• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebe olanlar bizle fikirlerini paylasabilirler mi? Yeni gebe olduklari icin cok yardimci olmus olurlar. Ben yumurtlama gunumden beri agri cekiyorum. Ilk 3 4 gun batma seklindeydi kasigima igne ucu gibi bisey batip geciyordu. Sonraki 3 gun falan da vajinada zonklamaya ara ara batmaya donustu ve akinti vardi. Smdide adet olcakmisim gibi agri var hafiften. Zonklama ve batma kalmadi. Bata 6 gun var ama cok merak ediyorum. Kizlar sizde yorum yaparsaniz sevinirim.

Geçen ay her türlü belirtiyi yaşadım ve 37. Gün adet gördüm. Tastamam kendi döngüme göre 7 gün gecikme yaşadım.
Canm ben ilk hamilegimde ilk ay cok gecikti hatta test yaptim negatif cikti. Bir sonraki ay yine gecikti ama test yapmadik bekledm sonrada yapinca hamile oldugmj ogrendim. Yakinlarimda dediki ilk ay vucud kendini gebelige hazırlamış ondan gecikmis. Sen calismalara devam et bence bir dahaki ay gebe olcaksin insallah.

Gebe olanlar bizle fikirlerini paylasabilirler mi? Yeni gebe olduklari icin cok yardimci olmus olurlar. Ben yumurtlama gunumden beri agri cekiyorum. Ilk 3 4 gun batma seklindeydi kasigima igne ucu gibi bisey batip geciyordu. Sonraki 3 gun falan da vajinada zonklamaya ara ara batmaya donustu ve akinti vardi. Smdide adet olcakmisim gibi agri var hafiften. Zonklama ve batma kalmadi. Bata 6 gun var ama cok merak ediyorum. Kizlar sizde yorum yaparsaniz sevinirim.
Belirti sayılabilir ama benım inancım kalmadı yenı ogrendım sayılır midem bulanıyodu o bıle psikolojik dıyodum 3 gun falan bekle test Yap belırtıye bakma

pinar_kerem pinar_kerem canim neye inancin kalmadi. Aslinda tum belirtiler varda bende psikolojik oldgunu dusunuyorum. Fizyolojik olanlari yazdim :). Senin belirtin var miydi?

Merhaba arkadaşlar benim bat 29 mayıs ve 26 mayısta kan tahlili yaptırmayı düsünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bu ay ümitliyim sanki. Her ne kadar pek bir belirti hissetmesem de :D 26 mayısı iple çekiyorum

Belirti yok dedim ama sol kasık bölgemde bikaç gündür hafıf sızımı desem sancımı desem öyle bişey var Oğlumda oldumu bilmiyorum ama. Kimyasal gebeliğimde böyle kasık ağrıları cekmiştim.

Ptesi ben de dosyayı tamamladım hastaneye gidicem aşılama vs tedavi icin çünkü bıktım soğudum eşimle aram bozuldu bu yüzden
Aynen canım ben de .birde benimki maça gidiyordu ben de laf diyince beni soğutma germe diyor kendimi kötü hissediyorum .kararlılık bu ay öyle planlı seks peşinde kosmam

Kocam delirdi :kızgın: sacımı kestiremiyorum. Neymiş hamileysem eger saçimi kestirirsem bebegin ömrü kısalırmış:ukala: kaynanam doldurmuş bir güzel. Ayyy 2 kere düşük yaptim hemde sacimi kestirmedim. Olmayinca olmuyor. Ama annesi söylemiş bir kere. Emir yerine getirilmeli. Cok sinirlendim:mad:

Kocam delirdi :kızgın: sacımı kestiremiyorum. Neymiş hamileysem eger saçimi kestirirsem bebegin ömrü kısalırmış:ukala: kaynanam doldurmuş bir güzel. Ayyy 2 kere düşük yaptim hemde sacimi kestirmedim. Olmayinca olmuyor. Ama annesi söylemiş bir kere. Emir yerine getirilmeli. Cok sinirlendim:mad:
Bat ne zaman ;) . Insallah 9 ay hic kestiremezsin :)

En iyisi aslında adeti bekleyip ondann sonra test yapmak da ama işte sabredemiyoruz.okuyorum da doktorlar adet öncesi yapılan idrar testlerin yüzde doksaninin yanlış çıktığını söylüyor.

Back