Hergün mü devam ediyor ateş yüksekliğiValla benım esım de bana Öyle dıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergün mü devam ediyor ateş yüksekliğiValla benım esım de bana Öyle dıyo
Sen test yaptın mı canımAy kızlar darısı bize ya inşallah son 3
Insallah canimm Rabbimden ümit kesilmez insallah isteyen herkese Rabbim nasip ederHamile arkadaşların allah sağlıklı hayırlı bi şekilde doğumlarını kısmet etsin.rabbim ben ve benim gibilerinde yüzünü tez zamanda güldürsün inş.
Sen test yaptın mı canım
İnşallah yarın çıkar canım sabah idrarı ile yapBen geldiiimm kizlarr hamislerimiz hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin. Insallah biz de hamisss hamis oluruz. KHENA canim bende ilk defa dun yaptim negatifti simdide karnimdan surekli sesler geliyor akinti var gibi bakiyorum yok sadece sabah bir damla kahve geldi. Bat 19 bir de yarin yapicam test zaten yarin cikmazsa bu ay da cope.. dua edin kizlar bize
Benimde kaç gündür öyle canım.yarın adet günüm.Canım ya ben dün yaptım 4 gün vardı şişko bir negatif çizgi. Bir üzüldüm ama nedense umudumu da kesmedim. Yarın belki sabah yine yaparım
Benim adetime 7 gün vardı evde test yaptım pozitif çıkmıştı.geç döllenme olmuş olabilir pes etme teste devamBenimde kaç gündür öyle canım.yarın adet günüm.
Slm canım hoşgeldin benim de bat 10 haziran. Ne kadardır çocuk istiyorsunSlm kızlar benide alırmısınız aranıza bata cok var daha 10 haziran..
Rabbim saglıcakla yollasın bebişlerimizi
Kuzuum ben ovulasyon testi kullandım bu ay.geç döllenme mümkün değil.Benim adetime 7 gün vardı evde test yaptım pozitif çıkmıştı.geç döllenme olmuş olabilir pes etme teste devam
Ama bu senle alakalı degil ki eşinden elen sperm el alakalı belki çok uğraştı yumurtayı delmek için Öyle düşün bideKuzuum ben ovulasyon testi kullandım bu ay.geç döllenme mümkün değil.
Kuzucuum onunkiler uyuşuk zaten :)) hız problemi var hiiiiç acelesi yok bizim cunyırların.eşim ilaç kullanıoAma bu senle alakalı degil ki eşinden elen sperm el alakalı belki çok uğraştı yumurtayı delmek için Öyle düşün bide
Hatirladim canim o kadar hamis varki kafam karıştı :))Canim ben test yapmıştım silik ikinci çizgiyi görmüştüm burayada atmıştım hatta unuttunmuyarinda kesinlestirmek için kan testi yaptircam
Bende kaldım kız daha hamis degiliz oluruz insallahBi ben kaldım sanırım
Test yapmadinmi tatlim ben 5gun varken yapcam o kadr sabirsizim yaniiAy kızlar darısı bize ya inşallah son 3
O bende her ay oluyor canım.ama yine tık tok.guruldama derken bağırsaklardan geliyor.ben öyle oldum mu heh diyorum adet geliyor.hani diyorum sizde de guruldama varsa illaki adet olacak die yormıyayımPempeeMavii canim bendede bügün oldu ilk defa silik ikinci cizgiyi gördükten sonra dahada heycanlanir oldum zaten herşeye.değişik bisey sol kasığımın üzerinde böyle bir anda geldi geçti zaten.Kalp atışı gibimi diyim değişik bişey tık tık tık diye ses oldu hatta karnimda hareketlendi böyle geldi geçti ne oldu bende anlamadim ama çok heyecanlandim