- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Tebrik ederim canımmmm Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Cok sacma bisey yaptim flashi acip baktim silik gibi bi cizgi var sanki bilmiyorum
Bal tarçın çörek otu canım.ben yapmadım midem almıyor.zaten ben bu ay istemiyorum.olmasa da olurrrr.sabahları 1tatlı kaşığı yutuyormuşsunBTÇ ne bitki çayı mı?
14 ay korunmadik olmadı. Sonra eşimin sperm testi normal çıktı benim hormonlar da normal ama sürekli yumurtalık kisti olup kendiliğinden geçiyordu. Rahim filmim de temiz kanallar açık çıktı. Doktor da artık tedaviye gecebiliriz dediKlomen ve çatlatma iğnesi sürecin nasıl basladı? Ben de dosya actırmak icin gidicem ptesi tüm tetkikleri toparladık eşimle
Gözün aydın canım darısı bize inşallahCok sagolun kizlar Allah razi olsun hepinizdenoyle cok bekledim ki ikici cizgiyi gormeyi Allahim hepimize gormeyi nasip eder inşallah
Ayniyiz canim bende bugun hasta oldum yeni bat 15 haziranKızlar maalesef adet oldum yeni adet 15 haziran
İyi ki de silik çizgi yok mu demişim :))) aşırı sevindim hayırlı olsun inşAallahhhCanim ben bi sene once bes aylikken bebegimi kaybettim. Esim hic istemiyordu. Hatta bu yuzden bu ay ayrldk esimle barstk tekrar 19.20.gun beraber olduk geldikten sonra sadece bugun 33.gunum
Kızlar peki bi sorum var.. benim yumurtlama günüm 9u diye gösteriyor ve ben 6789 birliktelik yasadım sonra bidaha olmadı.. acaba bu ay da umutlanmasam mı
Kızlar peki bi sorum var.. benim yumurtlama günüm 9u diye gösteriyor ve ben 6789 birliktelik yasadım sonra bidaha olmadı.. acaba bu ay da umutlanmasam mı
Spoşlar 72 saate kadar yaşadığına göre şansın gayet de var arkadaşım.bu arada 4gün üst üste yapıp kozalağı da kendini de mikmikten soğutacağına gün aşırı yapsan hem spermlerin kalitesi düşmezdi hem de yumurtayı yakalama şansın artardıKızlar peki bi sorum var.. benim yumurtlama günüm 9u diye gösteriyor ve ben 6789 birliktelik yasadım sonra bidaha olmadı.. acaba bu ay da umutlanmasam mı
Geçen ay günasırıydı aslında ve yumurtlmadan 1 gün önce ve sonra oldu ama tutmadı bende doktor yumurtlama gününde 3gün üst üste yapabilirsiniz demisti diye böyle yaptımm ama soğudumSpoşlar 72 saate kadar yaşadığına göre şansın gayet de var arkadaşım.bu arada 4gün üst üste yapıp kozalağı da kendini de mikmikten soğutacağına gün aşırı yapsan hem spermlerin kalitesi düşmezdi hem de yumurtayı yakalama şansın artardı
O agiz tadi degisikligi bende hemen basladi test yaptim negatif sonra ciktiKızlar ben de bugün de acayip ağız tadi var acı mi desem değil farklı bişey. Ama bugün yine test yaptım tertemizz
Aslında spoşlar kaliteliyse üst üste yapılmasında sakınca yok canım.yımırtayı tutturma ihtimali artıyor böylece.ama gerçekten böyle planlı mikmik hiiiiç çekilmiyor yawGeçen ay günasırıydı aslında ve yumurtlmadan 1 gün önce ve sonra oldu ama tutmadı bende doktor yumurtlama gününde 3gün üst üste yapabilirsiniz demisti diye böyle yaptımm ama soğudum
Spoş, kozalak, mikmik bunu unutmucam.Aslında spoşlar kaliteliyse üst üste yapılmasında sakınca yok canım.yımırtayı tutturma ihtimali artıyor böylece.ama gerçekten böyle planlı mikmik hiiiiç çekilmiyor yawben kozalağa söyledim.bu ay tutmazsa ben diğer ay bebek için yapmıyorum yoksa sex hayatım bitecek khaleesi21 khaleesi21 olalı böyle işkence görmedi
Ben de bu ay öyle oldum sırf bu planlı ses yüzünden aşılama yapmak istiyorum. .Aslında spoşlar kaliteliyse üst üste yapılmasında sakınca yok canım.yımırtayı tutturma ihtimali artıyor böylece.ama gerçekten böyle planlı mikmik hiiiiç çekilmiyor yawben kozalağa söyledim.bu ay tutmazsa ben diğer ay bebek için yapmıyorum yoksa sex hayatım bitecek khaleesi21 khaleesi21 olalı böyle işkence görmedi
Bat kaç canım.?benim göğüsler tam bir haftadır sis,3 gün batma oldu geçti bugun yine basladi hafif bulantı baş dönmesi var o psikolojik,ağzında iğrenç bir tat var ama yaptığım her test tertemiz artık adet olmak istiyorumm:%O agiz tadi degisikligi bende hemen basladi test yaptim negatif sonra cikti
Geçen ay her türlü belirtiyi yaşadım ve 37. Gün adet gördüm. Tastamam kendi döngüme göre 7 gün gecikme yaşadım.Bat kaç canım.?benim göğüsler tam bir haftadır sis,3 gün batma oldu geçti bugun yine basladi hafif bulantı baş dönmesi var o psikolojik,ağzında iğrenç bir tat var ama yaptığım her test tertemiz artık adet olmak istiyorumm:%
Ptesi ben de dosyayı tamamladım hastaneye gidicem aşılama vs tedavi icin çünkü bıktım soğudum eşimle aram bozuldu bu yüzdenAyy canım inan
Ben de bu ay öyle oldum sırf bu planlı ses yüzünden aşılama yapmak istiyorum. .
HahahaAslında spoşlar kaliteliyse üst üste yapılmasında sakınca yok canım.yımırtayı tutturma ihtimali artıyor böylece.ama gerçekten böyle planlı mikmik hiiiiç çekilmiyor yawben kozalağa söyledim.bu ay tutmazsa ben diğer ay bebek için yapmıyorum yoksa sex hayatım bitecek khaleesi21 khaleesi21 olalı böyle işkence görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?