• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geldiiimm kizlarr hamislerimiz hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin. Insallah biz de hamisss hamis oluruz. KHENA KHENA canim bende ilk defa dun yaptim negatifti simdide karnimdan surekli sesler geliyor akinti var gibi bakiyorum yok sadece sabah bir damla kahve geldi. Bat 19 bir de yarin yapicam test zaten yarin cikmazsa bu ay da cope.. dua edin kizlar bize :dua::anneadayı::KK200::nazar:
İnşallah yarın çıkar canım sabah idrarı ile yap

Hamile olan kızlar bişey soracaktım.benim regl öncesi karnımda inşaat var gibi guruldama oluyor mutlaka.bu sizde de olur mı her ay eğer oluyorsa hamile kalıncada oldu mu.inş.anlatabilmişimdir biraz tuhaf oldu ama :))

PempeeMavii PempeeMavii canim bendede bügün oldu ilk defa silik ikinci cizgiyi gördükten sonra dahada heycanlanir oldum zaten herşeye.değişik bisey sol kasığımın üzerinde böyle bir anda geldi geçti zaten.Kalp atışı gibimi diyim değişik bişey tık tık tık diye ses oldu hatta karnimda hareketlendi böyle geldi geçti ne oldu bende anlamadim ama çok heyecanlandim

PempeeMavii PempeeMavii canim bendede bügün oldu ilk defa silik ikinci cizgiyi gördükten sonra dahada heycanlanir oldum zaten herşeye.değişik bisey sol kasığımın üzerinde böyle bir anda geldi geçti zaten.Kalp atışı gibimi diyim değişik bişey tık tık tık diye ses oldu hatta karnimda hareketlendi böyle geldi geçti ne oldu bende anlamadim ama çok heyecanlandim
O bende her ay oluyor canım.ama yine tık tok.guruldama derken bağırsaklardan geliyor.ben öyle oldum mu heh diyorum adet geliyor.hani diyorum sizde de guruldama varsa illaki adet olacak die yormıyayım

Back