Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki tane test almıştım diğerini de bat gününde adet olmazsam yaparım diye dua et inşallah vardır da erken olduğu için çıkmamıştır

canım üzülme bende senin gibi dayanamayıp dün yaptım benimde negatif çıktı bence çok erken yaptık bu şekilde çıkması normal bata 2 - 3 gün kala denicem ben yine bakalım inşallah pozitifi görürüz ikimizde seninde hamiş olmanı çok istiyorum gerçekten

Bi adet olsam bende soğan kürüne başliycam
INŞALLAH RABBIMJ
Anladım canim benim de 11.6 çıkmıştı ama test yaptım simdi negatif
Canim 11.6da test gostermez ki.Inşallah yükselir değerlerin.

Benim de öyle oldu uzayan akıntıdan iki gün sonra birliktelik oldu ve tek birliktelik. Ondan tuttu ve benimde ilk belirtim inanılmaz göğüs ağrılarıydu dokunamıyordum

İnan’a hemen umutsuzluğa düşüyor Çok teşekkür ederim sen de mi erken yaptın inşallah bu ay hamileyizdir de erken olduğu için çıkmamıştır. Ben de bekliyorum bat o sabırsızlıkla eğer yaparsan hemen paylaş

Gerçekten düşüyor ben bugün anladim herhalde hiç çift çizgiyi goremicem

İnsan bazen nasıl oluyor diye düşünüyor kendiliğinden hamile kalmak acaba nasıl oluyor ilk ayında çevremde o kadar çok var ki

Benim de öyle oldu uzayan akıntıdan iki gün sonra birliktelik oldu ve tek birliktelik. Ondan tuttu ve benimde ilk belirtim inanılmaz göğüs ağrılarıydu dokunamıyordum
Merhaba bu uzayan akıntı bende adet bittikten sonraki 4. Gün geldi ovulasyon günümü oluyor o akintinın geldigi gün. Bide akıntı aksam olmustu biz sabahı degerlendirmiştik. Akıntidan iki gün sonrayımı değerlendirmwk gerekiyor kafam cok karıştı

Bendede adetim bittikten 3.günü geldi akşamını ve sonrasında iki günde bir düzenli ilişkiyi devam ettirdik erken döllenmeyle şuan hamileyim canım inşallah seninde öyle olur

Bendede adetim bittikten 3.günü geldi akşamını ve sonrasında iki günde bir düzenli ilişkiyi devam ettirdik erken döllenmeyle şuan hamileyim canım inşallah seninde öyle olur
Yaaaa ay ne güzel ya cok sevindim sanki ben hamile kalmişimda onu öğrenmiş gibi oldum inanki inşallah canm ya soğan kuru yapıyorum bu ay bakalım nasip ama 2 gündür de igne vurunuyorum penisilin çok kötü bogazım inşallah bi zararı olmaz

Allah razı olsun canım benim şu mübarek gecede herkesin duaları istekleri kabul olsun inşallah hiçkimsenin rabbim kucağını boş bırakmasın.. Bişey olmaz merak etme ilk başlarda önemli diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…