- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.Kızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.Kızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Tebrik ederim canim benimKızlar çok teşekkür ederim duygularımı tarif edemem 1 yıldan sonra çok şükür nasip oldu
Belirtiler gerginlik göğüsler de şişlik iştahsızlık kabızlık
3 gün gecikmeden sonra testi yaptm
İdrarda çıktı kan a baktırcam
Canim sende durumlar neyAyyyyy gözün aydın canım darısı bize inşallah
Kızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Maşallah tebrikler hayırlı olsunKızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Ben dun oyle yaptim cikmadi adette olmadim bende oyle biliyordum ama burda hanimlar farketmiyor diyorlarGünaydın şeker anne adayları
Reglim 1 gün geçti ilk idrarla yapmayı unuttum testi
Sonrasında yapsam doğru sonuç verirmi acaba
Bende ocakta istıyorum son aylar serin olsun evim cok sıcak oluyo yazınne biliyim aslında bi tarafımda geç olması daha iyi diyor gebeliğim bahara gelirse doğum iznimde 2 çocuğuma da bakarım ay neler düşünüyorum ben ya
Gozun aydın foto atsana cnmKızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Olmadım henüz gece kasık ve bacak agrilarim devam etti ama yok olmadımBenimde 27 mayıs
Olmadım canım test için bı kaç gün beklicem kasiklarim gece inanılmaz ağrıdı ama olmadım bacaklarimda ağrıdı bakalım hayırlısıCanim sende durumlar ney
Bu kasiklar neden tek taraflı ağrıyor benimde öyle inanki sadece sol tarafım ağrıyor sanki sağda hiç bişe yokBenım de sol kasıga gene bsy batıp duruyo allahım son gunler hic gecmıyor
Ben de kış doğumu istiyorum hem bebiş rahat eder hem de kışın genelde evde oluyoruz o soguklarda yaza kadar toparlanır bebişimiz daha rahat gezeriz diye düşünüyorumBende ocakta istıyorum son aylar serin olsun evim cok sıcak oluyo yazın
Benimde sağ tarafım her ay agırır yumurtamız o tarafta olduğu için olabilir belkiBu kasiklar neden tek taraflı ağrıyor benimde öyle inanki sadece sol tarafım ağrıyor sanki sağda hiç bişe yok
Sen test yaptın mıBu kasiklar neden tek taraflı ağrıyor benimde öyle inanki sadece sol tarafım ağrıyor sanki sağda hiç bişe yok
Benım ilkim yaza geldı bı daha yazın istemem dedım öldüm o zaman resmen sımdı de 4 sene gectı benim ıcın daha zor olurBen de kış doğumu istiyorum hem bebiş rahat eder hem de kışın genelde evde oluyoruz o soguklarda yaza kadar toparlanır bebişimiz daha rahat gezeriz diye düşünüyorum
Ben dun oyle yaptim cikmadi adette olmadim bende oyle biliyordum ama burda hanimlar farketmiyor diyorlar
Benim günlerde şaşma olmuş beklemekten başka çaremiz yok inşallah hamişizdirBen dun oyle yaptim cikmadi adette olmadim bende oyle biliyordum ama burda hanimlar farketmiyor diyorlar
Aynen benimde sol kasik 5 gundr agryrOlmadım canım test için bı kaç gün beklicem kasiklarim gece inanılmaz ağrıdı ama olmadım bacaklarimda ağrıdı bakalım hayırlısı