- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Belirti ıcın cok erken bence26 mayıs gel bende belirti namına birşey yok çok umudumda yok bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti ıcın cok erken bence26 mayıs gel bende belirti namına birşey yok çok umudumda yok bu ay
Belirti ıcın cok erken bence
Ayyyyy gözün aydın canım darısı bize inşallahKızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Benimde 27 mayısezgish --- 5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@srplmtmtk--- 14 mayıs
@gkymc--- 8 haziran
@Sweet03--- 15 mayıs
Suskun Ceylan ---15 mayıs
@Nrglctn ---17 mayıs
@KHENA--- 17 mayıs
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
@sirinhatun46 ---
@leylek67--- 19 mayıs
@1Minikhatun ---19 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
@leylaorhan ---22 mayıs
@_citygirl_--- 23 mayıs
@Khaleesi21 ---26 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
@eminem39---
pinar_kerem ---18 mayıs
@65zeynep06 ---23 mayıs
@nannen1 ---5 haziran
@KE Dilek ---19 mayıs
@Incifem ---3 haziran
T tugsem_10 ---30 mayıs
gözünaydın ne zamandı batın?ishal hali var mı?Kızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Test yap benceGünaydın kızlar kırmızılar gelmedi henüz :)
Benimde 27 mayıs zaten eğer hamişsek bile daha erken belirti için26 mayıs gel bende belirti namına birşey yok çok umudumda yok bu ay
Bende öyle ya plan yapıyorum sanki ha diyince hamile kalınabiliniyormuş gibine biliyim aslında bi tarafımda geç olması daha iyi diyor gebeliğim bahara gelirse doğum iznimde 2 çocuğuma da bakarım ay neler düşünüyorum ben ya
Benimde 27 mayıs zaten eğer hamişsek bile daha erken belirti için
Ay ne güzel tebrik ederim.. darısı başımıza klasik soruyu sorayım belirtiler varmıydıKızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Ne güzel o zaman yaklaşık 1 haftamız var birşeylerin çıkması için ilk gebeliğinizde belirti olmusmuyduben bundan önceki gebeliğimi 3 gün önce gebelik testi ile öğrendim 5 tl lik testlerle
Ne güzel Allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum gerçekleştirsin inşallah.. ovulasyon testi yapmışmıydınızKızlar çok teşekkür ederim duygularımı tarif edemem 1 yıldan sonra çok şükür nasip oldu
Belirtiler gerginlik göğüsler de şişlik iştahsızlık kabızlık
3 gün gecikmeden sonra testi yaptm
İdrarda çıktı kan a baktırcam
Ne güzel o zaman yaklaşık 1 haftamız var birşeylerin çıkması için ilk gebeliğinizde belirti olmusmuydu
Allah size de nasip etsin inşallah yüzünüzü güldürsün
Yok benim ilk çocuk bekleyişim de benim planım doğumu kış aylarına getirmekten yana onun düşüncesi yanı Evet ya stres inanılmaz etkiliymiş doktorumda dedi ben 4-5 aydır istiyorum olmuyor doktora baktırdım sorun yok dedi Ama stres etkiler dedi bende her ay kendimde bi belirti bulup ha hamileyim diyordum bu ay ilk kez rahatım bakalımyok adet gecikmesinden 1 hafta sonra başladı ama inanırmısın almadığım test kalmamıştı ne zamanki pes ettim o ay hamileydim senindemi 2. çocuk