Canım gelen giden yok henüz, acayip mide bulantısı gibi bişeyler var koku hassaiyeti falan inşallah güzel şeylerin habercisidir, beklemedeyim14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
@julican 6 NİSAN
kızlarrrrrr ne durumdasınızzzzzzz?
Canım gelen giden yok henüz, acayip mide bulantısı gibi bişeyler var koku hassaiyeti falan inşallah güzel şeylerin habercisidir, beklemedeyim
İnşallah canıminşallah canımmmm memleketimin güzel mucizesi geliyor inşallahhhhh
İnşallah canım, ümit edip sonra boşluğa düşmek istemiyorum ama halimi gören arkadaşlarım hamile olma ihtimalin var diyorlar, beklebildiğim kadar bekleyeceğim test için tabi bu arada kırmızılar gelmezse
İnşallah mutlu haberi alırız hepimizde, bu ay bir farklı benim için niye bilmiyorum, tüp bebek için görüşmeye gitmeden önce beklediğim son ay ondan sanırım, nasipte ne varsa o ne bir eksik ne bir fazla, mübarek cuma günü hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahbende her ay öyleyim canım ve ailecek herkes bekliyo her iki tarafta da ilk torun olacak inşallahbenım de bat pazartesi bakalım artık neler olacak
Onu ben de kullanıyorum dikkate alıyorum yazılanı:)pepapp diye bir program var orda arada mesaj geliyor orda yazıyordu hatırladım :)
İnşallah mutlu haberi alırız hepimizde, bu ay bir farklı benim için niye bilmiyorum, tüp bebek için görüşmeye gitmeden önce beklediğim son ay ondan sanırım, nasipte ne varsa o ne bir eksik ne bir fazla, mübarek cuma günü hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Onu ben de kullanıyorum dikkate alıyorum yazılanı:)
Hangi marka test canım buHayırlı, güzel haberler bekliyoruz bugün de adet olmayan kim varsa. Hadi bakalım. Bu da benim bugün yaptığım test. Dünden bugüne baya koyulaşmış. Yarın tekrar kan testine gideceğim. İnşallah herşey normal çıkar.
5 ten sonra gebelik var diye biliyorum yükseldiyse vardır herhalde belki geç döllenme olmuştur
inşallah canım beniminşallah ya güzel haberlerini alırız
Canım umarım ben yanılırımda sen hamile olursun .adet oldun mu?Anladım canım, sağol cevapların için aydınlattığın için
Prodictor early canımHangi marka test canım bu
Canım umarım ben yanılırımda sen hamile olursun .adet oldun mu?
İnşallah işe yarar olumlu düşün[aslında ıcım cok rahat cunku bu duyguyu hıc tadamayanlar var rabbım onlarada nasıp etsın allh herseyın hayırlısını versın
Aynen öyle canım ben gecen ay doktora gittiğimde dediki döllenme olmus ama sonrasında birşeyler yuolunda gitmemiş ki yeterince artmamış hcg dedi. Muhtemelen sendede döllenme olmuş inşallah devamıda gelir sizi bekletmezHayır canım olmadım hiç belirti yada başka hiçbirşey yok, açıkçası biz denemeye yeni başladık, hamile olmazsam da aşırı üzülmem, okuyoruz burda bazı arkadaşlar aylarca senelerce bekliyor. Bizde bebeğimiz gelmek isteyene kadar bekleriz ama şuan merak ettiğim yani bu değer durup dururken yükselmez heralde. Boş gebelik dış gebelik kimyasal gebelikte olsa, birşeyler var ki yükseliyor değil mi?
İnşallah inşallah alırız. Zaten bi öğrensem bişey olsa ilk buraya yazacağım :)))bende burda öğrendiminsanı gülümsetiyor hemde..
ozaman hayırlı haberler alalım inşallah
BAna varmış gibi geliyor inşallah da vardır 1-2-3 olsa neyse de 5 e yükselmiş. Kimsayal gebelikte nasıl oluyor bilmiyorumBen geçen senede gebelik testi yaptırmıştım ama o zaman bebek düşünmüyorduk daha ve 0.100 gibi bir sonuç çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, yani şuan bir farklılık var yükseldiğine göre, durup dururken yükselmez demi.
Dış gebelik olur, kimyasal gebelik olur veya boş gebelik olur bilemem şuan ama heralde bir gebelik durumu var galiba
inşallah canım benim