İki tane test almıştım diğerini de bat gününde adet olmazsam yaparım diye dua et inşallah vardır da erken olduğu için çıkmamıştır
Yumurta yoksa ya da sperm yoksa ya da kaliteli değillerse nasıl gebelik olsun. İstersen hergün ilişkiye gir. Maalesef keşke o kadar kolay olsaSanki o garantiymiş gibi geliyor ya insana maalesef olmayınca olmuyor demekki
Anladım canim benim de 11.6 çıkmıştı ama test yaptım simdi negatif0.14 çıktı canim
Bi adet olsam bende soğan kürüne başliycamKimyasaldan sonra çok taktım. Acaba oluyor tutunamıyor mu diye. Çünkü gebelik testlerinde silik çizgi çıkıp ertesi gün çıkmıyordu. Clife ballı macun sipariş ettim adet olursam şayet başlıycam bu ay. Hiç kur falan yapmadım. Yumurta kalitem iyi olmayabilir çünkü.
Canim 11.6da test gostermez ki.Inşallah yükselir değerlerin.Anladım canim benim de 11.6 çıkmıştı ama test yaptım simdi negatif
Yok canim ben kan verecek konuma hiç gelemedim maalesef :) benimki progesteron değeri 11.6 dediğimBi adet olsam bende soğan kürüne başliycam
INŞALLAH RABBIMJ
Canim 11.6da test gostermez ki.Inşallah yükselir değerlerin.
Canim inşallah tez zamanda gelirsin o konuma.Hemde noktasiz ve bol sifirli olur.Yok canim ben kan verecek konuma hiç gelemedim maalesef :) benimki progesteron değeri 11.6 dediğim
Benim de öyle oldu uzayan akıntıdan iki gün sonra birliktelik oldu ve tek birliktelik. Ondan tuttu ve benimde ilk belirtim inanılmaz göğüs ağrılarıydu dokunamıyordumkızlar ya bi şey sorcam göğüslerim çok şiş ve dokunamıyorum çok acıyor normalde adetten önce de ağrır ama bu ay sanki çok daha kötü belki psikolojiktir.onun dışında bi belirtim yok ve şöyle ki biraz özel olacak ama cuma akşamı o uzayan akıntı geldi biz pazar beraber olduk olma şansı var mı sizce ???
Yok canim ben deilim maalesef Tebrik ederim seniBenim de öyle oldu uzayan akıntıdan iki gün sonra birliktelik oldu ve tek birliktelik. Ondan tuttu ve benimde ilk belirtim inanılmaz göğüs ağrılarıydu dokunamıyordum
Canim inşallah tez zamanda gelirsin o konuma.Hemde noktasiz ve bol sifirli olur.
İnan’a hemen umutsuzluğa düşüyorcanım üzülme bende senin gibi dayanamayıp dün yaptım benimde negatif çıktı bence çok erken yaptık bu şekilde çıkması normal bata 2 - 3 gün kala denicem ben yine bakalım inşallah pozitifi görürüz ikimizde seninde hamiş olmanı çok istiyorum gerçekten
Haklısın ben o açıdan düşünemedim kendi açımdan baktım olayaYumurta yoksa ya da sperm yoksa ya da kaliteli değillerse nasıl gebelik olsun. İstersen hergün ilişkiye gir. Maalesef keşke o kadar kolay olsa
Gerçekten düşüyor ben bugün anladim herhalde hiç çift çizgiyi goremicemİnan’a hemen umutsuzluğa düşüyorÇok teşekkür ederim sen de mi erken yaptın inşallah bu ay hamileyizdir de erken olduğu için çıkmamıştır. Ben de bekliyorum bat o sabırsızlıkla eğer yaparsan hemen paylaş
Test mi yaptın canımİnsan bazen nasıl oluyor diye düşünüyor kendiliğinden hamile kalmak acaba nasıl oluyor ilk ayındaçevremde o kadar çok var ki
Merhaba bu uzayan akıntı bende adet bittikten sonraki 4. Gün geldi ovulasyon günümü oluyor o akintinın geldigi gün. Bide akıntı aksam olmustu biz sabahı degerlendirmiştik. Akıntidan iki gün sonrayımı değerlendirmwk gerekiyor kafam cok karıştıBenim de öyle oldu uzayan akıntıdan iki gün sonra birliktelik oldu ve tek birliktelik. Ondan tuttu ve benimde ilk belirtim inanılmaz göğüs ağrılarıydu dokunamıyordum
Bendede adetim bittikten 3.günü geldi akşamını ve sonrasında iki günde bir düzenli ilişkiyi devam ettirdik erken döllenmeyle şuan hamileyim canım inşallah seninde öyle olurMerhaba bu uzayan akıntı bende adet bittikten sonraki 4. Gün geldi ovulasyon günümü oluyor o akintinın geldigi gün. Bide akıntı aksam olmustu biz sabahı degerlendirmiştik. Akıntidan iki gün sonrayımı değerlendirmwk gerekiyor kafam cok karıştı
Yaaaa ay ne güzel ya cok sevindim sanki ben hamile kalmişimda onu öğrenmiş gibi oldum inanki inşallah canm ya soğan kuru yapıyorum bu ay bakalım nasip ama 2 gündür de igne vurunuyorum penisilin çok kötü bogazım inşallah bi zararı olmazBendede adetim bittikten 3.günü geldi akşamını ve sonrasında iki günde bir düzenli ilişkiyi devam ettirdik erken döllenmeyle şuan hamileyim canım inşallah seninde öyle olur
Allah razı olsun canım benim şu mübarek gecede herkesin duaları istekleri kabul olsun inşallah hiçkimsenin rabbim kucağını boş bırakmasın.. Bişey olmaz merak etme ilk başlarda önemli diyor doktorlarYaaaa ay ne güzel ya cok sevindim sanki ben hamile kalmişimda onu öğrenmiş gibi oldum inanki inşallah canm ya soğan kuru yapıyorum bu ay bakalım nasip ama 2 gündür de igne vurunuyorum penisilin çok kötü bogazım inşallah bi zararı olmaz