavsiye ediyorlar çok fayda gören var beslenmenize dikkat edin yabancı kaynaklar falan hep bunu yazıyor , kilo sorununuz var mi peki ? Adetiniz kaç gün geçti ?
Malesef bi tedavisi yok tsh yükselince ilaç tedavisi başlayacak, ama size nasıl hashimoto dediler peki neye göre yani hashimoto olunca iltihap oluyor inş öyle deildir ama sizde de vardır hashimotoysanizKilo sorunum yok şükür. Levatiron kullanıyorum 5 aydır falan. Sizinki biraz daha ciddi baktım internetten iltihaplı olabiliyormuş sanırım. Neyseki başındasın tedavisi vardır muhakkak
Bende ulturasonda bakıldı ve haşimato var ama nodül yok diye rapor çıktı. Ben ilaç kullanabildiğim için belki öyle bir durum yokturMalesef bi tedavisi yok tsh yükselince ilaç tedavisi başlayacak, ama size nasıl hashimoto dediler peki neye göre yani hashimoto olunca iltihap oluyor inş öyle deildir ama sizde de vardır hashimotoysaniz
Valla ben hiç yediğime dikkat etmiyorum ilaç kullanıyorum diye etsem iyi olacak aslında çok doğru yapıyorsunuzPaketli ürünler tüketmeyin deniyor ben kestim yemeyi ztn çok yemiyordum, ve Bayadır glutensiz beslenmeye çalışıyorum eski şişkinliğim kalmadı yemek yedikten sonra hiç siskinlik hisseTmiyorum tavsiye ederim
İnşallah canım Rabbim şifalar versinYok malesef hashimoto olunca iltihap oluyor ztn tiroidde yabancı kaynaklarda da baktık cidden glutensiz beslenmenin hastalığı azalttığı söyleniyor siz de dikkat edin sağlık önemli yemesek de yaşayabiliriz
İnşallah bebişlerimiz vardır canım :)) bebek istediğimizden beri adet olunca 3. Gün hormon testi yaptırdım geçen ay lh biraz yüksekti yanlış hatırlamıyosam oda birçok yumurta gelişmeye çalıştığını gösteriyor ve sonucunda bir yumurta olgunlaşamıyor ve çatlamıyor. Ama bu ay lh ve fsh düzeyleri daha birbirine yakındı bu aydan bende çok umutluyum. Çünkü adete tahmini bir hafta kala progesteron testi istedi doktorum ve bu ay yumurtlama olmuş dedi. Yumurtlama olduğunu progesterondan anlayabilirsin canım bu şekilde
Maşallah değerin çok güzel, gebelik olmuş olabilir. Hadi inşallah. :)))İşte çatlama oldu yani :) değerim 18.2 adete tahmini 1 hafta kala
Tsh 1.2 canım söylemedim cevremdekilere beni bilmeden hashimoto da zor bebek sahibi olmak falan dediler o kadar çok ağladım ki
Adetine ne kadar varken bu değer çıktı canımBende geçen cumartesi yaptırdım ilk defa kendi kendime. 0.14 cıktı yani yumurtlama yok. Ama adette olmadım, ne oldum bende bilmiyorum. O yüzden sordum yumurtlama olmasa da adet gecikir mi? Zamanında mi olur.