Hadi bakalım :)))Değerlendir değerlendir
7 aydır deniyorum dediniz o yüzden sordum çok tebrik ederim bu arada :)Daha önce iki kistim vardı. 3 ay ilaç kullandım. Biri yok oldu biri küçüldü. Doktor Doğum yaparken hallolur dedi. Yani 1 yıl önce vardı. Sanırım hala vardır. Kendi kendine kaybolmadıysa.
benim ilk defa gecen ay olmustu regl oldumKızlar benim bugün 31.günüm henüz olmadım testte yapmadım en sön 5 6 gün önce yaptım negatif olanca umit kestim. Size bir sorum olucak adet zamanı yaklastiğinda vajinanin içine doğru ani bıçak saplandı veya iğne batmasi benzeri ağrı giren varmı aranızda benim hep oluyor da veya bu ağrıyı hissttigi halde hamile olduğunu öğrenen varmı uzun oldu çok özür diliyorum ama her yerimi dinliyorum bu ara 5 yıl oldu bekliyorum herkese sevgiler
Teşekkür ederim7 aydır deniyorum dediniz o yüzden sordum çok tebrik ederim bu arada :)
ovulasyon testleriniz hangi markaydi? ve gunde iki kere yumurtlamadan suphelendiginizde mi yaptiniz?Teşekkür ederim
Laboquick marka gitti gidiyordan almıştım. Adet döngüm 27 gün. 10.gün başlamıştım yapmaya. Her gün iki kez yaptım hep. Daha sık takip edebilmek için.ovulasyon testleriniz hangi markaydi? ve gunde iki kere yumurtlamadan suphelendiginizde mi yaptiniz?
bende gittigidiyorda gordum 37li falan setler yaninda gebelik testiyle. oyle alayim o zaman. cok tesekkurler. hayirli olsun bu arada saglikla kucaginiza alin insallah :)Laboquick marka gitti gidiyordan almıştım. Adet döngüm 27 gün. 10.gün başlamıştım yapmaya. Her gün iki kez yaptım hep. Daha sık takip edebilmek için.
Amin inşallah. Sizin de güzel haberlerinizi alalım en yakın zamanda inşallahbende gittigidiyorda gordum 37li falan setler yaninda gebelik testiyle. oyle alayim o zaman. cok tesekkurler. hayirli olsun bu arada saglikla kucaginiza alin insallah :)
insallah hamilelerin duasi kabul olurmusAmin inşallah. Sizin de güzel haberlerinizi alalım en yakın zamanda inşallah
yaaa çok sevildim hayırlı olsun rahat rahat sağlıkla geçir aylarını inşallah :>İnşallah bu ay hamile kalırsın.
Ben de bu ay ilk defa kullandım. Çok yakın bir arkadaşım ebe hemşire ona danıştım. Aynı gün içinde bir sabah bir akşam koyu çizgiyi yakaladım. İki kez koyuyu görünce ilişki olsun demişti. İki kereyi yakalayınca yumurta çatlamak üzere oluyormuş. Yumurta çatladığında içerde sperm olsun dedi. Aynı gece tek ilişkiyle hamile kaldım. Dün idrarda çift çizgiyi görünce kan testi yaptırdım. Adete 4 gün vardı dün. Hcg 24.5 çıktı. Yarın tekrar ölçtüreceğim. Umarım bu bilgiler senin de işine yarar.
Kistlerin kaybolması icin hangi ilacı kullandınızDaha önce iki kistim vardı. 3 ay ilaç kullandım. Biri yok oldu biri küçüldü. Doktor Doğum yaparken hallolur dedi. Yani 1 yıl önce vardı. Sanırım hala vardır. Kendi kendine kaybolmadıysa.
1000 in üzerine çıkmadan görünmüyor canım, sağlıkla kucağına al inşallahKızlar iki gün arayla kan değerlerim 315 ve 680. Sanırıö her şey yolunda gidiyor. Kese sizce me zaman gözükürr
Maşallah canım hep böyle sağlıklı devam etsinKızlar iki gün arayla kan değerlerim 315 ve 680. Sanırıö her şey yolunda gidiyor. Kese sizce me zaman gözükürr
Canım sende durumlar nasılMaşallah canım hep böyle sağlıklı devam etsin
Kızlar iki gün arayla kan değerlerim 315 ve 680. Sanırıö her şey yolunda gidiyor. Kese sizce me zaman gözükürr
arkadaşı bilmiyorum ama bendede küçük kistler vardı doğum kontrol hapıyla gittilerKistlerin kaybolması icin hangi ilacı kullandınız
Hala olmadımCanım sende durumlar nasıl
Test yapmayı düşünmüyor musun :))Hala olmadımpazartesi doktora gideceğim canım
Mesajı düzelttim ama tekrar yazayım :) pko var bende o yüzden geçen ay test yapmıştım adet olmayınca negatifti çünkü. Kaptırmak istemiyorumTest yapmayı düşünmüyor musun :))