- 24 Ocak 2017
- 215
- 196
Yerleşme kanaması leke şeklinde olur diye duymuştum normal adet gibi yoğun olmazmış sanırımKızlar ben de regl oldum. Clife a başlıcam ama şimdi de ya yerleşme ise diyorum :) Allahım niye böyle düşünüyorum sürekli ya. Yerleşmede cok az oluyordur kanama herhalde. Beklesem mi akşama kadar clife için :)
Senin bat yarındı ama belki vardır bebiş. Bir yıl olmasına ne kadar varki.Evet canim umudu kestim ben artık 1 yıl dolsun başlarım tedaviye
Bat 15 nisan ama adet belirtilerim başladı
Kasık ve bel agrim var
Ayrica meme hassasiyetim yok
Meme hassasiyetsiz gebelik olmaz bu ay da boş gecti off off offf
Hassas test yaptım canim 9 ay falan isteSenin bat yarındı ama belki vardır bebiş. Bir yıl olmasına ne kadar varki.
Merhaba kızlar benimde bat 24 Nisan. Bu ay adet bitiminden itibaren çörek otu bal tarçın kullandım ama hiç bir belirti yok bende. İlk gebeliğimde ilk ayda gebe kalmıştım bu 3. Ayımız olacak çok ümidim yok stresli bir dönemden geçiyoruz onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum
Çörek otu bal tarçın karıştırıp sabah aç karnına ve gece yatarken bir tatlı kaşığı yiyorsun. Adetin 2. Gününden başlayıp 10-12 gün devam ediyorsun tam yumurtlama zamanı bırakıyorsun. Kadınlardan doğurganlığı artırıyor diye biliyorum sanırım yumurtayı erken olgunlaştırıyor diye duymuştumcorek otu bal tarçıni ilk kez duyuyorum ne icin kullaniliyor acaba??? benim bat 22 23 24 gibi birsey bekliyorum hayirli haberler aliriz insAllah..
Çörek otu bal tarçın karıştırıp sabah aç karnına ve gece yatarken bir tatlı kaşığı yiyorsun. Adetin 2. Gününden başlayıp 10-12 gün devam ediyorsun tam yumurtlama zamanı bırakıyorsun. Kadınlardan doğurganlığı artırıyor diye biliyorum sanırım yumurtayı erken olgunlaştırıyor diye duymuştum
Rica ederimanladım canim tesekkur ederim
Kızlar ben de regl oldum. Clife a başlıcam ama şimdi de ya yerleşme ise diyorum :) Allahım niye böyle düşünüyorum sürekli ya. Yerleşmede cok az oluyordur kanama herhalde. Beklesem mi akşama kadar clife için :)
Cnm benim 17 nisan adet olcak gb alt tarafım sızlıyor bu ay da olmadı gb geliyor bana üzülüyorum artık
oyle bir sinirlama koyma bemce ben ilk gebeligimde hic birsey olmadi meme hassasiyeti hele hic yoktu sadece adet olacak gibi agrilarim oldu her wc ye gitmem de geldi gelmedi modundaydim 3 gun gecikince test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim.. bunye meselesi yani..
hayirli haberler alalim insAllah bekleyelim bakalim
Maalesef cnm adet oldum
Benim psikolojim kaldirmiyor
Elimden geleni de yaptm olmayinca olmuyor zorlamamak lazim belki de hayirlisi olsun demek lazim
Bende canim kaldıramıyorum hic çok zor Allah sabır versin bizeMaalesef cnm adet oldum
Benim psikolojim kaldirmiyor
Elimden geleni de yaptm olmayinca olmuyor zorlamamak lazim belki de hayirlisi olsun demek lazim
Geldi mi kırmızılar? İnşallah güzel haber almışsındırbenim bat yarın. dün test yaptım negatif. normal adet olacak gibi belirtilerim var ama hafif o da...
gün aşırı ilişki oldu. ovülasyon testi kullandım ve takvime göre hesapladığım günden 2 gün sonra da kadın doğuma gitmiştim. sağ yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi. yarın reglim gelmezse muhtemelen öğleden sonra bir test alıp yeniden .... bugün çok dua ettim. Allahım hayırlısını versin inşallah.
Benimde 17 nisanYeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
NİSAN AYININ HAMİŞLERİ
@Wifewifewifewife
@brcuuxz
@Cgdm11
@Chunli35
@Hatticeee32
@Minanur18
114
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN