Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
@julican 6 NİSAN
kızlarrrrrr ne durumdasınızzzzzzz?
Canım gelen giden yok henüz, acayip mide bulantısı gibi bişeyler var koku hassaiyeti falan inşallah güzel şeylerin habercisidir, beklemedeyim

inşallah canımmmm memleketimin güzel mucizesi geliyor inşallahhhhh
İnşallah canım ümit edip sonra boşluğa düşmek istemiyorum ama halimi gören arkadaşlarım hamile olma ihtimalin var diyorlar, beklebildiğim kadar bekleyeceğim test için tabi bu arada kırmızılar gelmezse

bende her ay öyleyim canım ve ailecek herkes bekliyo her iki tarafta da ilk torun olacak inşallah benım de bat pazartesi bakalım artık neler olacak

bende her ay öyleyim canım ve ailecek herkes bekliyo her iki tarafta da ilk torun olacak inşallah benım de bat pazartesi bakalım artık neler olacak
İnşallah mutlu haberi alırız hepimizde, bu ay bir farklı benim için niye bilmiyorum, tüp bebek için görüşmeye gitmeden önce beklediğim son ay ondan sanırım, nasipte ne varsa o ne bir eksik ne bir fazla, mübarek cuma günü hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

amin inşallahhhh canım....rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Hangi marka test canım bu

5 ten sonra gebelik var diye biliyorum yükseldiyse vardır herhalde belki geç döllenme olmuştur

Ben geçen senede gebelik testi yaptırmıştım ama o zaman bebek düşünmüyorduk daha ve 0.100 gibi bir sonuç çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, yani şuan bir farklılık var yükseldiğine göre, durup dururken yükselmez demi.
Dış gebelik olur, kimyasal gebelik olur veya boş gebelik olur bilemem şuan ama heralde bir gebelik durumu var galiba

inşallah ya güzel haberlerini alırız
inşallah canım benim

Canım umarım ben yanılırımda sen hamile olursun .adet oldun mu?

Hayır canım olmadım hiç belirti yada başka hiçbirşey yok, açıkçası biz denemeye yeni başladık, hamile olmazsam da aşırı üzülmem, okuyoruz burda bazı arkadaşlar aylarca senelerce bekliyor. Bizde bebeğimiz gelmek isteyene kadar bekleriz ama şuan merak ettiğim yani bu değer durup dururken yükselmez heralde. Boş gebelik dış gebelik kimyasal gebelikte olsa, birşeyler var ki yükseliyor değil mi?

Aynen öyle canım ben gecen ay doktora gittiğimde dediki döllenme olmus ama sonrasında birşeyler yuolunda gitmemiş ki yeterince artmamış hcg dedi. Muhtemelen sendede döllenme olmuş inşallah devamıda gelir sizi bekletmez

BAna varmış gibi geliyor inşallah da vardır 1-2-3 olsa neyse de 5 e yükselmiş. Kimsayal gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…