Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi ne güzel tespit edebiliyorsun. Ben de pko olduğu için yakalayamadım hiç :)
Eşin test yaptırdı mı? Belki ondan kaynaklanıyordur.

yok yaptırmadı canım 6 aylık ewliyiz dr çok erken diyor bir kaç ay daha bekleyecem bakalım olmazsa bu sefer o dr gidecek..:halay:bu arada dr bana ınofolıc şase ve fottare folıc asit tab de verdi pko yok ama ınofolıc şase içeriğini bir araştır derim güzel olduğunu çok kişiden duydum sende de warsa bir bk bakalım

canım mantığı neymiş bu ovü.testinin
Valla canım ben şöyle düşündüm ilk yaptığım zaman kendi vucuduma göre adetten 5 gün sonra başladım akıntım çoğaldıktan iki sonra pik verdi geçen ay. Denemeler yaptık olmadı. Bu ay ovu testi yapmadım akıntım yoğunlaştıktan iki sonra tek ilişki oldu. Yani tam yumurtlama günü:halay:

Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin tebrikler canimm.. akintin oldugu zamanlarda mi yaptiniz canimm
Aminnn teşekkür ederim. Tek ilişki oldu bu ay tam zamanında olmuş sanırım tuttu. Akınto yoğunlaştıktan iki gün sonra birliktelik oldu bir daha olmadı. O zaman tutmuş:KK15:

Kızlar selamlar, catlatma iğnesinin 14.günü. Kan testi negatif malesef. Çok canım sıkıldı. Kanamayı bekliyorum :KK43:

Ya inan biri bana böyle durumunu anlatsa ben de aynı şeyleri söylerdim.. ama bu durum başkaymış.. 26 yaşındayım.. bu yaşıma kadar düzenli olan adetim.. bebeğe karar verdiğimiz şu son 4 ayda sapıttı.. ne denge kaldı ne düzen..

al benden de o kadar evet bebek düşünmeye başlıyoruz dedim dengesi şaşırdı geçene ay yumurtlama dönemini kaçırmışım güya düzenli diye.. şimdi adetim biter bitmez ovulasyon testine başlayacam bakalım ne olacak?? geçen ay adetim bitmiş yumurtlamam olmuş resmen bende anlamadım.. yarın ovulasyona başlıyorum

KIZLAAAAR eşim dayanamadi test aldı bata 5 gün var test malesef negatif hamile Değilim artık umutlar bidahaki aya :KK66:

6 günüm kaldı adet olmama normal gebelik testlerinde hep negatif gördüm ama akşamdan beri limon, karbonat ve çamaşır suyu testi yaptık hepsinde hamile çıktım :KK70::KK70:kendi kendime eğleniyorum böyle zaman geçiriyom artık:-)
Bende hepsini denedim onlara göre hamileyim ayın sekizi gelseydi artık afedersiniz sidik görmekden yıldımm

Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...:anneadayı:
Bat 9 Nisan:emir_bebek:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ :nazar::emir_bebek::KK200::anneadayı:

