Kuzum bende senn gibi dusunuyordum bu ay adetim olcak diyordum akintim oliyordu bende regl oldum saniyordum wc gidiyordum surekli ama umudumu kesmistim o ay icin ama hamile ciktimmmm 5+3 :) rabbim sanada isdeyen herkesede versin insallajCanim ne desem bilmiyorum yaa benimde tek çizgi çıkacak kesin yani hiç bisey hissetmiyorum umudumda kalmadı şimdiden üzülüyorum ben. Olsun böylesi nasipmis demekki deyip birdahaki ay daha iyi calisicaz artik
İnşallah yarın çıkar canım sabah idrarı ile yap
Test yapmadinmi tatlim ben 5gun varken yapcam o kadr sabirsizim yanii
Kuzum bende senn gibi dusunuyordum bu ay adetim olcak diyordum akintim oliyordu bende regl oldum saniyordum wc gidiyordum surekli ama umudumu kesmistim o ay icin ama hamile ciktimmmm 5+3 :) rabbim sanada isdeyen herkesede versin insallaj
Insallaj canim ben her ay bir belirti buluyordum kendimde 4 ay surede yok bi ay kasigim agriyor goguslerim sisti 5 inci ayda bu ay olmadi dedim oldu rabbim herkesin yuzunu guldursunAy inşallah bize de aynısı olur
Ne ilacı kullanıyor canım. Morfoloji nasıl? Sperm sayısı ve ileri hareketlilik ne durumda?Kuzucuum onunkiler uyuşuk zaten :)) hız problemi var hiiiiç acelesi yok bizim cunyırların.eşim ilaç kullanıo
Benim 3 gündür kasiklarim geriliyor ağrıyor hala olmadımCanim ne desem bilmiyorum yaa benimde tek çizgi çıkacak kesin yani hiç bisey hissetmiyorum umudumda kalmadı şimdiden üzülüyorum ben. Olsun böylesi nasipmis demekki deyip birdahaki ay daha iyi calisicaz artik
Ben de varımBende kaldım kız daha hamis degiliz oluruz insallah
Insallah canim ya çok sağolKuzum bende senn gibi dusunuyordum bu ay adetim olcak diyordum akintim oliyordu bende regl oldum saniyordum wc gidiyordum surekli ama umudumu kesmistim o ay icin ama hamile ciktimmmm 5+3 :) rabbim sanada isdeyen herkesede versin insallaj
Normalde düzenli mi canim adetin strestende gelmemis olabilirBenim 3 gündür kasiklarim geriliyor ağrıyor hala olmadım
Yumurtlamadan beri aynı canımHergün mü devam ediyor ateş yüksekliği
7 aydır istiyorum cnm 5 yasında oglum var..Slm canım hoşgeldin benim de bat 10 haziran. Ne kadardır çocuk istiyorsun
Yok cnm 8 mayısta bitti benim adet döngüm cok uzun 35-36 günde bir oluyorum o yüzden 10 haziran yeni bat..Cnm adetin yeni bitti galiba bu gece sırtına yaki at
Allah bağışlasın canım. İnşallah çok beklemeyiz7 aydır istiyorum cnm 5 yasında oglum var..
Rabbim bu ay nasip eder inşaAllah hepimize
Yok cnm 8 mayısta bitti benim adet döngüm cok uzun 35-36 günde bir oluyorum o yüzden 10 haziran yeni bat..
Şimdi yapıstırsam olur mu yumurtlama dönemimi Bilmi yorum çünki
Merhaba Akıntı olduğu gün mmu ilişki olması gerekir bu konuda kafam çok karıştı benim :) bat 30 Mayıs 4gundur akintim var teldeki uygulamada da yumurtlamayı yarın gösteriyor anlamadım işin içinden de çıkamadımCanım bende öyleyim 28 günde bir oluyordum 12. Günden sonra 17. Güne kadar degerlendirdik. Birde akıntıdan anlayabilirsin ki yumurtanın catladigini beyaz yapışkan yumurta akı gibi akintin oluyor
Merhaba Akıntı olduğu gün mmu ilişki olması gerekir bu konuda kafam çok karıştı benim :) bat 30 Mayıs 4gundur akintim var teldeki uygulamada da yumurtlamayı yarın gösteriyor anlamadım işin içinden de çıkamadım
Benimde stresten sanırım hala olmadimmNormalde düzenli mi canim adetin strestende gelmemis olabilir
Hmm takip edeyim bende o zaman ateşimiYumurtlamadan beri aynı canım
Evet yumurta akı şeklinde önce köyü geldi bir iki gündür de daha şeffaf bakalım artık hayırlısı Burda hamile olanları gördükçe mutlu oluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet canım ama normal bir akıntı değil bahsettiğimiz akıntı yumurta akına benzeyen yapışkan bir akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?