Amin inşallahyaaa çok sevildim hayırlı olsun rahat rahat sağlıkla geçir aylarını inşallah :>
3 ay Doğum kontrol hapı kullandım canım adını hiç hatırlamıyorumKistlerin kaybolması icin hangi ilacı kullandınız
İnşallah canım, rabbim gönlümüze göre versinMesajı düzelttim ama tekrar yazayım :) pko var bende o yüzden geçen ay test yapmıştım adet olmayınca negatifti çünkü. Kaptırmak istemiyorumdoktora bi gideyimde inşallah vardır bebiş ondan olmuyorumdur
Pko musunuz? Adetleriniz duzenli mi ? İlacı doktor mu verdiarkadaşı bilmiyorum ama bendede küçük kistler vardı doğum kontrol hapıyla gittiler
Çok şükür inşallah herşey hep yolunda giderKızlar iki gün arayla kan değerlerim 315 ve 680. Sanırıö her şey yolunda gidiyor. Kese sizce me zaman gözükürr
Canımmm çok teşekkür ederiimm. İnşallah ben de görürüm şuan çok yeni zaten ama çok sabırsızım aynı zamanda tedirginim. Sağlıkla gelsin her şey yolunda gitsin inşallah Allahın izniyleÇok şükür inşallah herşey hep yolunda gider5. Haftada görmüştük biz
Merhaba! Tebrik ederim öncelikle. Ben iki aydır klomen kullanıyorum ve çatlatma iğnesi oluyorum. Ama bebek olmadı maalesef bu ay da. Bu ilaçların kist yapma riski olmasından dolayı öbür ay yumurtlama takibini kendim yapıcam inşalllah. İlaç kullanmak istemiyorum. Ovulasyon testinde nelere dikkat etmemiz lazım nasıl yapılır anlatabilir misiniz?Merhaba ilk ay değil. Eylül’den beri deniyoruz. Ovulasyon testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.
Ben de test kullanmadım ilk kez bu ay iki günde bir deniyorum bakalım bence iki günde bir garanti diyorlarArkadaşlar ben yumurtlama testi yerine düzenli 2-3 günde bir ilişkiyi deniyoruz ama yinede sizce yumurtlama testinide kullanmalımıyım fikir verirmisiniz lütfen
İnşallah görürsün sıkıntı stres yapma dua et herşey yolunda gitsin :)Canımmm çok teşekkür ederiimm. İnşallah ben de görürüm şuan çok yeni zaten ama çok sabırsızım aynı zamanda tedirginim. Sağlıkla gelsin her şey yolunda gitsin inşallah Allahın izniyle
Çok yakın bir arkadaşım ebe hemşire ona danıştım. Aynı gün içinde bir sabah bir akşam koyu çizgiyi yakaladım. İki kez koyuyu görünce ilişki olsun demişti. (Sende önce gece sonra sabah da çıkabilir tabi çizgi) İki kereyi yakalayınca yumurta çatlamak üzere oluyormuş. Yumurta çatladığında içerde sperm olsun dedi. Aynı gece tek ilişkiyle hamile kaldım. Umarım bu bilgiler senin de işine yarar.Merhaba! Tebrik ederim öncelikle. Ben iki aydır klomen kullanıyorum ve çatlatma iğnesi oluyorum. Ama bebek olmadı maalesef bu ay da. Bu ilaçların kist yapma riski olmasından dolayı öbür ay yumurtlama takibini kendim yapıcam inşalllah. İlaç kullanmak istemiyorum. Ovulasyon testinde nelere dikkat etmemiz lazım nasıl yapılır anlatabilir misiniz?
Ne kadar süredir deniyorsunuz?Arkadaşlar ben yumurtlama testi yerine düzenli 2-3 günde bir ilişkiyi deniyoruz ama yinede sizce yumurtlama testinide kullanmalımıyım fikir verirmisiniz lütfen
Evet pko görüntüsü var her ay yumurtlama olmuyor adet oluyorum ama çok düzenli değil aşağı yukarı her ay 3-4 gün oynar. Evet pko dışında kistlerim vardı ve rahim kalınlığı bardı ellacnelle 3 ay kullandımPko musunuz? Adetleriniz duzenli mi ? İlacı doktor mu verdi
2 günde bir ilişki varsa takibe gerek kalmazki canım ben yapmadım açıkçasıArkadaşlar ben yumurtlama testi yerine düzenli 2-3 günde bir ilişkiyi deniyoruz ama yinede sizce yumurtlama testinide kullanmalımıyım fikir verirmisiniz lütfen
İnşallah teşekkür ederim.Çok yakın bir arkadaşım ebe hemşire ona danıştım. Aynı gün içinde bir sabah bir akşam koyu çizgiyi yakaladım. İki kez koyuyu görünce ilişki olsun demişti. (Sende önce gece sonra sabah da çıkabilir tabi çizgi) İki kereyi yakalayınca yumurta çatlamak üzere oluyormuş. Yumurta çatladığında içerde sperm olsun dedi. Aynı gece tek ilişkiyle hamile kaldım. Umarım bu bilgiler senin de işine yarar.
Hormonlarınız nasıl peki ?? Benimde öyle hormonlarım normal adetim oldukça duzenli kilo sorunum yok aEvet pko görüntüsü var her ay yumurtlama olmuyor adet oluyorum ama çok düzenli değil aşağı yukarı her ay 3-4 gün oynar. Evet pko dışında kistlerim vardı ve rahim kalınlığı bardı ellacnelle 3 ay kullandım
Evet pko görüntüsü var her ay yumurtlama olmuyor adet oluyorum ama çok düzenli değil aşağı yukarı her ay 3-4 gün oynar. Evet pko dışında kistlerim vardı ve rahim kalınlığı bardı ellacnelle 3 ay kullandım