- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testi bu konuda çok yardımcı. Eğer hamile kalmadıysan (inşallah kalmışsındır) kullanabilirsin bir daha ki yumurtlamayaBenim dün yumurtlama günümdü takvimde. Bugün akıntım arttı gibi geliyor ve de halsiz hissediyorum sağ bacağıma yani kaşığıma doğru agrı giriyor. Dün gece denedik onun öncesinde de bir gün oldu bir gün olmadı sizce yumurtlama olmuş mudur
BAna varmış gibi geliyor inşallah da vardır 1-2-3 olsa neyse de 5 e yükselmiş. Kimsayal gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum
Kızlar benim bugün 31.günüm henüz olmadım testte yapmadım en sön 5 6 gün önce yaptım negatif olanca umit kestim. Size bir sorum olucak adet zamanı yaklastiğinda vajinanin içine doğru ani bıçak saplandı veya iğne batmasi benzeri ağrı giren varmı aranızda benim hep oluyor da veya bu ağrıyı hissttigi halde hamile olduğunu öğrenen varmı uzun oldu çok özür diliyorum ama her yerimi dinliyorum bu ara 5 yıl oldu bekliyorum herkese sevgiler
Benim dün yumurtlama günümdü takvimde. Bugün akıntım arttı gibi geliyor ve de halsiz hissediyorum sağ bacağıma yani kaşığıma doğru agrı giriyor. Dün gece denedik onun öncesinde de bir gün oldu bir gün olmadı sizce yumurtlama olmuş mudur
Ovulasyon testi bu konuda çok yardımcı. Eğer hamile kalmadıysan (inşallah kalmışsındır) kullanabilirsin bir daha ki yumurtlamaya
Teşekkür ederim cvp için inşallahOluyor o ağrılar. Ben her olduğunda adet oldum. Bir keresinde de kimyasal gebelik oldu. Onda da bıçak saplanması gibi oldu. Gene test yap istersen. Bende bu ay gecikme yaşıyorum. Dün benimde negatifti testim. Inşallah hakkımızda iyi haberlere işarettir bu belirtiler.
İnşallah canım ya yarına kadar bekleyeceğim eğer hala adet olmazsam gidip tekrar kan vermeyi düşünüyorum bakalım . Normalde benim hiç gecikmezdi saati saatine olurdum dün olmam gerekiyordu olmadım ama bu ay soğan kürü kullanmıştım onu yaptı acababu çok güzel bir haber canım...inşallah değerlerin bir an önce yükselir..
Ben de oluyor her ay neredeyse ama nedeni ne bilmiyorum ben de merak ediyorumKızlar benim bugün 31.günüm henüz olmadım testte yapmadım en sön 5 6 gün önce yaptım negatif olanca umit kestim. Size bir sorum olucak adet zamanı yaklastiğinda vajinanin içine doğru ani bıçak saplandı veya iğne batmasi benzeri ağrı giren varmı aranızda benim hep oluyor da veya bu ağrıyı hissttigi halde hamile olduğunu öğrenen varmı uzun oldu çok özür diliyorum ama her yerimi dinliyorum bu ara 5 yıl oldu bekliyorum herkese sevgiler
Bat 19 Nisan bakalım inşallah kalırım bu ay :) iki gün de bir denediğimiz için diyorum belki olur :)Ovulasyon testi bu konuda çok yardımcı. Eğer hamile kalmadıysan (inşallah kalmışsındır) kullanabilirsin bir daha ki yumurtlamaya
Hadi inşallah olmuştur ben dünü değerlendirdim bugünü de değerlendirsem mi :)Canım yumurtlama gününden sonra 1-2 gün daha ilişkiye devam et, öyle biliyorum ben. Yumurtlaman olmuş gibi duruyor ayrıca akıntın arttığı için.
Hadi inşallah olmuştur ben dünü değerlendirdim bugünü de değerlendirsem mi :)
İnşallah bu ay hamile kalırsın.bende ovulasyon testine başladım gecen ay mantığını anlayamadım ya da geç kaldım bilmiyorum.. bu defa reglim bitti ve başladım bakalım ne olacak..
İnşallah bu ay hamile kalırsın.
Ben de bu ay ilk defa kullandım. Çok yakın bir arkadaşım ebe hemşire ona danıştım. Aynı gün içinde bir sabah bir akşam koyu çizgiyi yakaladım. İki kez koyuyu görünce ilişki olsun demişti. İki kereyi yakalayınca yumurta çatlamak üzere oluyormuş. Yumurta çatladığında içerde sperm olsun dedi. Aynı gece tek ilişkiyle hamile kaldım. Dün idrarda çift çizgiyi görünce kan testi yaptırdım. Adete 4 gün vardı dün. Hcg 24.5 çıktı. Yarın tekrar ölçtüreceğim. Umarım bu bilgiler senin de işine yarar.
Merhaba ilk ayınızda mi hamile kaldınız ??İnşallah bu ay hamile kalırsın.
Ben de bu ay ilk defa kullandım. Çok yakın bir arkadaşım ebe hemşire ona danıştım. Aynı gün içinde bir sabah bir akşam koyu çizgiyi yakaladım. İki kez koyuyu görünce ilişki olsun demişti. İki kereyi yakalayınca yumurta çatlamak üzere oluyormuş. Yumurta çatladığında içerde sperm olsun dedi. Aynı gece tek ilişkiyle hamile kaldım. Dün idrarda çift çizgiyi görünce kan testi yaptırdım. Adete 4 gün vardı dün. Hcg 24.5 çıktı. Yarın tekrar ölçtüreceğim. Umarım bu bilgiler senin de işine yarar.
Amin inşallah canım.inşAllah canım teşekkür ederim.. hamile insanın duası kabul olur derler
Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin
Merhaba ilk ay değil. Eylül’den beri deniyoruz. Ovulasyon testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.Merhaba ilk ayınızda mi hamile kaldınız ??
Peki polikistik gibi bir durum var mi sizdeMerhaba ilk ay değil. Eylül’den beri deniyoruz. Ovulasyon testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.
Daha önce iki kistim vardı. 3 ay ilaç kullandım. Biri yok oldu biri küçüldü. Doktor Doğum yaparken hallolur dedi. Yani 1 yıl önce vardı. Sanırım hala vardır. Kendi kendine kaybolmadıysa.Peki polikistik gibi bir durum var mi sizde