InsallahBenim günlerde şaşma olmuş beklemekten başka çaremiz yok inşallah hamişizdir
Gözün aydin canimm Saglikli sihhatli alirsin kucağına inşallah darisi başımızaaKızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
42 canım aşılma ve tüp denedik olmuyor 2.5 yıl olduYaş kaç, bebiş için kaçıncı denemen arkadaşım?
Hayırlı olsun tatlim bizede dua et nolurKızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Eve gecince eklicem canimBenimde 27 mayıs
belki benide eklersin bugün o tablo değişecek.Eve gecince eklicem canim
Canim çizgi ben de geçen ay oluştu çok umutlandum ader olunca yikildim o ciGi meğerse herkes te oluyormuşHayırlı sabahlar, benim bata son 5, sabah göbeğimin altında çizgi farkettim, bel ve kasık ağrım var ayrıca, birde sanırım grip oldum başım ağrıyor ilaç alamıyorum ne yapsam aile hekimine gitsem tahlil mi yaptırsam
Evet zor olur inşallah kışa denk gelir :)Benım ilkim yaza geldı bı daha yazın istemem dedım öldüm o zaman resmen sımdı de 4 sene gectı benim ıcın daha zor olur
Hayirlisi olsun gülüm hepimiz aynı durumdayiz kaza kurşunu hamile kalanlara hastayım son günlerde helal.olsu valla.Günaydın kızlarr benim bat 12 mayıs dı ama dün gece hasta oldumbu ayda geçti birdahaki ay baklaım neler olcak
Canim masallahh çok tebrik ederim darısı bize insallahKızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Sen ekli degilmisin zaten?belki benide eklersin bugün o tablo değişecek.
Kiz senin batta 23 degilmiydi ne zaman yapicaksin testCanim masallahh çok tebrik ederim darısı bize insallah
ekliyim ama hamile olarak değişecek demek istemiştimSen ekli degilmisin zaten?
koruyan allahim korur sen yine dikkat et kendine benimde belirtilerim var asiri bacaklarim agriyor karnim agriyor ya offya artik gormek istemiyorum kirmizilariValla canim ciktim yola geldim bile hatta
Benle olan benledir Rabbimin izniyle bisey olmaz insallah
ayy gozun aydin canim bizim icinde dua et hamilelerin duasi kabul olur allhm darisi bizlerin basina insallahKızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Ooo degistiririz tatlım ne demek :)) hayırlı olsun bebisin insallahekliyim ama hamile olarak değişecek demek istemiştim1 saat sonra sonucu öğreneceğim.
Ben beklemedeyim canimezgish --- 5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
S srplmtmtk --- 16 haziran
@gkymc--- 8 haziran
Sweet03 --- 15 mayıs ???
Suskun Ceylan ---15 mayıs ???
@Nrglctn ---17 mayıs
KHENA ---
E Egiersin ---18 mayıs
Huysuzd --- 18 mayıs
S sirinhatun46 ---
perissh --- 19 mayıs
1Minikhatun ---19 mayıs
Papatyalardunyasi --- 21 mayıs
fatima38 ---21 mayıs
Nur_hasret --- 22 mayıs
L leylaorhan ---22 mayıs
_citygirl_ --- 23 mayıs
Khaleesi21 ---26 mayıs
sweetdreams1985 --- 28 mayıs
fatma_sibel --- 28 mayıs
innocent33 ---30 mayıs
F fato38 ---30 mayıs
P Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
herbisi ---3 haziran
PeriLous --- 4 haziran
Minnakbebis ---4 haziran
E eminem39 ---
pinar_kerem ---18 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
nannen1 ---5 haziran
@KE Dilek ---19 mayıs
Incifem ---3 haziran
T tugsem_10 ---30 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?