Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat gününüzü beklerken belirtilerinizide yazın olurmu kendimizle kiyaslamadan neler oluyor hep beraber görmüş oluruz :)

Tüm dualara toplu Amin diyerek başlayayım kızlar inşallah nisanda güzel güzel haberler alırız. Ben de hem takvimim uygulamasından hem de bu ay ilk defa ovu testi ile takibe başladım. Bugün 9. Günün günde iki kere yapmaya çalışıyorum 26 günde bir adet oluyorum ve Bat 6 Nisan

Tüm dualara toplu Amin diyerek başlayayım kızlar inşallah nisanda güzel güzel haberler alırız. Ben de hem takvimim uygulamasından hem de bu ay ilk defa ovu testi ile takibe başladım. Bugün 9. Günün günde iki kere yapmaya çalışıyorum 26 günde bir adet oluyorum ve Bat 6 Nisan

Canim bu ay bende bal çörekotu tarcin yapıyorum. Ovulasyon testi de kullanmayi düşünüyorum seninki hangi marka bide fiyati ne kadar

Bal çörekotu tarçın derken ne işe yarıyor canm ve nasıl yapıyorsun bilgi verirmisin biraz
Canim yumurtalari sağlıklı bi sekilde geliştiriyormus bende ilk defa deniyorum. 3 yemek kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı havanda dövülmüş çörek otu ve 1 tatli kaşığı kadarda tarcini karıştırıp sabah aksam yiyorsun. Ac karna yiyorum sabahlari, aksam yatmadan once yiyorum. Adetin 2.gunu basladim 12.gunune kadar yicem. Havuç suyu icicem bide o da olgunlasan yumurtayı catlatmaya yariyormus canim. Bakalim o sekilde hamile kalan cok duydum o yuzden basladim, yalniz prolaktin hormonu yüksek çıkanlara önermiyorlarmış, hormonu daha cok yukseltiyormuş çünkü haberin olsun

Canim yumurtalari sağlıklı bi sekilde geliştiriyormus bende ilk defa deniyorum. 3 yemek kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı havanda dövülmüş çörek otu ve 1 tatli kaşığı kadarda tarcini karıştırıp sabah aksam yiyorsun. Ac karna yiyorum sabahlari, aksam yatmadan once yiyorum. Adetin 2.gunu basladim 12.gunune kadar yicem. Havuç suyu icicem bide o da olgunlasan yumurtayı catlatmaya yariyormus canim. Bakalim o sekilde hamile kalan cok duydum o yuzden basladim, yalniz prolaktin hormonu yüksek çıkanlara önermiyorlarmış, hormonu daha cok yukseltiyormuş çünkü haberin olsun

Hmmm anladım inşallah faydasını görürsün bende bu ay olmazsa incir kürü ve soğan kürü yapıcam bakalım nasip

Bende varim:) 3 nisan.
Bu ay klomen kullandim ve macun yiyorum yumurtamin catlamasini bekliyorum :)
Allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar:dua::anne:

Ben de klomen Kullandım bu ay 5 gunde 2 kez.
Yarın çatlatma iğnesi vurulacak.

Benimde bat 3 Nisan. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur. :dua::anneadayı::anne:

Ne macunu yiyorsun ? Merak ettim.

Ben de klomen Kullandım bu ay 5 gunde 2 kez.
Yarın çatlatma iğnesi vurulacak.

Benimde bat 3 Nisan. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur. :dua::anneadayı::anne:

Ne macunu yiyorsun ? Merak ettim.
16.günüm halen iğne vermedi yumurtamda halen sol 16 sag 18 mm carsamba yine gitcem cok gec büyüyolar bu ay malesef..
Clife bitkisel macun instagramin varsa bakabilirsin cok olumlu haberlerle dönenler var insallah bizede vesile olur:kahve:

X