Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ne desem bilmiyorum yaa benimde tek çizgi çıkacak kesin yani hiç bisey hissetmiyorum umudumda kalmadı şimdiden üzülüyorum ben. Olsun böylesi nasipmis demekki deyip birdahaki ay daha iyi calisicaz artik
Kuzum bende senn gibi dusunuyordum bu ay adetim olcak diyordum akintim oliyordu bende regl oldum saniyordum wc gidiyordum surekli ama umudumu kesmistim o ay icin ama hamile ciktimmmm 5+3 :) rabbim sanada isdeyen herkesede versin insallaj

Kuzucuum onunkiler uyuşuk zaten :)) hız problemi var hiiiiç acelesi yok bizim cunyırların.eşim ilaç kullanıo
Ne ilacı kullanıyor canım. Morfoloji nasıl? Sperm sayısı ve ileri hareketlilik ne durumda?

Canim ne desem bilmiyorum yaa benimde tek çizgi çıkacak kesin yani hiç bisey hissetmiyorum umudumda kalmadı şimdiden üzülüyorum ben. Olsun böylesi nasipmis demekki deyip birdahaki ay daha iyi calisicaz artik
Benim 3 gündür kasiklarim geriliyor ağrıyor hala olmadım

Kuzum bende senn gibi dusunuyordum bu ay adetim olcak diyordum akintim oliyordu bende regl oldum saniyordum wc gidiyordum surekli ama umudumu kesmistim o ay icin ama hamile ciktimmmm 5+3 :) rabbim sanada isdeyen herkesede versin insallaj
Insallah canim ya çok sağol

Slm canım hoşgeldin benim de bat 10 haziran. Ne kadardır çocuk istiyorsun
7 aydır istiyorum cnm 5 yasında oglum var..
Rabbim bu ay nasip eder inşaAllah hepimize

Cnm adetin yeni bitti galiba bu gece sırtına yaki at
Yok cnm 8 mayısta bitti benim adet döngüm cok uzun 35-36 günde bir oluyorum o yüzden 10 haziran yeni bat..
Şimdi yapıstırsam olur mu yumurtlama dönemimi Bilmi yorum çünki

Allah bağışlasın canım. İnşallah çok beklemeyiz

Canım bende öyleyim 28 günde bir oluyordum 12. Günden sonra 17. Güne kadar degerlendirdik. Birde akıntıdan anlayabilirsin ki yumurtanın catladigini beyaz yapışkan yumurta akı gibi akintin oluyor
Merhaba Akıntı olduğu gün mmu ilişki olması gerekir bu konuda kafam çok karıştı benim :) bat 30 Mayıs 4gundur akintim var teldeki uygulamada da yumurtlamayı yarın gösteriyor anlamadım işin içinden de çıkamadım

Evet canım ama normal bir akıntı değil bahsettiğimiz akıntı yumurta akına benzeyen yapışkan bir akıntı

Evet canım ama normal bir akıntı değil bahsettiğimiz akıntı yumurta akına benzeyen yapışkan bir akıntı
Evet yumurta akı şeklinde önce köyü geldi bir iki gündür de daha şeffaf bakalım artık hayırlısı Burda hamile olanları gördükçe mutlu oluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar bat haziran 2 si yada 10 arası olmam gerekiyo 28 ile 35 arası degisiyo adet tarihim dün hsg çektirdim bol bebeisim aylar olsun inş.

Bat tarihim 14 mayıs tı
Doktor 2 haftalık dedi anlamadım ki zaten doktorumu değiştiricem
Folik asite başladım
Belirtilerim klasik regl belirtileriydi sadce iştahım normalde açık olur bu kez kapalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…