@Wifewifewifewife :emir_bebek::anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:
@brcuuxz :emir_bebek::anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:
C Cgdm11 :emir_bebek::anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mucizelerimizi Bekleyen Hamiş:anneadayı: Adayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN:anneadayı:
2)@brcuuxz 1 NİSAN:anneadayı:
3)@esmarslan 1 NİSAN:anneadayı:
4)@LaBrisa 2 NİSAN:anneadayı:
5)@Blueangel 2 NİSAN:anneadayı:
6) @kerem34gul 2 NİSAN :anneadayı:
7)@kahvecibaby 2 NİSAN:anneadayı:
@Candyyy8 2 NİSAN:anneadayı:
8)@rukican 3 NİSAN:anneadayı:
9)@Buecriy 3 NİSAN:anneadayı:
@Why name is 3 NİSAN:anneadayı:
11)@114 4 NİSAN:anneadayı:
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN:anneadayı:
@Senella 4 NİSAN :anneadayı:
13)@Elanur4206 5 NİSAN:anneadayı:
14)@Svltr 6 NİSAN:anneadayı:
15)@Lothbrok 6 NİSAN:anneadayı:
16)@Tazegelin33 6 NİSAN:anneadayı:
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN:anneadayı:
18)@chloen 6 NİSAN:anneadayı:
@julican 6 NİSAN:anneadayı:
19)@morcivertkedi 7 NİSAN :anneadayı:
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN:anneadayı:
21)@gzlgln 7 NİSAN :anneadayı:
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN:anneadayı:
23)@frdsrht 7 NİSAN:anneadayı:
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN :anneadayı:
25)@Melek2202 8 NİSAN:anneadayı:
26)@yasmin89 8 NİSAN:anneadayı:
@chloen 8 NİSAN:anneadayı:
@gkymc 8 NİSAN:anneadayı:
27)@nejlaa 86 9 NİSAN:anneadayı:
28)@Zanylife 9 NİSAN :anneadayı:
29)@Bayanaztech 9 NİSAN:anneadayı:
30)@ayten_rafo 9 NİSAN:anneadayı:
31)@smaakf 9 NİSAN:anneadayı:
@Papatyamaviss 9NİSAN:anneadayı:
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN:anneadayı:
33)@Eda3883 10 NİSAN :anneadayı:
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN:anneadayı:
@bsebse 10 NİSAN:anneadayı:
@aysnrdmrc 13 NİSAN:anneadayı:
35)@Merrrvee 14 NİSAN:anneadayı:
36)@srplmtmtk 14 NİSAN:anneadayı:
@kurabik 14 NİSAN:anneadayı:
@embytn 14 NİSAN:anneadayı:
37)@different human 15 NİSAN:anneadayı:
@hatibulut 15 NİSAN:anneadayı:
@rmys4203 16 NİSAN:anneadayı:
@Aysekayaaaa 17 NİSAN:anneadayı:
38)@shokella 17 NİSAN:anneadayı:
39)@yelsem 18 NİSAN:anneadayı:
40)@balkanli42 18 NİSAN:anneadayı:
41)@Repse 19 NİSAN:anneadayı:
42)@sahra41 19 NİSAN:anneadayı:
43)@samitok 20 NİSAN:anneadayı:
44)@Dilek 2016 20 NİSAN:anneadayı:
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN:anneadayı:
@cellinay 20 NİSAN:anneadayı:
@ feray06 21 NİSAN:anneadayı:
46)@zanylıfe 23 NİSAN:anneadayı:
@Liya90 23 NİSAN:anneadayı:
47)@zfbs 24 NİSAN:anneadayı:
kahvecibaby kahvecibaby 26 NİSAN:anneadayı:
@MucizeMiZz 28 NİSAN:anneadayı:
Bat 7 Nisan :)

Kızlar ben adet oldum.. ne diyecem bilemiyorum iyice sınırlerim bozuldu :bicak:
Yeni bat tarihini bile söyleyemiyorum düşünün
:mad: İyice delirdim :rolleyes:

Ben yaptım kuzum mantığını kavradım yaptığım ilk ay yani geçen ay hamile kalmadım. Bu ay yapmadım ama geçen aya göre akıntıyı ve günü takip ettim hamileyim çok şükür
Merhaba! Ben klomen+ovitrelle tedavisi görüyorum iki aydır. Geçen ay olmadı :KK43: bu ay reglime 4 gün kaldı bekliyorum.eğer gebelik olmazsa bende Ovulasyon testi yapmak istiyorum. Nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz anlatır mısınız?

Merhaba! Ben klomen+ovitrelle tedavisi görüyorum iki aydır. Geçen ay olmadı :KK43: bu ay reglime 4 gün kaldı bekliyorum.eğer gebelik olmazsa bende Ovulasyon testi yapmak istiyorum. Nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz anlatır mısınız?

adetten itibaren 10. günden başla canım sabah ilk idrarla yapma ve testi yapmadan önce 3 4 saat öncesinden çok su içme çift pinki yakaladığın gün öncesi ve sonrasını değerlendir.

X