Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 27 mayıs

Insallah bu. Ay hepimizin yuzu guler...

Kızlar çok teşekkür ederim duygularımı tarif edemem 1 yıldan sonra çok şükür nasip oldu
Belirtiler gerginlik göğüsler de şişlik iştahsızlık kabızlık
3 gün gecikmeden sonra testi yaptm
İdrarda çıktı kan a baktırcam

Ne güzel Allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum gerçekleştirsin inşallah.. ovulasyon testi yapmışmıydınız

Ne güzel o zaman yaklaşık 1 haftamız var birşeylerin çıkması için ilk gebeliğinizde belirti olmusmuydu

yok adet gecikmesinden 1 hafta sonra başladı ama inanırmısın almadığım test kalmamıştı ne zamanki pes ettim o ay hamileydim senindemi 2. çocuk

yok adet gecikmesinden 1 hafta sonra başladı ama inanırmısın almadığım test kalmamıştı ne zamanki pes ettim o ay hamileydim senindemi 2. çocuk
Yok benim ilk çocuk bekleyişim de benim planım doğumu kış aylarına getirmekten yana onun düşüncesi yanı Evet ya stres inanılmaz etkiliymiş doktorumda dedi ben 4-5 aydır istiyorum olmuyor doktora baktırdım sorun yok dedi Ama stres etkiler dedi bende her ay kendimde bi belirti bulup ha hamileyim diyordum bu ay ilk kez rahatım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…