Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de regl oldum. Clife a başlıcam ama şimdi de ya yerleşme ise diyorum :) Allahım niye böyle düşünüyorum sürekli ya. Yerleşmede cok az oluyordur kanama herhalde. Beklesem mi akşama kadar clife için :)

Yerleşme kanaması leke şeklinde olur diye duymuştum normal adet gibi yoğun olmazmış sanırım

Bat 15 nisan ama adet belirtilerim başladı
Kasık ve bel agrim var
Ayrica meme hassasiyetim yok
Meme hassasiyetsiz gebelik olmaz bu ay da boş gecti off off offf

oyle bir sinirlama koyma bemce ben ilk gebeligimde hic birsey olmadi meme hassasiyeti hele hic yoktu sadece adet olacak gibi agrilarim oldu her wc ye gitmem de geldi gelmedi modundaydim 3 gun gecikince test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim.. bunye meselesi yani..
hayirli haberler alalim insAllah bekleyelim bakalim

corek otu bal tarçıni ilk kez duyuyorum ne icin kullaniliyor acaba??? benim bat 22 23 24 gibi birsey bekliyorum hayirli haberler aliriz insAllah..

corek otu bal tarçıni ilk kez duyuyorum ne icin kullaniliyor acaba??? benim bat 22 23 24 gibi birsey bekliyorum hayirli haberler aliriz insAllah..
Çörek otu bal tarçın karıştırıp sabah aç karnına ve gece yatarken bir tatlı kaşığı yiyorsun. Adetin 2. Gününden başlayıp 10-12 gün devam ediyorsun tam yumurtlama zamanı bırakıyorsun. Kadınlardan doğurganlığı artırıyor diye biliyorum sanırım yumurtayı erken olgunlaştırıyor diye duymuştum

anladım canim tesekkur ederim

Maalesef cnm adet oldum
Benim psikolojim kaldirmiyor
Elimden geleni de yaptm olmayinca olmuyor zorlamamak lazim belki de hayirlisi olsun demek lazim

Maalesef cnm adet oldum
Benim psikolojim kaldirmiyor
Elimden geleni de yaptm olmayinca olmuyor zorlamamak lazim belki de hayirlisi olsun demek lazim

stres hiiic kaldirmiyor haklisin oncelikle sakinlik lazim.. önümüzdeki aylara bakalim canim insAllah hayirli haberler aliriz heo birlikte

Geldi mi kırmızılar? İnşallah güzel haber almışsındır

Benimde 17 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…