- 30 Mayıs 2014
- 625
- 148
BAT mayısı bekleyenler konulu forumda görüşmek üzere :))
Niye adet mi oldun?Bende deil
Dun erken gebelik testi yaptım canim tek çizgiNiye adet mi oldun?
Dun erken gebelik testi yaptım canim tek çizgi
erken gebelik testiydi canim bence çıkardı hafif bi sey görünürdü bence göğüslerim çok şiş bi an önce olup rahatlamak istiyorumDur bakalım bat gelmeden ümidini kesme. Belli olmaz..
Haftaya mülakatım var salı günü inş öyle bi gecikme yaşamam cok gerginim çünküerken gebelik testiydi canim bence çıkardı hafif bi sey görünürdü bence göğüslerim çok şiş bi an önce olup rahatlamak istiyorum
geldi mi emin olamıyorum... çok minik kahverengilik geldi peçeteye sabah. yerleşme mi acaba diyorum... yarın yine bakıcam. duruma göre kan testi yaptırırım.Geldi mi kırmızılar? İnşallah güzel haber almışsındır
Ay canim inş öyledir :) peki hassas testler yanılmaz dimi negatif çıktı umudum yok adet olacak gibi ağrım vargeldi mi emin olamıyorum... çok minik kahverengilik geldi peçeteye sabah. yerleşme mi acaba diyorum... yarın yine bakıcam. duruma göre kan testi yaptırırım.
erken gebelik testiydi canim bence çıkardı hafif bi sey görünürdü bence göğüslerim çok şiş bi an önce olup rahatlamak istiyorum
geldi mi emin olamıyorum... çok minik kahverengilik geldi peçeteye sabah. yerleşme mi acaba diyorum... yarın yine bakıcam. duruma göre kan testi yaptırırım.
Sanırım öğretmensin ve müdür yardımcılığı sınavına gireceksinHaftaya mülakatım var salı günü inş öyle bi gecikme yaşamam cok gerginim çünkürahatlamak istiyorum
bat bugündüDevamı gelmediyse olabilir. Ama yerleşmeyse hemen çıkmaz kanda. Kaç gün var bata peki.
Yok canim Yen'i atama öğretmenlik yanı saol hayırlısı olsun inş, zorlu bi süreçmiş gerçekten Allah bize sabır versin ve bi an önce nasip etsin ben genel olarak karamsar bi insanım çok etkileniyorum bide birtakım sorunlarım var adet ağrılarım var ztn karnım ağrıyor hemen gelsin istiyorum şu an bir an önce sökuleyim sen hamilesin bize dua et nolurSanırım öğretmensin ve müdür yardımcılığı sınavına gireceksinöncelikle kolaylıklar diliyorum. Senin aracılığınla herkese bişeyler yazmış olayım. öncelikle “bata 8 gün kala öğrendim”leri rafa kaldırın. Herkesin adet döngüsü, yumurtlama günü vs. aynı olmadığı için biri 8 gün önce öğrenmiştir ama sizin adet geçtikten sonra bile hemen çıkmayabilir testte. Mesela ben bata 5 gün kala öğrendim. En yakın arkadaşım adet gecikmesinden 6 gün sonra. Hiç sıkmayın canınızı. Doğru zamanda gelsin, sağlıklı olsun. Ayrıca benim de 7.ayımda oldu. Benim gibi yumurtladığınızı anlamıyorsanız mutlaka acılaştın testi deneyin. Ben çok faydasını gördüm. Tek ilişkiyle hamile kalınmaz demeyin. 6 ay düzenli ilişkiyle olmadı. Ama 7.ay tek ilişkiyle oldu ayrıca illa belirti aramayın. Benim sadece geçen hafta kasıklarımda hafif batmalar oldu. Son bi kaç gündür de göğüslerim adet olacakmışım gibi sızlıyor. İnanın herşeyin sebebi stres. Biraz oluruna bırakın herşey çok daha kolay olacak.
Düzenli adet görüyorum canim akıntım da geliyor tahmini 14. Gün civari oluyor 21. Gün doktora gittim progesteron testi yaptı yumurta da görmedi muhtemelen daha önce olmuş dedi şüpheli ilişki 1 Nisan çıkmış olurdu BenceYumurtlama gününden eminsen test doğrudur, ama değilsen batı bekle bakalım.
Hangi ovulasyon testini kullandın canimYok canim Yen'i atama öğretmenlik yanı saol hayırlısı olsun inş, zorlu bi süreçmiş gerçekten Allah bize sabır versin ve bi an önce nasip etsin ben genel olarak karamsar bi insanım çok etkileniyorum bide birtakım sorunlarım var adet ağrılarım var ztn karnım ağrıyor hemen gelsin istiyorum şu an bir an önce sökuleyim sen hamilesin bize dua et nolur
5 haftalık henüz hamileyim demeye korkuyorum. Gitti gidiyordan almıştım laboquick marka.Hangi ovulasyon testini kullandın canim
Bende öyleyim ya kalp atışlarını duymadan bende korkuyorum hemileyim demeye. kimseye bişey diyemedik hala.5 haftalık henüz hamileyim demeye korkuyorum. Gitti gidiyordan almıştım laboquick marka.
Canım üzülme lütfen umudun hep olsun ama şartlama kendini madem. Korunmayın ama bebek içinde kendinizi yıpratmayın olursa olur de akışına bırak çok dolmuşsun belli kendini sıkıştırmışsın iyiceKızlar her ay her ay hayal kırıklıği beni yordu gercekten...
Olmuyor ve ben yapamıyorum gercekten psikolojim de kaldirmiyor...
İsteyeli 6 ay oldu 1 kimyasal 1 düsük oldu kurtajla sonuclanan
ocakta kürtaj oldum olmuyor artik
Ben yapamıyorum sanırım ara vermem lazim
4 yıllık evliyim son 6 aydir istiyorum
Inanin ondan önce.hic istemiyordum yani o zaman istemedim diye mi olmuyor anlamiyorum ama istemiyordum yani o dönem cidden istemek zorunda da.degilim
Simdi.iatiyorum ama olmuyor
Ben ya ara verecm ya da yapmayacam
Biliyorum yıllarca ugrasanlar var ama ben sanırim cabuk yiprandim