Ayy cok guldum yorumunuza hoşuma gitti. Benimde esimde hiz problemi var :)Kuzucuum onunkiler uyuşuk zaten :)) hız problemi var hiiiiç acelesi yok bizim cunyırların.eşim ilaç kullanıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cok guldum yorumunuza hoşuma gitti. Benimde esimde hiz problemi var :)Kuzucuum onunkiler uyuşuk zaten :)) hız problemi var hiiiiç acelesi yok bizim cunyırların.eşim ilaç kullanıo
Canım benim testler foss yarın adet günüm.bu ay gün gün bekledim halbukiBende kaldım kız daha hamis degiliz oluruz insallah
Vaay baya erken ogrenmissin ne güzel yaa insallah benimde çıkar(Benim adetime 7 gün vardı evde test yaptım pozitif çıkmıştı.geç döllenme olmuş olabilir pes etme teste devam
:)) zaten diyoruz bi olsunlar popişlerine tokat onların niye bu kadar uyuşuklar diye :)Ayy cok guldum yorumunuza hoşuma gitti. Benimde esimde hiz problemi var :)
Benimde hiç umudum yok ama yinede çok üzülcem biliyorumCanım benim testler foss yarın adet günüm.bu ay gün gün bekledim halbuki
Canim benimki gurultu değildi daha değişik bi şeydiiO bende her ay oluyor canım.ama yine tık tok.guruldama derken bağırsaklardan geliyor.ben öyle oldum mu heh diyorum adet geliyor.hani diyorum sizde de guruldama varsa illaki adet olacak die yormıyayım
Evet ya masallah bizeBu grupta bereket var. Darısı Hazirana bat sayanlara
Insallahh uzulmezsiniz yaaBenimde hiç umudum yok ama yinede çok üzülcem biliyorum
Insallah canım cok istiyorum bizlerede dua edinInsallahh uzulmezsiniz yaa
Insallahh uzulmezsiniz yaa
Dualarim sizle canim sizde bana dua edin yarin hüsrana uğramayimInsallah canım cok istiyorum bizlerede dua edin
Insallah herşey istediğin gibi olur tatlım sağlıklı bi gebelik gecir insallahDualarim sizle canim sizde bana dua edin yarin hüsrana uğramayim
Bende varım bugün test yaptım tek çizgi ((Bende kaldım kız daha hamis degiliz oluruz insallah
Ben de bu ay yaptıracam cnm ınsallah.her ay her ay zoraki ilişkiyi kaldiramiyorimKızlar aşılama yaptıranlardan bilgi istiyorum devlette nasıl ilerliyor işler?
Cnm kaç bat kaç? Benim de 23 ama yaptım yine de negatif ciktiBende varım bugün test yaptım tek çizgi ((
Cnm adetin yeni bitti galiba bu gece sırtına yaki atSlm kızlar benide alırmısınız aranıza bata cok var daha 10 haziran..
Rabbim saglıcakla yollasın bebişlerimizi
15 di canim olmadım hala bari olsada kurtulsamCnm kaç bat kaç? Benim de 23 ama yaptım yine de negatif cikti
Hayırlı olsun canım masallahb allah sağlıkla kucağına versunbelirtilerin nelerdihamile olan arkadaşlara hayırlı olsun gözünüzaydın
bekleyenlere de bol bol dua ettim
Kan testimi de yaptım iyice emin oldum
Hamilelik kesinleşti:)
2 haftalıkmış:) beta hcg 249 çıktı normal mi varmı bilen kızlar??
Olsak bir türlü cnm olmasak bir türlü15 di canim olmadım hala bari olsada kurtulsam
Canim ne desem bilmiyorum yaa benimde tek çizgi çıkacak kesin yani hiç bisey hissetmiyorum umudumda kalmadı şimdiden üzülüyorum ben. Olsun böylesi nasipmis demekki deyip birdahaki ay daha iyi calisicaz artikBende varım bugün test yaptım tek çizgi ((